Last news in Fakti

8 Септември, 2019 10:46 13 870 23

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации

  • автосалон-
  • франкфурт 2019
Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации - 1

Автомобилният салон във Франкфурт е едно от двете най-големи авто изложения за годината. Форумът отваря врати на 12 септември, а екип на mobile.bg ще е на мястото на събитието откъдето на живо ще ви направим свидетели на най-интересните автомобилни новости, които ще бъдат демонстрирани именно там. Ето какво да очакваме.

Основната сензация

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Това безусловно е Porsche Taycan. Електрическата кола на Porsche е седан, но изглежда като четириврато 911. Електромобилът е по-къс и по-нисък от Panamera, разполага с два електромотора и разполага с мощност 680 конски сили. В режим Launch Control мощността достига за кратко и до 761 коня.

Новата кола за народа

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Volkswagen ще ни покаже и още един революционен модел, който ще има за цел да се превърне в новата народна кола. Тя отново е електрическа и се нарича ID.3. Това е старт на третата ера на VW - първата започва с "Beetle", а втората с Golf.

Градският мини електромобил

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Марката Smart също взе сензационно решение, като се отказа от раз от двигателите с вътрешно горене и вече ще произвежда само градски мини коли на ток. За това ще помогне и вездесъщата напоследък китайска ръка, но така или иначе бензинови и дизелови Smert-ове повече няма да има.

Бизнес седан от ново поколение

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Той пък ще бъде демонстриран от Mercedes-Benz и ще е част от подбранда EQ. Към момента, във Франкфурт, този автомобил ще бъде показан под формата на концепция, но според германците новото EQ ще е на конвейера до две години и ще се превърне в новия бестселър на марката.

Суперкари без ток

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Италианците от Lamborghini обаче съвсем не са фенове на електрификацията и се готвят да покажат във Франкфурт суперкара Sian (името в превод означава "мълния"). Това ще е най-мощното Lambo в историята и ще бъде оборудвано с 6.5-литров V12 с мощност 785 конски сили. Ще вдига 350 км/ч, а до сто ще ускорява за 2.8 секунди.

4х4

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации


Главната сензация във Франкфурт ще е представянето на изцяло новия Land Rover Defender. По предварителни данни този всъдеход ще бъде показан в изпълнения с къса и дълга база, като на последната, по неофициална информация, може да се появи и версия пикап. Двигателите ще са дизелови и бензинови.

Всичко това, както и останалите премиери от изложението във Франкфурт, ще ви покажем на живо предпремиерно още във вторник, 10 септември, в нашите преки предавания на страницата ни във Facebook, която е на адрес www.facebook.com/www.mobile.bg/. Не ги пропускайте.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    49 4 Отговор
    Най голяма атракция на автосалон ще бъде VW произведен в България но у нас още дълги години ще се радваме основно на Горублянските Уникати.
  • 2 сектант

    15 21 Отговор
    теслите на всяка марка голям праз... истинската сензация се крие в Новия Дъстър който успешно е пазен в тайна до момента

    Коментиран от #3

  • 3 Угз

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Секта разкрий ни малко от тази тайна.че ни е много интересно.
  • 4 Алфа Ромео

    32 5 Отговор
    Знаех си че са мъжкари италианците със бензин в кръвта са ако ще и да фалират, не са като другите джендъри дето ги подплаши Мъск и почнаха да правят псевдо-екологични електрокари.

    Коментиран от #8, #22

  • 5 Автотърговец

    18 1 Отговор
    За българина коли нов внос от Италия.15 годишни до 100 хил.килом.Собственик пенсионер(ка)или мед.сестра(чат-пат и лекар)

    Коментиран от #6

  • 6 Мнение

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Автотърговец":

    Е Уникати де...
  • 7 Мартин

    18 10 Отговор
    При положение, че съществува Лада Веста, не виждам смисъл от всички останали автомобили. Каквото и да представят ще е само бледо копие на руската машина.
  • 8 Италианците от ВАГ

    5 16 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Ромео":

    Те са италианци верно ли???
    Добре че беше Ауди а по точно Фолксваген иначе отдавна щеше да бъде забравено това име.
    А сега под шапката на ВАГ са си яко напред....

    Коментиран от #9, #17, #23

  • 9 Komapak

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "Италианците от ВАГ":

    Най-доброто AUDI се казва Lamborgini... И понеже са забравили и мотори как се правят си купиха Ducati. Впечатляващо нали?!
  • 10 Дъ Клаш

    12 10 Отговор
    Германците не впечатляват вече с нищо.Порше с по-слаби показатели от 10 годишна Тесла мерцедес китайска собственост само концепти.Новият народен ел автомобил смех пълен нали има електрически голф от 5-6 години все с пробег 180 км си седи.Клоуни немски.
  • 11 Дъ Клаш

    6 17 Отговор
    Много са мъжкарски тия Ламбота да един семеен електрически седан им скъсва задниците на 400 м па даже и на 1000м на тия шумящи тракторни в12 двигатели.

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    17 4 Отговор
    Е как можаха Мерцедес да плеснат тоя таблет на таблото , че и на вратите по един сложили , хахахха ! Джендърска работа , тц,тц,тц, хахахха !!
  • 13 Мартин

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дъ Клаш":

    А в тоя семеен седан се чувсваш като в Опел от 90-те, сложили са 1 таблет да замажат нещата. Седалките все едно са ги купували от ИКЕА. На всичкото отгоре, под краката ти 1 тон батерии за смартфони вързани една за друга(уникална иновация) които ще гръмнат ако бъдат наранени, които не могат да се рециклират и са токсични за всичко. Явно си карал само семпли коли, щом имаш такова мнение за повечето производители, това не са миксери. Удоволствието от шофиране не можеш да го прецениш по технически спецификации. Порше имали с 15 коня по-малко от другите и с 0.1 секунда по-бавно вдигали 100. За всички е ясно, че изкарат ли от немската 3-ка електрички, Тесла ще си остане само в Америка. Не случайно инвестират в заводи за батерии, Мъск планира да продава компоненти, а автомобили помежду другото. При положение, че произвеждат по 20хиляди автомобила на година, не знам как ги сравняваш с останалите, те не могат да задоволят търсенето в следващите 10 години, което автоматично значи, че или ще минат в премиум сектора или ще изпуснат влака.

    Коментиран от #14

  • 14 гост

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Мартин":

    Абе ти тука мокрите си сънища ли ще ни разправяш , бе умник , хахаха !!! Какви 20 хиляди , какви 5 лева , какви простотии , какви цигании !! Те по 20 хиляди продават на 20 дена , бе "мечтател" нереализиран , хахахха !!! И как можа да се хванеш баш за седалките ??!! Ти в седалка на Ламборджини сядал ли си , та плещиш , та те са твърди като камък , бе , за 200 км и почват да те болят бъбреците , хахаха !! Точно пък за седалки и комфорт не може да стъпят на Тесла на малкото пръстче !! !!! Да беше почнал с опорките за "звук" , за "имидж" , тия петролофилските глупости , той точно за комфорт и удобство се раздрънкал , хахахха !!!
  • 15 Дъ Клаш

    4 8 Отговор
    От тоя дисплей контролираш всичко а не с 50 бутона да контролираш различни неща.Седалките са на поддоставчици да не мислиш че мерцедес или ауди си ги правят сами.Автопилота на Тесла е ненадминат!Друго?
  • 16 ПЕНКО

    8 0 Отговор
    "РОДЕНИЯТ ДА ПЪЛЗИ ,НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ " !?!?!?!? СКОРОСТТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА 99% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ПЛАНЕТАТА !!!!!!!!!!!
  • 17 Алфа Ромео

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Италианците от ВАГ":

    Ауди имат всичко на всичко един истински суперкар и той е направен от инженерите на Ламборгини. Да си чул че Алфа Ромео, Ферари или Мазерати са отказват от ДВГ и почват да правят тролеи. Хансовете трябва да си плащат само за да чуят звука от двигателите на споменатите марки.

    Коментиран от #18

  • 18 Гост

    5 11 Отговор

    До коментар #17 от "Алфа Ромео":

    Кой го боли фара за шума от двигателя бе дечковци не пораснали . Като искаш да ти ручи купи си трактор . Като искаш комфорт купи си електромобил.
  • 19 Факт!

    4 7 Отговор
    Кво бучене бе в Европейските градове освен радари има и звукоуловители като ти ручи колата и даяаш газ в жилищен район и у панделата.Никой не е длъжен да те търпи тва че Бг е в каменната ера е отделен въпрос.

    Коментиран от #21

  • 20 Ивайло

    9 2 Отговор
    Ламбото е интересно!!! Другото са миксери!!!
  • 21 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Факт!":

    Тъй тъй София в Европа ли не разбрахме само))))
  • 22 Нафърфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Ромео":

    Той па мошеникът Мъск един страшен....
  • 23 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Италианците от ВАГ":

    То когато ФИАТ беше с комън рейл във ВАг и представа си нямаха от ярмомелките, които по- късно чрез Бош почнаха да клепат....пък днешните " продукти" на Махмуд, Зденек и Попеску са яката работа ....)))