Last news in Fakti

19 Април, 2024 09:40 2 689 13

Shelby показа своята версия на новия Mustang

  • ford-
  • shelby-
  • s650-
  • mustang

Super Snake пристига с 830 конски сили

Shelby показа своята версия на новия Mustang - 1

Shelby American направи смело навлизане в платформата на Mustang от поколение S650 с обявяването на най-новото си творение: 2024 Super Snake. Моделът може да се похвали с множество подобрения, целящи да увеличат възможностите за представяне на пътя, както и визията.

Super Snake 2024 предлага два варианта на двигател: 5,0-литров Coyote V8 с естествено пълнене, генериращ 480 к.с., или наточена версия на същия двигател с компресор Whipple, осигуряваща 830 к.с. Независимо от избрания задвижващ агрегат, от Shelby са се погрижили Super Snake да бъде оборудван с ново окачване за по-добро управление, изпускателна система Borla и модернизирани спирачки и охлаждащи компоненти, за да се използва пълният потенциал на двигателя.

В допълнение са включени визуални подобрения. Super Snake се отличава с 20-цолови ковани магнезиеви джанти. Допълнителните мерки за олекотяване включват алуминиев капак, карбонови предни калници и карбонови компоненти за бронята, решетката, праговете и задния дифузьор. В купето специфичните за Shelby елементи изобилстват, включително бродирани седалки, стелки, украсени с емблематичното лого на Cobra, и плаки на праговете на вратите с емблемата Super Snake.

Главният изпълнителен директор Джо Конуей изрази ангажимента на компанията да разширява границите на производителността, като заяви: "Проектирахме Shelby Super Snake, за да бъде върхът на нашите автомобили с висока производителност, базирани на спортния автомобил от световна класа Mustang на Ford. Той следва визията на Карол Шелби, че всяко поколение автомобил подобрява породата".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 авто

    10 2 Отговор
    Много ми хареса
  • 2 ...

    8 1 Отговор
    лудница
  • 3 ПоКУРко

    5 10 Отговор
    Единствения проблем Е ... че Не може да завива! Няма и да може Никога!

    Коментиран от #4

  • 4 4.4

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "ПоКУРко":

    тука пък всички "разбирачи" са карачи на писта,
    но всеки показващ "умения", единствено настпъва между два светофара.... или кара по магистралата с 200 и си мисли, че е голям майстор

    Коментиран от #5

  • 5 ПоКУРко

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "4.4":

    Сигурен че съм имал и имам повече спортни коли от теб и за това имам право на мнение, а не да пиша просто ей така! Като казвам че не може да завива го сравнявам с GTR, Porsche 911 и M5 BMW! Личен опит! И пак казвам американските масъл кар не могат да завиват и спират! Разбирачите знаят за какво иде реч!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Пилотът Гошу

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "ПоКУРко":

    Прав си до 2015. Мустангът след 2015 може да завива, а топ версията на Камарото има даже доста добро време на Нюрбургринг, 7:16.04 от 2018, карана не от гурутата на Ринга и не с Cup гуми.Няма как да го сравняваш с автомобили в съвсем друга ценова класа естествено, но е факт, че няма ГТР с такова време, нито М5... Само наточените 911 и Кайман са по-бързи и това е напълно нормално. Един Мустанг ГТ примерно в САЩ почва от 30К долара, къде ще видиш 450 коня за такива пари в Европа?
    Човек, сравняващ ябълки с круши няма как да претендира да разбира. Иначе какво си имал уж и карал, тея приказки са за маса... От изказванията ти единствено личи, че си папагал, повтарящ остарели мантри...
  • 7 007

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ПоКУРко":

    И ти си вярваш?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.