Last news in Fakti

24 Април, 2024 11:19 6 098 22

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година

  • suv-
  • кросоувъри-
  • нови автомобили

Компактните кросоувъри са за предпочитане

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година - 1

Прекарайте около десет секунди в шофиране по пътищата и със сигурност ще забележите поне няколко кросоувъра. Тези практични автомобили се превръщат в предпочитание за огромен брой шофьори, независимо дали се избират за семейство, за висока позиция на шофиране или, поне в някои случаи, за способен автомобил извън асфалта. Най -добрите SUV автомобили предлагат много възможности, а и много опции.

Независимо дали става въпрос за привлекателен малък SUV на базата на супермини или за по-голям, в т.нар. компактни сегменти имадоста голям избор. Има и опция за бензинови, дизелови, хибридни или електрически задвижвания, които купувачите могат да обмислят.

Бихте могли да прекарате часове в проучване на различни опции за вашия бюджет, но ние сме тук, за да направим търсенето ви много по-лесно. Експертите от autoexpress ни показват накои от най-добрите кросоувъри на нашия пазар, които можете да закупите тази година.

4. Renault Captur

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година

За да бъде конкурент в класа на малките SUV автомобили, един кросоувър трябва да предлага много стил и гъвкавост, както и добро съотношение цена/качество. Renault Captur, който е базиран на най-продавания модел на марката - Clio , отговаря на тези критерии, като се гордее с красив външен вид и практична високо разположена позиция на водача, заедно с щедри нива на стандартно оборудване и атрактивни цени.

3. Skoda Kodiaq

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година

Седемместният Kodiaq разполага с много практичност на борда с много контейнери за вещи и огромен багажник от 910 литра със сгънат заден ред. Материалите не изглеждат особено луксозни, но се чувстват добре сглобени и здрави – нещо, което един подходящ за семейства SUV като Kodiaq наистина изисква. Единственият недостатък е, че е доста скучен за каране.

2. Hyundai Kona

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година

Докато предишната Kona се оказа със скучен интериор, оскъдно пространство и липса на ангажираност на водача, то сега второто поколение Kona явно се е "вслушал" много внимателно в отзивите на своите клиенти. Това означава, че този компактен SUV предлага много по-добро пространство и практичност от своя предшественик. Той също е пълен със нови технологии.

1. BMW X1

Искате нова "джипка": Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година

Въпреки че BMW X1 винаги е бил един от най-добрите малки SUV за шофиране, неговата практичност не е на нивото на повечето му преки конкуренти. Най-новата версия обаче е по-голяма от всякога, предлагайки масивен багажник от 540 литра плюс повече пространство в кабината, и също толкова важно е, че все още е страхотна за шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    16 8 Отговор
    Трудово обучение за 6 ти клас..... Там правехме такива "жипки бипки" "...... Или в" Лиляна Димитрова", кръжока по конструиране и моделиране

    Коментиран от #3

  • 2 Механик

    34 8 Отговор
    Нито един от посочените автомобили не е ДЖИП. Нито като марка, нито като концепция.
    Това са "кросоувъри". Това са "автомобили с възможност за движение извън пътя". Тоест, ако някъде се наложи, може малко да попрецопаш някой и друг гьол, но не трябва да ти става навик.
    Ограмотете се малко, когато пишете по такива теми.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ввв

    17 10 Отговор
    Недоразумения на колела!!!
  • 5 инвеститор

    16 15 Отговор
    Honda или Toyota, останалото е компромис !
  • 6 Знайко

    9 13 Отговор
    Успеха на тези модели доказва, че хората с пари са всъщност средняци, готови на всякакви компромиси , за да си осигурят ниски разходи+максимализиране на имиджа пред по-бедните.
    Преди малко минах покрай един Хюндай Йоник 5 и се обърнах 12 пъти да го загледам....та тия 4-те са за хора , които не са чували за дизайн.
  • 7 Петър

    17 3 Отговор
    Уникална статия, поредно доказателство за професионализма на редакторите :Д
  • 8 086

    14 1 Отговор
    Къде видяхте джипки?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 тъй шъй

    13 6 Отговор
    Вероятно авторът не е запознат с наличието на японска автомобилна промишленост. Това би било нормално ако сме 1974г. но 50 години по-късно е време да се запознае с качествата им.
  • 11 Гошо

    6 1 Отговор
    Джипки от типа Трабант комби. То вече и Сандерото и Айго ги титулуват джипки.
  • 12 Смех

    7 4 Отговор
    Кодиак бил скучен за шофиране :))) Не, че ми е фаворит, но може ли редактора да ни предложи нещо по-весело за шофиране :)))))
  • 13 Стават

    5 2 Отговор
    Когато изключим Реното, стават. Не съм карал Кона, но чета противоречиви отзиви. Шкодата си е ОК за спокойно шофиране, без претенции. Х1, след 21г пораснаха доста по размер, а и ги има с 300кс бензинки. Фабрични, не гаражен тунинг. Въобще не са зле. БМВтата започват да се чупят когато минат 300х км или комплексари карат нискобюджетно БМВ на 1-2-3 с 120км.

    Коментиран от #14

  • 14 В грешка си приятел

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стават":

    Бмв-тата почват да се чупят след първите 50 000 км. Справка - сервизните бюлетини. Който е имал такива бокллуци, знае

    Коментиран от #16

  • 15 Порно

    0 2 Отговор
    Каптюра и Кона нямат дизел, който иска да се бърка яко за гориво, да купува.
  • 16 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "В грешка си приятел":

    Чело коте книжки 😂
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.