Last news in Fakti

16 Март, 2023 17:05 7 475 98

Асен Василев: Преднината ни преди изборите говори, че хората предпочитат европейския живот, а не да сме стабилно бедни

  • асен василев-
  • управление-
  • честно-
  • открито-
  • феодални практики

Миналата година имаме най-високия ръст на износа и втория най-голям ръст на индустриалното производство, най-високия ръст на заплатите в целия Европейския съюз. За първи път сме челото на добри класации. Това трябва да продължи. Това е начинът да стигнем до нормален европейски живот във всеки един град и във всяко едно село, а не да стоим в стабилната бедност, която толкова ни се рекламира, подчерта Василев

Асен Василев: Преднината ни преди изборите говори, че хората предпочитат европейския живот, а не да сме стабилно бедни - 1
Снимка: bTV

За първи път в историята на ПП и ДБ всички социологически агенции ни дават преднина преди изборите. Това е ясен знак, че българските граждани предпочитат Европа и европейския живот, а не да стоим стабилно бедни. Това за мен е ясен знак, че формулирането на едно правителство, което движи страната в тази посока с бързи темпове, с помощта на всички граждански организации, на всички хора, които имат желание България да се трансформира по този начин, ще доведе до устойчиво управление след изборите, каза пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев по време на посещение в Сливен. По-рано днес Василев се среща с граждани в Сливен като част от предизборната кампания на коалиция "Продължаваме промяната" - "Демократична България" за предсрочните парламентарни избори на 2 април, предаде репортер на Novini.bg.

В основата на регионалната политика, която сме заложили, е парите, които идват по новите европейски програми, да бъдат разпределени поравно между Северна и Южна България и те наистина да достигнат до всички краища на страната, а не само до няколко големи фирми и няколко големи града. Това е изключително важно, ако искаме да имаме нормален европейски живот във всяка част на страната, заяви той.

От гражданите на Сливен чухме, че в доста общини има проблем с водата. Важно е този проблем да се реши, за да има достъп до чиста питейна вода, свършеното по канализацията да бъде довършено, за да има пречиствателни станции, а не само поставени тръби за канализация. Другото, което чухме, беше свързано с професионалното образование и как да достигнат средствата, които Европа ни дава за модернизация на фирмите, да достигнат до местните фирми. Начинът да задържим младите хора е добри заплати. За да има добри заплати, трябва да има добри производствени процеси и добри машини. Когато един млад човек тръгне от Сливен, качи се на самолета и стигне до Франкфурт, за тези два часа той не придобива магически нови знания, но той отива в един завод, който има добър производствен процес, добри машини, добра организация и може да защити по-висока заплата. За да се случи това, трябва средствата от европрограмите да не отидат в 50-100 фирми в страната, а да стигнат до всички фирми, които произвеждат, отбеляза съпредседателят на ПП.

Видяхме, че когато това започва да се случва, българската индустрия произвежда. Миналата година имаме най-високия ръст на износа и втория най-голям ръст на индустриалното производство, най-високия ръст на заплатите в целия Европейския съюз. За първи път сме челото на добри класации. Това трябва да продължи. Това е начинът да стигнем до нормален европейски живот във всеки един град и във всяко едно село, а не да стоим в стабилната бедност, която толкова ни се рекламира, подчерта Асен Василев.
По повод избирането на Татяна Султанова за водач на листата на ПП-ДБ в Сливен той каза: "Най-важното е, че тя спечели доверието на гражданите на Сливен. Това е основното, с което спечели и нашето доверие. Освен това, г-жа Султанова спечели доверието и на голяма част от другите колеги в "Продължаваме промяната" - тя беше избрана за председател на Националното събрание на партията, което дава и допълнителен ангажимент към региона. Г-н Гвоздейков също е много добре познат в региона. Имаме много силно представителство и в град Котел, както и от нашите партньори от "Демократична България" в листата. Това е много силна листа, с много силна заявка, че имаме намерение да управляваме открито и честно. Имаме намерение да пресечем феодалните практики абсолютно навсякъде, така че средствата, които получаваме, всички данъци, които събираме, да могат да стигат до всяко едно населено място, независимо от коя партия е човекът, който го управлява".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    95 30 Отговор
    Кокорчо фалира държавата.

    Коментиран от #72

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    78 27 Отговор
    Днес министъра на финансите каза че ако продължим по бюджета на Асен Василев ни чака фалит.

    Коментиран от #13

  • 5 Стойчев

    34 75 Отговор
    Асен Василев допринесе за финансовата стабилност на страната. Увеличени пенсии и заплати и то не както ГЕРБ с 20лв и 4.20лв…

    Коментиран от #9, #54

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адам Хилтън

    74 16 Отговор
    Именно заради смотаният им "европейски живот" сме стабилно бедни - една бедна държава, не може да поддържа 300 хиляди човека администрация да има този "европейски живот" дето искат, без останалите хора да живеят в средновековна мизерия. Единственото което "промените" ни донесоха е легализиране на кражбите на едно малцинство, което "свободно" да граби мнозинството.

    Коментиран от #73

  • 8 9001

    48 15 Отговор
    Асен любовника на Тони ИваноФ от Варна
  • 9 Последния Софиянец

    54 18 Отговор

    До коментар #5 от "Стойчев":

    И как увеличение на пенсии и заплати допринася за финансовата стабилност? Обясни?

    Коментиран от #27, #94

  • 10 честен ционист

    26 14 Отговор
    На Кокорчо трябва да му е ясно, че никой няма да ви пусне на авропейската софра, ако разбира се не си откраднете нещо от нея, както той самият има опит в това. Иначе ей ги на на каква вересия живеят западняците.

    Коментиран от #32

  • 11 Гербер

    47 15 Отговор
    Стабилно заборчлели имаш предвид !
  • 12 Тоя път обаче,

    29 34 Отговор
    Искаме Гешев на съдебната скамейка! След него Бойко, Пеевски, Доган, Всичките крадци като тоя с магистралите, Вълка, Марешки, плюс руските шпиони и дори предателят Радев да отидат на почивка в ЦСЗ за дълго, а откраднатото, или което е останало, да се върне в хазната и да се вдигнат пенсии и заплати
  • 13 схемата е

    20 12 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    че предателтие в на рундю гълъбарника не щат да приемат нов бюджет заради дефицита на хартия от кокорчевия и по тоя начин се надяват да ни наxeндрят с цифровото заробващо евро

    Коментиран от #21

  • 14 Страх и памперс

    16 29 Отговор
    Копейката е следващия Слави Трифонов. Преди тях патериците на Герб и ДПС: Я. Янев, В. Сидеров, Бареков и т.н.
  • 15 Бойко в затвора

    25 27 Отговор
    ГЕРБ в историята

    Коментиран от #20

  • 16 НЯМА ДА НИ ЗАБЛУДИШ МРЪСНИКО

    56 19 Отговор
    ВЕДНЪЖ НИ ИЗЛЪГА , СТИГА ТОЛКОВА ! И ДА СПЕЧЕЛИТЕ ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ - НЕ ВИ ИСКАМЕ !
  • 17 Така е

    23 31 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРБ":

    Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #68

  • 18 Някой

    38 14 Отговор
    Е, европейския живот е за вас - продажниците. За народа ще бъде бедността и войната. Това ви е задачата на вас. От вашия работодател - държавния департамент на САЩ.
  • 19 ЛиБеРаст

    43 15 Отговор
    Ококорен измамник! Ние няма да стигнем средният европейски стандард и след 50 години. На нас гледат като обслужващ персонал.

    Коментиран от #66

  • 20 Ха ха ха

    19 7 Отговор

    До коментар #15 от "Бойко в затвора":

    Рашков нали....
  • 21 Последния Софиянец

    18 7 Отговор

    До коментар #13 от "схемата е":

    На служебното правителство не му е работа да прави бюджет.

    Коментиран от #77

  • 22 ПАК ЛИ ЛЕНА ЩЕ МОНТИРАТЕ ДА НИ ПОУЧАВА !

    47 13 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ СТЕ ГАДОВЕ !
  • 23 еййй

    13 20 Отговор
    Комунистчета опичайте си акъла. Никакви гербове, дъпъсъта и бъсъпъта.

    Коментиран от #55

  • 24 Кокорчо

    33 12 Отговор
    Тоя травестит още ли е на свобода
  • 25 развеселен

    44 10 Отговор
    Коки ,наистина ли мислиш българите за (чак) толкова прости ,та пак да се хванат на бастуна на ПП/ДБ ?! Шараните ,дето кълвяха на бастун (след седем месеца ваше управление) рязко намаляха и това ще го усетите след 16 дни ,повярвай ! А социологическите си проучвания можете да си ги ......... знаете къде !
  • 26 Минева

    19 17 Отговор
    За съжаление много са тия, които си искат простака и стабилната бедност при неговото управление. Много трудно ще се отървем от мухълите дърти в НС

    Коментиран от #46

  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 23 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    При инфлацията,която предизвикаха владетелите на света,ако не бяха вдигнати минималните пенсии,хората щяха да...... не преживеят!Инфлацията щеше да дойде и без увеличението на пенсии и заплати в бг.Това не е бг инфлация.Това е инфлация зародена и създадена чрез "Ковид" с цел да спонсорира войната на украйна!Ако това не ти е ясно,означава,че не си се постарал да прочетеш нещо от мен,а само си пишеш спуснатото от мутрафонова!

    Коментиран от #34

  • 28 Рико

    31 10 Отговор
    Да предпочитаме европейски живот но без вас ако може, вие сте тарикати и шмекери и не защитавате нашите европейски интереси, а само вашите финансови. Асене скрий си моля те не се излагай повече изказа не е силната ти страна гледай си там числата.
  • 29 Преднината ви

    30 7 Отговор
    ако я има, може да означава само две неща! Или тотална лъжа или тотално прост народ, с интелект на овтса! Друго обяснение да си дадеш гласа за лъжци, крадци и слуги на мафията като ПП и ДБ, няма!!! Няма какво да очакваш от лъжци и крадци, освен да те лъжат и крадат!
  • 30 Народее ????

    27 14 Отговор
    Ние българският народ иска ме с Русия! Ние българският народ не искаме либерални джендъри искащи бедност,война и ограбване и промиване мозъците на децата ни със сатанинските ви ценности! Долни сатанисти!

    Коментиран от #36

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Значи всички дето са най-зле,

    12 9 Отговор

    До коментар #10 от "честен ционист":

    Живеят най-добре. Курорти и круизни кораби по света са пълни само с хора от точно тези националности. Говорим за обикновени хора. ОБИКНОВЕНИ МЛАДИ СЕМЕЙСТВА С ОБИКНОВЕНА РАБОТА, ОБИКНОВЕНИ ПЕНСИОНЕРИ И ОБИКНОВЕНИ ИНВАЛИДИ. Искам и аз, родителите ми и децата ми да сме като тях, и България да е сред тази твоя класация. Пък ти продължавай да сочиш с пръст някакви цифри извадени кой знае откъде, кога и написани от кой.........

    Коментиран от #49

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Последния Софиянец

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Аз те питам за финансовата стабилност .Нищо не каза?

    Коментиран от #43

  • 35 То пък

    11 8 Отговор
    Една преднина - няма и 1 процент.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 шаранче

    24 8 Отговор
    Най обичам ококорени Пед Али да ми обясняват колко за загрижени за добруването на българите и им вярвам ,вярвам.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ИВАН

    16 8 Отговор
    За коя психиатрия е това човече, ама то не е виновно - не е луд който яде зелника, а който му го е дал
  • 40 ПРОСТО НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ ЧЕ ТИЯ

    20 5 Отговор
    БОКЛУЦИ НЕ ПОДПИСАХА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , БЯХА СЕ УЛИСАЛИ В КРАДЕНЕ И НЕ УСПЯХА ------------- СЕГА ПЪРВО ТОВА ЩЕ НАПРАВЯТ !
  • 41 Подкрепа

    14 25 Отговор
    Браво на Асен Василев! Някои много ги е страх че ще дойдат млади и некорумпирани българи и ще им разтурят схемата.

    Коментиран от #67

  • 42 ес умре в резултат на алчност и глупост

    12 7 Отговор
    Асенка , не ти ли се чини , че глупости бръщолевиш , ако от това се определяше какви предпочитания имаш , доколкото всъщност и препочитанията са това което си изтропал като " европейски живот " . С такава администрация на държавата , каквато до сега имаме нещастието да ни се връткате , освен стабилна бедност , друго не ни очаква . Нещата са напълно различни от това да хвърляте някакви термини , кухи , празни , бесмислени , това не предопределя никакъв стандарт на живот , той се предопределя от добре направлявана и структурирана държава и много , много труд , не че те прилапват някакви които самите те си имат сериозни проблеми и те източват , изсмукват , позакърпват си с теб собствените бакии .
  • 43 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 8 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    Самият Борд те ДЪРЖИ ВЪВ ФиНАНСОВА Стабилност!Това са неща,които са аксиоми при Финансов Борд!Трябва да ги знаеш тези неща!Единствен дет разбира от пали е този василев!Вси други са като теб,но те се водят икономисти чертаещи бъдещето.Сега не ти ли е ясно,че ако не бяха вдигнали минималните пенсии щеше да бъде ад в бг????А,инфлацията дойде от напечатаната хартия през ...пандемията.Ако не си чоплеше носа тогава,а бе чел какво ви пророкувах в този сайт още като ни Затвориха с "Нещото",нямаше да се чудиш сега!Съвсем друга е,ако целенасочено се мъчиш да свалиш някой процент от пп и дб.В момента ппдб са 1ви ,а голяма сила са възраждане,те прибавят най много!
  • 44 кой те упълномощи да говориш какво искам

    10 8 Отговор
    Сиренцето в капанчето , нали Асенка , това имаш пред вид с " европейски живот " . Искам като в Китай , площад , автомат и публично изпълнение .
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 НИТО ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ ИСКАМЕ НИТО

    14 6 Отговор

    До коментар #26 от "Минева":

    МОШЕНИЦИТЕ НА ПАМПЕРА ! НИТО ПОДЛОГИТЕ ДБ , НИТО ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ДРАПАЩИ ЗА СОФРАТА ОСОБЕНО СЕГА КОГАТО АКО СА НА ВЛАСТ ЩЕ ФАЛИРАТ ПОЛОВИНАТА И ПОВЕЧЕ БАНКИ !
  • 47 ИСКАМЕ ВИ ИЗСТИНАЛИ ВСИЧКИ КРАДЦИ !

    15 3 Отговор
    ТОВА ИСКАМЕ !
  • 48 Тома

    15 5 Отговор
    Много лъже този. Голям комунист ще излезе!
  • 49 честен ционист

    11 4 Отговор

    До коментар #32 от "Значи всички дето са най-зле,":

    Те живеят в сън, от който много скоро ще се събудят и ще си платят сметката. Помни че няма безплатен обяд. Иначе цифрите са официални.

    Коментиран от #62

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Заблуда е

    3 3 Отговор
    Да се твърди, че някой е богат при условие, че повечето от имуществото му е купено на дълг които има да връща. Имало ръст на износа ... има и огромна инфлация и огромен внос. Като цяло сметка ни е на загуба. Както и на целия запад – който е затънал в дългове.
  • 52 Само така !

    6 8 Отговор
    Време е да се закрие охранителна фирма и битка в който се е превърнала гебернийката. Само така млади хора ! Газ до пръсване на патрЕотарската хунта
  • 53 Студопор

    9 5 Отговор
    Абе тоя няма ли да си намери майстора най-накрая...?
  • 54 Студопор

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Стойчев":

    Може да е допринесъл за твоя джоб, та да пишеш тия глупости. Като цяло за държавата не е направил нищо хубаво.

    Коментиран от #59

  • 55 маските паднаха

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "еййй":

    Ние да не сме балъци. Те комунетата са в ПП и ДБ.
  • 56 зеле без свинско

    7 3 Отговор
    Ха дано им е излязло евтино, че поне това да не плащаме.
  • 57 Леля Асена Спецова обича да е отпред

    13 5 Отговор
    Леля Асена Спецова е първа на магистралата, всички и вярваме че краде и лъже най добре, а за другото не знам Спецов или Тошко варненски да кажат!
  • 58 Подкрепа за Кирил и Асен

    9 15 Отговор
    Млади, образовани и не ги е страх от руско-българската мафия, окупирала Родината ни!
    Успех!
  • 59 Лъжи и манипулации!

    3 5 Отговор

    До коментар #54 от "Студопор":

    Още 2013 г. направи достатъчно като изкара 3,5 млрд. от КТБ, които щяха да ги откраднат руските проксита.
  • 60 Василев Стил

    7 4 Отговор
    Шкембе чорба Василев Стил:
    На шкембеджийницата чакали хора да си поръчат. Един човек си поръчал Голямо Шкембе Василев Стил. Касиерката попитала: Какво е това Василев Стил?
    Клиента обяснил: Ами аз поръчвам, а този който е след мен плаща . . .
  • 61 НЯКОЙ

    6 11 Отговор
    Подкрепяме ви ! И не четем простотиите под всяка статия за ПП и ДБ - обидите към някого от тях са израз на духовна мизерия, безпомощност до истерия и пълна липса на разумни аргументи !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Зеленият сертификат кой ни го натресе??

    10 4 Отговор
    Това народът няма никога да ви прости. Първото нещо, след като ви гласувахме доверие бе да набиете спирачка на икономиката и да ограничител правата на хората и да пробутвате ваксинацията! Демек още след първото ви действие загубите подкрепата на народа. Да не говорим за останалите глупости, арестът на мутрата, лъжата за Харвард...то се оказа, че ония имал там някакво курс че и го пробутвай като цяло следване... Рашков го изигра да лъже свидетелства и заедно с Гешев го хванаха за топките. Това беше. Едни хора, подвластни на чужди интереси и достатъчно наивни, за да бъдат вкарани в зависимост, дори и да не искат... Демек не стават по много критерии, но водещият е сертификата.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Сух

    3 5 Отговор
    Мишка, за какъв народ говориш, народа масово не гласува..
  • 66 Защо, ако си добър майстор

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "ЛиБеРаст":

    Заплата от 5-6к на месец не ти мърда. Ако работиш за себе си, то цифрите са други. Значи, че майсторите са стигнали Запада, или?
  • 67 И честни нали? Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "Подкрепа":

    Ти от коя планета си кацнал ТОКУ-ЩО на Земята?
  • 68 Възрожденец

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Така е":

    Пак да питам, за кого от възраждане ???!!! За кого ? Има ли образовани, успели хора в този проект на Красен Кралев ? Имена ми дайте. Няма как неудачници, които не са успели себе си да оправят, да имат претенции да управят държавата.
  • 69 ЧОЧО

    4 4 Отговор
    В Америка го съдят,ние го правим министър на финансите.Блажени са вярващите.
  • 70 Пожелание

    4 4 Отговор
    Към тези,които ни натресоха този ококорен змей,онова малоумното и онова косматото!
    Този път гласувайте разумно и се научете,че в политиката няма такива,които не лъжат и не барат!Избирайте просто от вида,който лъже и краде най-малко!
  • 71 Веселяк

    2 5 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 72 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    ало НЯМА ДА СМЕ СТАБИЛНО БЕДНИ А СТАБИЛНО УБИТИ ПО ПОЛЕТАТА НА УКРАЙНА АКО ИЗБЕРЕМ ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА ГЕРБ И ПП
  • 73 един

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Адам Хилтън":

    По-голямата част от тази триста хилядна администрация са комунисти или наследници и близки на комунисти и гласуват за комунистическият ГЕРБ,да си знаеш!
  • 74 ТрампЛин

    5 6 Отговор
    Европейски настроените българи избираме Европа и ПП! @зиатско настроените русофили избират Израждане.

    Коментиран от #82

  • 75 Гост

    6 8 Отговор
    Само така,само ПП,мачкайте.Уродите ще гледат да ви скалъпят лъжливи доноси,но искам да ги разбиете.Само ПП ще разбие тази пасмина от комунисти измекяри смучеща кръвта на държавата.Само ПП ще разбие ватнишките зомби ферми соито разделят българина,само ПП щепрекъсве връзката с фашистка ватнишка клоака раша.Така,че гласувайте с номера на ПП.
  • 76 Прав е Асен Василев

    4 7 Отговор
    Да това са фактите, но мафията начело с ГЕРБ не им отърва такава промяна и използват Бай Ганьовския рефрен всички са маскари! И започват с измишльотини в техният официоз "Уикенд" да хвърлят кал по опонента си ПП
  • 77 Абре шкембеджия

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Ако утре положението стане хиперинфлация, пак ли ще караме с кокорчест от година неактуален бюджет? От де се въдите такива умни не знам вече!
  • 78 Предателю

    3 2 Отговор
    Преднина ??? На тези ли президент им викаше шарлатаните? Ако вземете с измама изборите този път ще имате проблем !ще падат камъни тоя път асено
  • 79 Доктор

    6 3 Отговор
    Трябва да си пълен идиот за да гласуваш за подобни недоразумения.
  • 80 Nехиs

    9 3 Отговор
    Кокорчо хубаво приказва за най-висок ръст на заплатите, а къде забравя, че с неговия ръст си купуваш 3 пъти по-малко неща, отколкото при предишното управление?
  • 81 СЛОНА

    2 6 Отговор
    НЕИСКАМ КАПИТАЛИЗЪМ И ТО ДИВ,А ИСКАМ ВРЪЩАНЕ ПО МИРЕН ПЪТ СРЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВ ЕС И НАТО!!!
    ЗАЩО В КИТАЙ ИМА РАБОТА ЗА ВСЕКИ,ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ ,РАЖДАЕМОСТ ГОЛЯМА ,ОБРЪЩАТ ГРЪБ НА САЩ И ПОМАГАТ НА РУСИЯ С ВСИЧКО !!!!.....???
    Е ЗАТОВА КАЗВАМ ДА ИМА РЕФЕРНДУМ И МИР И НЕЗАБАВНА СМЯНА НА СТРОЯ ,ПО МИРЕН ПЪТ А НЕ НА ЗАПАД ,ДРУГИЯ ПЪТ Е ПО ЯСЕН ВОЙНА И ОТНОВО ВРЪЩАНЕ В 80-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК НО С МНОГО ЖЕРТВИ И РАЗРУШЕНИЯИ РАЗБИТИ СЪДБИ !!!
    БЪДЕТЕ РАЗУМНИ КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ КОГАТО СТЕ БИЛИ ДЕЦА ДЕМОКРАЦИЯТА
    СЕГА ОТНОВО!!!!!!!!?!
    ЗАДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИ!!!
    ВЕЧНА ДРУЖБА!!!
    ТОВА Е ИСТИНАТА ,А НЕ ДА СЕ ПРОБВАТ НАЙ НОВИТЕ ОРЪЖИЯ НЕ ЧУВАНИ И НЕВИДИМИ ЗА ЧВЕШКОТО ОКО!!!

    Коментиран от #95

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ПП+ДБ=ЛБГТ

    3 4 Отговор
    Този шмекер ми е ясен....само незнам коя от буквите на ЛБГТ е...или е всичките
  • 84 Зевзек

    2 3 Отговор
    С десни мерки-получаваш леви амбреажи.
  • 85 бумбето

    4 4 Отговор
    коя ли майка вие родила бе извратеняци!!!
  • 86 Само овце гласуват за всд

    6 4 Отговор
    Явно Асена има самочувствие защото е сигурна във фалшифицирането на вота, така, както го направиха на предишните избори! Нали затова се събраха с дебетата, които са ама "много умни" и още "по-красиви", обаче доста крадливи!😂😂😂
  • 87 байХЪ

    7 4 Отговор
    Кой ще гласува за вас , доказани лъжци. Платените агенции ги знаем
  • 88 Майтап ли си

    5 2 Отговор
    Прави тоа обратен? Та Ти, Асене но фалира бе, момче? Какъв европейски живот, вместо стабилно бедни?? С оксиморони ли смятат да ни управляват тия фашисти??!
  • 89 Абсолютен

    5 3 Отговор
    Оксиморон е сътворил Асенчо тука. Хем но фалира, хем говори за стабилно бедни. Популист-фашист.
  • 90 Абе Асене,ПедерасТнещастен

    5 3 Отговор
    Що не вземе да ми се появиш на живо. Ще ти почупя кокалите, МършаДолнаПродажна.
  • 91 Коментар

    2 3 Отговор
    Нагласени са тези проучвания.
    Хората само хейтят Кирчо и Кокорчо.Тези на 3-ти март опънаха знамето на ЛГБТ.
  • 92 няма ляво - няма дясно

    4 1 Отговор
    За Путин не е важно дали е ляво или дясно. Важното е Радев да изправи Българин срещу Българина. Така ставаме слаби и лесни за манипулиране.
  • 93 Няма мърдане

    1 3 Отговор
    Все едно, скоро ще бъдеш изправен да отговаряш пред закона.
  • 94 Дългия

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Абе ти защо се изкриви така ? Нали Кирчо и Асенчо ти бяха дружки? Сега за кой си, за този, който е на власт нали,? Ето заради такива фурнаджийски лопати боксуваме и няма да се оправим скоро! Заради такива хлебарки!
  • 95 ККК

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "СЛОНА":

    Малиии колко си тЪЪп брачет и защо пишеш с главни букви?
  • 96 ще видите

    2 0 Отговор
    Пенсионерите са благодарни хора. Те ще гласуват за онези, които им дадоха глътка въздух. В България години наред , пенсионерите бяха оставени на произвола на съдбата.
    И всичко се мери с двоен аршин.
    Сега държавниците, депутатите, политиците да си намалят заплатите, а не постоянно да говорят, че пенсионерите били много и съсипали бюджета. И във времена на криза, ще видим много ясно, кои са ненаситните и алчните, и са в управлението само заради огромните заплати и бонуси.
  • 97 ЕДГАР КЕЙСИ

    0 0 Отговор
    ЗА КАКВА ПРЕДНИНА ГОВОРИШ , КОКОРЧО ? ? ? ...,... 0.9% ПРЕДНИНА , ТОВА Е В ГРАНИЦАТА НА СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА ........ ФАКТ ! ........ НЕЩАСТНИК .......
  • 98 Пешо

    1 0 Отговор
    За малко да го бият в Пловдия. Добре че беше охраната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове