Last news in Fakti

27 Март, 2024 14:31 143 644 107

Иван Христанов: Преди дни Таки, босът на мафията в България, получи от държавната БАБХ 45 милиона лева

  • таки-
  • капитан андреево-
  • мафия

Наркотиците минават през товаро-товарна дейност, а министърът на земеделието и директорът на БАБХ, върнаха, без причини, тази дейност на частни фирми, посочи лидерът на ПП "Единение"

Иван Христанов: Преди дни Таки, босът на мафията в България, получи от държавната БАБХ 45 милиона лева - 1

Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на Таки 45 млн. лв. Това обяви Иван Христанов, бивш зам.-министър на земеделието и главно е действащо лице за елиминиране на частни фирми от "Капитан Андреево" пред БНР.

Той направи потресаващи разкрития за пътя на наркотиците през „Капитан Андреево“ и настанените там частни фирми, извършващи товаро-разтоварна дейност. Кой контролира „Капитан Андреево“, пратките на наркотици, Гранична полиция и Агенция „Митници“ обясни председателят на ПП „Единение“.

„Смущаващо е, че този господин от БАБХ – Патарински, в четвъртък е дал на фирма на Таки 45 млн. лв. – 15 млн. лв. на година за следващите 3 години за обезвреждане на животински отпадъци. Правителството налива пари – нали водихме война с Таки, най-големият бос на мафията. Бизнесмоделът е прост - отчитат се умрели животни, които отиват към колбасарници или се търкалят по полето край Кочериново – 30 умрели крави. Служители на БАБХ попълват бележки и срещу тези бележки вие си стоите в Дубай, защото Таки живее там, и получавате 1,25 млн. лв. всеки месец гарантирана пара“, разказа Христанов.

И допълни:

Таки е абсолютният бос на мафията - Капо ди тути капи. Ами е дясна му ръка за схемите. Пепи Еврото е една от пионките, има развито влияние в съдебната система и спецсъда, но е пионка, която те лесно жертват. В момента има някоя друга пионка на мястото на Еврото и Нотариуса. Имаме доказателство, че има връзка между „Капитан Андреево“ и Чакърян и съдебната система, доминирана от Пеевски.

И цялата тази омерта, която изглеждаше до май 2022 г. изглеждаше непробиваема, ние нанесохме съкрушителен удар върху основния поток, финансирал мафията и политически сили през пътя на наркотиците. Това доведе до отпадането на главния прокурор, Къро, Алексей Петров, Пепи Еврото. Доведе до атаката на имоти на Размиг Чакърян, изземване на компютри на Евролаб. Очевидно ударихме изключително чувствителна точка в тази плеяда от звезди, окупирали България и не ни позволяват като общество да си поемем въздух. Трагичното, е че ние ги махаме, те ги връщат.

Иван Христанов обясни, че лабораторията на „Капитан Андреево“ била просто печатница за пари.

„Наркотиците минаваха през товаро-товарна дейност и затова трябваше да върнем държавните органи да извършват тази дейност. И сегашният министър на земеделието, и директорът на БАБХ - Патарински, върнаха, без причини, тази дейност на частни фирми, две, от които са подадени към службите като изключително опасни.

Христанов, който бе депутат от ПП и напусна партията в последния ден на 48-ото НС, прогнозира, че ПП-ДБ „правят жертва в българския парламент за сметка на ЕП“.

„Имаме рязка смяна на позициите днес. Вчера беше „ще се постараем да изпълним мандата“, а днес „ние връщаме мандата отиваме на избори 2 в 1“. Тези сили в посока избори 2 в 1 станаха прекалено очевидни, твърди Христанов.

„За тези партии, които не сме в парламента изборите ще са изключително трудни. Ние ще се мобилизираме изцяло, за да дадем надежда и алтернатива на тези над 400 000 избиратели, които през 2021 година гласуваха за ПП, а сега казват „не искаме, но за кого““, заяви амбициите на ПП „Единение“ за влизане в НС Христанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 341 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гери смърка кока

    91 4 Отговор
    контрол като няма и всичко е лошо уредено . уж на къро беше бизнеса, ама лаборатория била .

    Коментиран от #51, #67

  • 5 хххх

    12 83 Отговор
    Тоз пък какъв е?

    Коментиран от #11, #79, #90

  • 6 💠🔆♻️

    193 12 Отговор
    Трябва да има нови партии и в дясното и в лявото пространство но от безусловно проверени хора устояли на рекета на ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, и Мафията в България, за има за кого да се гласува на Есен, иначе ни очаква
    СГЛОБКА 2.0 и същите циркаджии, шарлатани и прочие!

    Коментиран от #37, #89

  • 7 Доротея

    218 16 Отговор
    Слушшах Хорозонт! Правилно говори младежът, но никой не го познава, а и народът не иска противници на мафиозите, а и масите си падат по мафиозите! Такива като Хрисан и Минчо Христов никой никога няма да ги избере! Народът е като жените - обича и уважава престъпниците и насилието, казваше на времето авторът на Майн кампф!

    Коментиран от #14, #81

  • 8 Дядо Йоцо гледа

    247 24 Отговор
    Едно време имаше Белене ....
    И нямаше такива !

    Коментиран от #53

  • 9 💠🔆♻️

    145 6 Отговор
    Лично аз, ще отида да гласувам но трябва да има за кого.
  • 10 Реалист 1

    133 18 Отговор
    Аз бих гласувал за новата партия на Христанов.
    Но да видиме кои са около него.

    Коментиран от #82

  • 11 Лоджика

    67 41 Отговор

    До коментар #5 от "хххх":

    Иванчо, Иванчооо, и ти си овъртолен с мафията, щото босовете са други, но техните имена никой не споменава и няма да ги спомене за такива. И ти си ни взел за глупаци, то ако тоя беше бос на мафията, ти нямаше да го назоваваш, а сигурно щеше да си на добре платена работа при него!
  • 12 бандера

    209 47 Отговор
    Абсолютно вярно! Всички тези т.н мутри ВИС, СИК, 777, КОРОНА ИНС, Слави Бинев, Валтер Папазки, ТИМ, Алексей Петров, Галевите......са създадени от ДС по съвеЦки модел и обслужват каналите за дрога, проституция, трафик на мигранти, органи за трансплантация, оръжие и т.н. Ало русофилчета, някога да сте чули от Москва критики за корупция в България? Най-милиционерските партии ГЕРБ, ДПС, МВРО, АТАКА, АБВ, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ, Барековци, Марешки, Яне Янев.. и БСП, заедно с Първанов и Радев са продукт на службите, а вие сте бедни, защото не го разбирате!

    Коментиран от #17, #29, #63, #83, #91

  • 13 Работодател

    73 68 Отговор
    Всичко трябва да е частно! Държавните чиновници са корумпирани и ги изхранва народа!

    Коментиран от #33, #41

  • 14 Авторът

    27 11 Отговор

    До коментар #7 от "Доротея":

    Ама , не съвсем . На мен книгата ми може да се купи в цяла Европа , даже в Германия е издадоха в луксозно издание! За жените не съм съгласен!

    Коментиран от #84

  • 15 един

    19 67 Отговор
    Доколкото съм осведомен Иванчо май е човек на Румен Радев,играе го "антимафиот",създаде май и партия,/знайно е,кои най-често създават партии у нас/но май няма шарани да кълват на въдицата му!

    Коментиран от #85

  • 16 напред към евроатлантизма

    182 9 Отговор
    Ами, държавата на мафията, храни мафията! Затова сме най-бедни в Европа! Затова сме с по-голямо неравенство от Африка! Затова сме с най-ниска продължителност на живота! 34 години управляват и крадат мафиоти, закриляни от "правосъдната" ни система!

    Коментиран от #92

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Свалят ли от власт ПП и ДБ

    41 37 Отговор
    и започват партенката Капитан Андрево.

    Коментиран от #19

  • 19 България

    98 9 Отговор

    До коментар #18 от "Свалят ли от власт ПП и ДБ":

    Не е партенка,най големите босове са турците,пред тях и Бако свежда глава,макар да са биз бизе

    Коментиран от #21

  • 20 Майора

    28 43 Отговор
    Абе Хрисанов , стига се оправдава , по теое време фирми на женати щяха да работят на КПП-то!

    Коментиран от #22

  • 21 Не е ли

    58 5 Отговор

    До коментар #19 от "България":

    И що като са на власт не се занимават с това? А грантаджийските медии защо мълчат, докато са на власт тия и като паднат бълват камари лъжи, които после ми вопъл, ни стон. Нещата не са очевидни, а очевадни. Истината е в действията, а не празнодумците.
  • 22 Емигрант

    123 6 Отговор

    До коментар #20 от "Майора":

    Ти изглежда изобщо нямаш представа какви глупости драскаш ? Знаеш ли кой е Христанов или си от ония пепелянки които хапят защото трябва да хапят ? Знаеш ли, че в момента държавна граница се обслужва от частните фирми на Таки и годишната им печалба е над 3 МИЛИАРДА, знаеш ли колко нули има тази сума ? Съдът върна Таки на границата това корупция ли е или държавен интерес ? Такива тъъпаци като теб страдащи от комплекса на малоценност са вредни екземпляри на земното кълбо където и да се намират !

    Коментиран от #86

  • 23 факуса

    115 8 Отговор
    затуй държавата няма пари,таз тъпа демокрация пълни гушите на такива мошеници,всичко требе да е държавно,колкото и да е на загуба пак ще е по добре отколкото да хрантутим такива,кат таки домуса розбузко и ред други
  • 24 гражданин

    123 5 Отговор
    мутрягите се връщат бате, часовника не един час, ами 20 години назад, пак сме 2004 година, Таке, Къро,
    Мъро, Клюна, Млюна, Кето, Мето, всичките са тук, живи и здрави, и бачкат яко, и прават пачки
  • 25 Иван

    112 14 Отговор
    Докато ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН са в парламента ще е все така.

    Коментиран от #26, #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 На коя мафия

    11 24 Отговор
    Е бос?!На Смилянската или на Долно Воденската?!

    Коментиран от #57

  • 28 Сандокан

    86 2 Отговор
    А масови арести на мастити политици, крупни шефове на държавни админ. и предприятия кога?

    Коментиран от #31

  • 29 Българин 🇧🇬

    41 5 Отговор

    До коментар #12 от "бандера":

    Изчерпателно и много точно казано .
  • 30 Таки Маки Заки

    26 7 Отговор
    На кой му дреме .
    Колко работодатели се изнесоха в други държави .
    Това ме интересува , а бе клюки за Таки Маки и Заки.
  • 31 Догодина по това време

    25 7 Отговор

    До коментар #28 от "Сандокан":

    Учи енглиш и беж да те няма.
  • 32 Да сложим теб

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    дедо Иване.
  • 33 Аааа , добро утро

    25 8 Отговор

    До коментар #13 от "Работодател":

    Тия дето са ти лепнали минусите са дър чиновничетата.
    Те плюят най много по работодателите.
    Плюят и злословят срещу фирмите.
    Техните пари идват под формата на данъци от фирмите.
    Държавата е бедна и няма работещи фирми от които да идват приходи
  • 34 Мария

    18 0 Отговор
    Срамота!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Така

    73 9 Отговор
    Докато толупа е в Бг и в политиката, ще е така. Пак си го изберете!
  • 37 Пенчо

    27 35 Отговор

    До коментар #6 от "💠🔆♻️":

    Хайде, стига, бе! Нови партии ни трябнали, сякаш Коп.ейкин и Тошо Афри кански не ни стигат, остава и Йоло Денев да направи партия! Писна ми от тия призиви за нови партии, то и без това има заявка от чора.па, колко други малоумници трябво да прават партии???

    Коментиран от #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 България

    52 4 Отговор
    все още се контролира от полумесеца благодарение на всички мутри - Добро утро, българи...
  • 40 Коло трябва да е глупав човек

    67 16 Отговор

    До коментар #38 от "Мимче":

    про-паднали хора като тези в ПП и ДБ, да лъжат гнусно, да крадат, да продават България, на чужди посолства и някой да гласува за такива долни шарлатани, ударили дъното в едно общество?

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Асен

    36 25 Отговор

    До коментар #40 от "Коло трябва да е глупав човек":

    Корко трябва да е глухав човек да гласува за Ге рб, копей.ките и циркаджиите от ИТ.Н Точто така, ама кой наказа държавните хрантутншци- хровоталството на ППДБ: промениха пранолата за бордовете на държавните фирви: намалиха броя на членовете на бордовете с 50%, намалиха запрагите им с 50% и им намалиха представителните пари.Обратно преди години ББ беше уваличил размера на бордовете:(( и увиличи държавната администрация за 12 години със 120 000 души.капиш??..Поумнейте, хора, най- после и стига сте гласували за мутри, копейки и циркаджии от ИТ Н!

    Коментиран от #46

  • 44 Гражданин

    87 4 Отговор
    ЕЙ НАЙ ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА МУ КАЖЕ ИМЕТО НА ТОЗИ ДЕТО СИ Е КУПИЛ ДЪРЖАВАТА ,СЕГА ВСИЧКИ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ДЕПУТАТИ ,УМРЕЛИ ЖИВИ ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА НЕГО ,А ВСЪШНОСТ РАБОТЯТ ЗА НЕГО.БРАВО НА ХРИСТАНОВ И ФАКТИ ,ЧЕ ПОБЛИКУВАХА ТАЗИ ИСТИНА .
  • 45 Мнение

    39 6 Отговор
    Този Таки ако се появи някъде ще бъде веднага или арестуван или очистен. Ще се крие още малко и ще го намерят на къро
  • 46 Жалките шарлатани ПП и ДБ

    73 14 Отговор

    До коментар #43 от "Асен":

    погнусиха с лъжите си! С националното предателство, чуто в записа, как продават България! С милиардите източени от държавните дружества! 300 милиона в слънчеви паркове! Харизаните реактори на Украйна и на път да купим в пъти по скъпи, в интерес на чужда държава! Купени бронирани машини, без конкурс и стари модели, на баснословна цена! Самолети без конкурс, в полза на чужда страна! Толкова зло, никой не е нанасял на България! За капак, опростачили глупави деца, да им драскат лъжите! Шарлатаните ПП и ДБ, са за затвор!
  • 47 Бат Жоро

    48 3 Отговор
    После ходи бачкай за заплата или си върти частна фирмичка изнемогвайки под тежките сметки данъци и др.......
  • 48 рени

    32 6 Отговор
    един тираджия ми каза ще от как е слобката на бласт прекарват якоо наркотиц и едни чували с пари хвърчат за София

    Коментиран от #50, #87

  • 49 митничар

    26 8 Отговор
    абе тоя Таки да даде 10 000 000 на Левски да се оправи какво се стиска нали директора му е шурей
  • 50 Ачо

    28 24 Отговор

    До коментар #48 от "рени":

    Пълни глуости, така бише при мутрафона, а не хри ППДБ..фит.ка тъ.па! Чували с 60 млн. в брой бйха теглени при Б Б ,и няма осъдени, а не при ПП .

    Коментиран от #55

  • 51 Койчо

    45 3 Отговор

    До коментар #4 от "гери смърка кока":

    Какъв о народът таково е и правителството. Прост народ слаба държава. България отдана стана държава ръководена от крадци и мошеници. Нищо ново.
  • 52 Реалист

    45 3 Отговор
    Този човек се опитваше до въдвори ред на границата,но мутрите не му разрешиха и Баце вече е спокоен..
  • 53 Ватник

    29 10 Отговор

    До коментар #8 от "Дядо Йоцо гледа":

    Ми нали всичките схеми с наркотици,с корупция,с контрабанда,а преди това със заграбването на цялото държавно богатство ги измислиха и ръководят точно тия, дето направиха Белене,пич? Вече босовете са наследниците им,но са все съветски възпитаници.
  • 54 Тарзана

    30 1 Отговор
    Много Точно е изказвал господина ,но едва някой ще му обърне внимание на тези изявления
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 геро от фереро

    31 0 Отговор
    Имената се сменят, дните се сменят, колелото се върти. За обикновенният човек е необяснимо как има супер лъскави заведения в които можеш да хапнеш на поносима цена и супер луксозни комплекси в които да топнеш крачета в басейна на промоция. Зада тази фасада има вързани касови апарати, банда счетоводители , ден и нощ хората мислят и работят как да избелят не само ауспуха на луксозните си лимузини но, и на паричките.
  • 57 Даа!

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "На коя мафия":

    Изобщо не си в час,с този нелеп опит,за сарказъм.Аз дори се учудвам,че изобщо му споменават свободно,прякора в медия.
  • 58 Кольо

    21 8 Отговор
    Ясно, е че трябва да се връщаме към комунистите от БСП и новите им Бузлуджанци, че дано там се намери свестен човек, който да разчисти тая кочина. Копейкин стана ясно, че е производна вероятно на ГЕРБ след като спаси Бойко и Киро помагайки им да махнат главния прокурор след като беше ги захапал.
  • 59 Сопола

    25 2 Отговор
    Тиквата е новият капа.
    Тиквата мълчи за трафиците на наркотици през гкпп Капитан Андреево.
    Мутрата Младен Маринов / Мето от вис 2 / е свързан с трафиците на наркотици. Същото важи и за сегашния слуга на мафията сик / дпс Калин Христов.
  • 60 Петков

    34 2 Отговор
    Само военен преврат ще ни оправи,но отдавна нямаме достоен генералите, затова ще продължава да живеем в тази кочина.

    Коментиран от #70

  • 61 Културният-елен

    26 1 Отговор
    Всички във този парламент по един или друг начин са за дръвника...
  • 62 наско

    31 3 Отговор
    Родната мафия си има собствена държава,а мафията си има Нотариуси във всеки един отрасъл!
    Много е важно парите да идват ритмично,точно и навреме!За народа остават ...цветните капачки!
  • 63 много си умен

    18 9 Отговор

    До коментар #12 от "бандера":

    само дето пропусна да споменеш защо руснаците не са ги създали тези структури у нас през скромните 45 години управление а след това се създават след като ни поробват американците??? лесно е да заблуждаваш но не и да доказваш заблудите си…

    Коментиран от #107

  • 64 Хасковски адвокат

    18 2 Отговор
    Защо Хасковската прокуратура още не се е сезирала или ще чака Сарафовов да й нареди?Ето това беше сделката?Ще спрем реформата правосъданата системя но ти главен покурар ще ни пазиш и няда разследваш нашите хоря. Там в това Хясково ньмя ли Прокурори и ДАНС?
  • 65 Кара Кольо

    2 0 Отговор
    С какво сте по-добри?
  • 66 Разследващ журналист

    13 2 Отговор
    Там винаги е имало един Петьо Европа.Ало Ваньо още действа, тогава Цветан Цветанов отрьзя главата на октопода там..Сега ньмя кой.Там ньмя един смел прокурор и СЛЕДОВАТЕЛ.Иначе са много удобни и зятова ги държат с пенсия и заплата.и вземат по 9000лв. На месец като се зянимявят с много сложни дела.

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 К...У Р

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "Разследващ журналист":

    К...УР УМРЯЛ
  • 69 ВЧК

    7 0 Отговор
    МВР ТО ВЪРТИ ЦЯЛАТА РАБОТА АНАДЪМУ
  • 70 Хахаха

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "Петков":

    Цял живот чакаме някой да ни оправи.вярно няма такъв народ. Какъв генерал? Взимай сопата и тръгвай.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Демократ

    7 1 Отговор
    Айде, герберите се активираха да плюят.
  • 74 Дани Влаха

    4 0 Отговор
    Боримиров-Влах,Жена му-Гъркиня,Таки -Шурей на Боримиров и нарко бос,един от малкото оцеляли,все още,но се крие !Неговия охранител Йордан Харалампиев-овчаро от Перник,какво стана с него?
  • 75 Тома

    9 0 Отговор
    Таки боса на мафията е просто момче.Той е поставено лице на д.с.служби и висши политици за грабеж на народа
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Нева

    2 0 Отговор
    Те всички много красиво говорят и обещават,но когато се доберат до удобните крисла ,забравят за своите изберателии започват далаверите в името на тяхното забогатяване.Те всички знаят ,че там са по случайност, по грешка и грабят със сетни сили и пълни шепи ,да не би да остане нещо и за следващите след тях.Пази Боже сляпо да прогледа ,актуално и сега.
  • 78 цербер

    0 0 Отговор
    и главно,действащо лице
  • 79 Айде, бе!?

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "хххх":

    С подобен зададен въпрос имам усещането, че си или рядък оцелял екземпляр от палеолита, или си живял досега някъде из гори Тилилейски и изобщо не си в час за случващото се в малката балканска държавица България! Или пък, ъъъъъ, си приближен на човека "главен лабораторен герой"!!! Или пък, хм... Абе, сякаш имаШЕ една партийка велика, която в същност здраво скочи на всички "откриватели" на въпросната лаборатория иииии тази велика млада партийка, заедно с резидентът събориха задружно и в хармония коалиционното правителство Петков-Нинова само преди 1-2 годинки! Ей, че лоша памет имам. Как не се сетих по-рано що така сте като опарени и реагирате като ожилени от стършел, когато стане дума за Саки, Маки, Баки и лабораторията до златния гьол!!! Българи, мислете с разума си и не се поддавайте на емоциите, в които ни бутат тези организирани приятели!!! Знайте, че АКО сега пропуснем нотариуса/ еврото/ магистрали, потънали в чували/къщи за тъщи/разните му видове "гейт" и АКО сега не постигнем генерална промяна в съда/промяна и смяна кадрите на прокуратурата и съда/независима съдебна власт/адекватно законодателство/службите/ следствената тайна и истината за турски (ама руски) поток, то ЩЕ СИ ОСТАНЕМ дрипльовците на Европа (не ЕС, а Европа), ще си останем с отвлечената държава во веки веков , с организираните схеми за крадене на обществен ресурс, с олигарсите, с липсата на държавност, с липсата на адекватни присъди, с корупцията, с подправените изборни резултати в стил

    Коментиран от #80

  • 80 Айде, бе - продължението

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "Айде, бе!?":

    с подправените изборни резултати в стил "а ла баче цено", с източваните ресурси на НЗОК/ Европейски фондове, ББР, ще тичаме за лечение в съседни държави, а в същото време БЕЗ грижа за болните ще се източват безогледно "горските пътеки на гори Тилилейски"... Можем ли да живеем така още, и още бъдни години? Спомнете си и назовете ПОНЕ един осъден политик или за побе един осъден индивид за злоупотреби с власт и обществени финанси за последните 35 години!? Ако се сещате поне за един, то напишете името му, както и съдът, постановил присъдата!
  • 81 Доротея, абсолютно си права!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Доротея":

    И аз се питам ЗАЩО българите НЕ гласуват доверието си на хора като тези двама мъже, които си цитирала??? Защо българите си падат по играчи и схемаджии... Докога ще я караме така: сами да издигаме в пиедестал палачите си и сами да им даваме цялата власт и им позволяваме пълното им сливане със суверена!?!?!?
  • 82 В сайта на партията му

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист 1":

    са представени основателите на партията. Струват ми се сериозни и отговорни хора. Но никоя партия все пак не е гарантирана откъм хора, които имат нисък морал и недобро минало! Такива трябва да бъдат изключвани още на момента, в който истината излезе наяве!!! Иначе прогрес не може да има! Както се казва нов бардак със стари к не става!
  • 83 Към бедни да се добави и:

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "бандера":

    В клинична мозъчна мъгла!
  • 84 Я не си присвоявай

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Авторът":

    чужда самоличност!
  • 85 Абсолютно и категорично НЕ!

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "един":

    Не подвеждай хората, защото още щом Харизанов се захвана с лабораторията и златния гьол на КПП-то 2022 г., коалицията Петков-Нинова почна да се клати усилено от една партия в тази коалиция и от едно външно лице на много висок държавен пост! Отвътре и отвън! Всеки, който удобно е позабравил хронологията на случилото се тогава, може да си го припомни като прочете материала на една видна една силно чуруликаща "птичка" по повод лабораторията и гоьла: "Интереси на Таки и ГЕРБ в "златните" гьол, паркинг и лаборатория на ГКПП "Капитан Андреево"!!!
  • 86 Отговор на зададения въпрос:

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Емигрант":

    КОРУПЦИЯ!!! Само болен мозък ще приеме този факт като държавен интерес!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Нева

    2 0 Отговор
    Те всички много красиво говорят и обещават,но когато се доберат до удобните крисла ,забравят за своите изберателии започват далаверите в името на тяхното забогатяване.Те всички знаят ,че там са по случайност, по грешка и грабят със сетни сили и пълни шепи ,да не би да остане нещо и за следващите след тях.Пази Боже сляпо да прогледа ,актуално и сега.
  • 89 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "💠🔆♻️":

    Какво означава думата "трябва"? Хващайте се и се кандидатирайте, спечелете избори и смело напред. Някои искаха промяна, но каква промяна, не успеха да отговорят. Само с приказки и коментари във ФБ, не става.
  • 90 ИСТИНАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "хххх":

    Иван Христанов, който заедно с Кирчо ходиха да пробват за лабораторията да се "приватизира" от фамилия Христанов. Да, някои знаеме кой е Таки (близък до Хр.Иванов Бойкикев, но Христанов мълчи, че плува в същите води.
  • 91 ИСТИНАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "бандера":

    Брей, какъв "експерт"... Странно, как от толкова много "експерти", България не цифри.
  • 92 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "напред към евроатлантизма":

    България е бедна, защото не се развива никакво производство. Не е случайно, че се говори за българите, ще са най-мързеливия народ, но ние не го възприемаме. Оплюваме успешните, не одобряваме можещите и така потъваме в собственото си невежество. Веднъж имаше интервю с немски бизнесмен и му зададоха въпроса, кога и ние ще получаваме заплати като тях. Отговорът беше: Когато започнете да работите като нас. Зърнари, млекари, зеленчукопроизводители са се юрнали да искат европейско субсидиране. Вместо за искат, би трябвало да се научат и бъдат конкуренти на пазара и да си направят Сдружение, но те искат да им се дава. Аман от подобни производители, но видяхме, че техниката им е западна.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Истинският

    1 0 Отговор
    Най големият проблем на България е че,80% от народа ни не разбира че тази бандитска схема с партиите вече 35 години не води към нищо добро . Трябва паметник да издигнем на бай Тошо и да се учим от него!
  • 105 Русе

    0 0 Отговор
    Чочии само ланкате, и като ви заплашат семействата и се покривате. Ако няма да ги довършиш нещата докрая по-добре си мълчи.
  • 106 Важното

    0 0 Отговор
    е чекмеджето да се пълни. Мата Хари да се дъни. Да се плаща на мис потен потник и европейската еврейска партия. Българското племе така или иначе ще загине.
  • 107 Май ти си много не умен.

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "много си умен":

    Нещо да си чувал за Луканов Премянов Гоцев ? Те от Америка ли дойдоха или от Масква? Страшен разбирач си няма що.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове