Last news in Fakti

25 Март, 2024 04:22 7 929 11

Приключи вторият сезон на хитовия сериал на БНТ "Вина"

  • вина-
  • сериал-
  • виктор божинов-
  • сандански

Стотици гледаха заедно в Сандански последния епизод

Приключи вторият сезон на хитовия сериал на БНТ "Вина" - 1
Снимка: БНТ

С бурни аплодисменти, усмивки и сълзи. Така се разделиха с хитовия сериал на БНТ "Вина" стотици зрители, събрали се на площада в Сандански тази вечер, за да гледат заедно последния епизод от втория сезон на любимата поредица, предаде БНТ.

За излъчването му в Сандански с ретро автомобили пристигнаха и част от актьорите на "Вина", както и режисьорът Виктор Божинов и изпълнителният продуцент Надежда Цветкова. Хора от цяла България дойдоха в града специално за прожекцията, а емоциите от преживяното не стихнаха дълго след края на епизода. Желанието на всички беше еднакво - да има и трети сезон на сериала.

Приключи вторият сезон на хитовия сериал на БНТ
Снимка: БНТ

"Разкошен финал, аз даже още бърша сълзите си, дядо Станко беше прекрасен и цялото послание за доброта и да бъдем християни, особено в навечерието на Великден. Най-прекрасният сериал, който може да съществува!"

"Като цяло режисурата, актьорите... Беше невероятно!"

"Със сигурност, като човек, който харесва българското кино, смятам, че това е нещо доста добро от нещата, които са излизали на екран, със сигурност с нетърпение очаквам трети сезон!"

През втория сезон „Вина“ достигна до 2 412 000 зрители с излъчените 11 епизода, а данните сочат огромен зрителски интерес, който е с 30% по-висок в сравнение с първия сезон. „Вината“ за тези резултати е на всички от екипа, убедени са режисьорът Виктор Божинов и изпълнителният продуцент Надежда Цветкова.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ученика

    35 20 Отговор
    Поредната скъпоплатена от данъкоплатците боза.
  • 2 Умря

    28 19 Отговор
    и театралната, и кинокритиката у нас. Сега няма, кой да ги приэеми тези на 90% набедени актьор чета. Горките, не знаят къде са.
  • 3 Налудник

    24 12 Отговор
    Амин. Да почива в мир.
  • 4 Триумф

    24 9 Отговор
    На халтурата!
  • 5 Тв критик

    24 13 Отговор
    Ураааа сега чака ме ПОРЕДНАТА скука изсмукана от пръстите.
  • 6 Ник

    22 18 Отговор
    Сериала е много добър.А тези,които го плюят са малоумници и не българи.

    Коментиран от #9

  • 7 Бебо

    6 3 Отговор
    Страхотен сериал,благодаря,комплименти за целия екип!Но защо трябваше да се прекъсва предпоследния епизод за да се даде трибуна на един твърде слаб актьорски състав който,освен че е слаб,но и ме накара да изключа телевизора,та така и не изгледах ХУБАВИЯ сериал.Г-н Кошлуков,имате четири канала на един от които бихте могли да прехвърлите неинтересуващия ни сериал.Уважавайте си зрителите!
  • 8 Големият отсъстващ

    20 1 Отговор
    Днес - четири до момента статии в отдел "Култура", и нито една от тях не е посветена на родения на 25 март (1890 година) Чудомир и на започващите днес Чудомирови празници в Казанлък. Дали защото не е бил носител на нито една литературна награда (но има такава на негово име!) или защото лодка "Лъжлив Съби" (или "Кака Сийка") не пори водите на венецианските канали... ?
  • 9 Мик

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ник":

    За много добрия сериал в който се пиело много добро "веган-вино"🤣 ли иде реч?
  • 10 Марио

    3 11 Отговор
    Страхотен актьорски екип и страхотен сценарий. С нетърпение чакам 3-ти сезон. Цялото семейство го гледаме-от малки до голями.
  • 11 Денислав

    1 2 Отговор
    Хубав филм. Банално- скучен финал.