Last news in Fakti

28 Март, 2024 09:46 1 860 3

Как хората от различни зодии развалят първото впечатление за себе си

  • зодии-
  • първо впечатление

В повечето случаи проблемът не е страхът от общуване, а цял набор от фактори

Как хората от различни зодии развалят първото впечатление за себе си - 1
Снимкa: Shutterstock

Всеки от нас може да направи една или друга грешка, опитвайки се да създаде най-доброто първо впечатление. Астролозите обясняват как хората от различни зодиакални знаци правят това.

В повечето случаи проблемът не е страхът от общуване, а цял набор от фактори. Никой не е идеален и е важно да отбележим, че описаните по-долу недостатъци винаги могат да бъдат коригирани.

Овен

Овните правят глупави шеги или избират неформален стил на общуване, където това е строго забранено. С една дума, понякога прекаляват, карайки всички да ги мислят за много готини.

Телец

Телците са прекалено горди. Когато се срещат с нови хора, те говорят само за себе си и своите постижения. Сякаш се рекламират, за да разберат всички колко са перфектни. Това ужасно ядосва другите.

Близнаци

Близнаците говорят нон-стоп и се държат така, сякаш всички умират да ги слушат. Това работи в тяхна полза само половината от времето. Обикновено биват квалифицирани като досадници.

Рак

Раците са най-големите самохвалци в света, любители на преувеличаването на достойнствата си. Но хората осъзнават, че всичко, което казват, е украсено. От този момент нататък репутацията на Раците започва да пада.

Лъв

Лъвовете правят страхотно първо впечатление, дотолкова, че понякога хората си мислят, че има някаква уловка. Няма перфектни хора, но кралят явно е такъв!

Дева

Девите са твърде скромни. Когато трябва да бъдат по-настоятелни, те само се преместват от крак на крак. Обикновено хората намират Девите за много скучни.

Везни

Везните са весели и игриви, а също и красиви. Във всяка нова компания те веднага попадат на завистливи хора. Никой не иска новодошлите веднага да станат център на вниманието. А реално се случва точно това!

Скорпион

Скорпионите много рядко правят сериозни грешки, но понякога авторитетът им страда от прекалената им самоувереност.

Стрелец

Стрелците веднага изпадат в лудост, общувайки с всички, сякаш не са нови познати, а стари добри приятели. На някои може да им харесва, но Стрелците не усещат кога отиват твърде далеч.

Козирог

Козирозите знаят как да направят перфектното първо впечатление, но само в официална обстановка - където не е необходимо да говорят много за себе си и да се усмихват изкуствено.

Водолей

Водолеят има прекалено семпъл образ. Винаги е приятелски настроен. Даже прекалено. Хората често тълкуват погрешно желанието на Водолея да създава приятелства. Чудят се къде е уловката.

Риби

Странно, но безразсъдните и ярки Риби често правят добро впечатление както в официална, така и в неофициална обстановка. Понякога им пречи тяхната безотговорност, но това е вече на по-късен етап.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    8 1 Отговор
    Всички Хора са индивидуални
  • 2 Поредните глупости

    4 0 Отговор
    Познавам близначки коренно различни по характер и поведение. По външен вид са напълно еднакви. Също мъж и жена. Разнояйчи, нито външно си приличат, нито по нещо друго.
  • 3 нещо не е вред

    3 1 Отговор
    Зеления наркоман е зодия козел, но в официални срещи освен да тропа с крак докато проси и заплашва да му дават оръжия и пари щото щото в противен случай на всички ни се пише лошо, друго не прави. А това далеч не е добро впечатление. В неофицални срещи е ясно - смърка с бредно каквото има, докато мести разни несъществуващи вече армии.