Last news in Fakti

28 Март, 2024 15:45 1 031 4

Венцислава Тафкова пуска първата си песен

  • венцислава тафкова-
  • мис българия 2020-
  • първа песен-
  • дебют-
  • музика

„Съвсем скоро излиза първата ми самостоятелна песен", разкри самата Мис България 2020

 Венцислава Тафкова пуска първата си песен  - 1
Снимка: Instagram

„Съвсем скоро излиза първата ми самостоятелна песен. Работихме с голям екип от хора, на които мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!”

Това сподели Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която ще е първата носителка на короната, впуснала се в дълбоките води на музикалния бранш.

Пред пловдивско издание тя разкри, че вече две години посещава вокален педагог в една от най-добрите школи в града под тепетата.

Още миналата година Тафкова сподели, че има сериозни намерения да се развива в поп фолк жанра и изцяло се е концентрирала върху новото си амплоа, пише "Хотарена". За разлика от повечето прохождащи изпълнители, миската смята да изгрее със самостоятелно парче, а не в дует с популярно лице. Тежката и амбициозна задача не плаши Тафкова, тъй като, както сама признава, е изключително дисциплинирана и стриктно изпипва всеки детайл.

Упоритостта в характера си изгражда благодарение на дългогодишните тренировки по художествена гимнастика и модерен балет. След като достига и най-високия връх в кариерата си на модел – а именно спечелването на короната „Мис България“, тя слиза от модния подиум, твърдо решена да покорява върховете на музикалната сцена.

Успоредно с всички тези ангажименти Тафкова се занимава и със семеен бизнес в сферата на хотелиерството.

Съчетавайки безупречна визия и чар с всестранно развитите си качества и таланти, неслучайно Венцислава влиза в графата на успелите пловдивчанки, заключва местното издание.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лоза

    9 0 Отговор
    Е,те ся си е...б...а майкатаааа!!! Пак ще има кючеци и "Са!Са!". А искаме България да се оттърве от попфолка. Няма как да стане. Ще затъваме още повече. После се питаме,защо сме на последно място в Европа по покупателна способност и защо никой в Шенген не ни ще?!
  • 2 дааа

    10 0 Отговор
    може и да квичи, но ако пее без гащи, ще има голям успех...

    Коментиран от #3

  • 3 Мислиш ли, че

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "дааа":

    вече не е пяла така на когото трябва? Има и талант в духовата музика.
  • 4 Анджело

    1 0 Отговор
    Пуснете нещо да видим може ли да пее