Last news in Fakti

16 Април, 2024 10:45 1 193 5

Джулиана Гани стана диджей (СНИМКА)

  • джулиана гани-
  • диджей-
  • ново амплоа

"Mного ми хареса да ви забавлявам и подарявам усмивки!", пише Джулката в Instagram

Една от най-колоритните участнички в любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ показа завидни умения зад пулта и буквално взриви, препълнената дискотека с микс от най-актуалните хитове в момента, пише "Телеграф".

Джулката не изневери на стила си да бъде винаги секси и се появи в бледорозово бюстие и поличка, които бяха в тон с пулта ѝ. В социалните мрежи пък коментираха, че на розовия ѝ пулт би завидяла и Парис Хилтън, която, както е ясно, също влиза от години в ролята на звезден DJ.

Самата Джулиана сподели пред „Телеграф“, че изключително много се е забавлявала. „Много ми хареса тази роля. Нямам търпение отново да се кача на сцената. Много се забавлявахме, пяхме, танцувахме“, не крие емоцията си Гани. Освен фенове на Гани, рожденици и други празнуващи в клуба я аплодираха и плеяда от участници в друг формат на NOVA.

На централно ВИП сепаре се бяха настанили участници от „Хелс китчън“, които вече са извън битката за голямата награда - Галин, Владимира, Лидия, Светла и др. Те се забавляваха от сърце и показаха, че са запазили топли отношения и след напускането на шоуто. Джулиана веднага побърза да ги поздрави и да ги покани при нея на сцената, а Галин дори си спечели подарък с танци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    5 5 Отговор
    Дебора е по-хубава от Джулиана Гани.
  • 2 У сите дупки лютеница

    12 0 Отговор
    Нашарена анорексичка с надути балони.
  • 3 По-добре

    12 0 Отговор
    да се изявява в порнхъб, там такива като нея стават известни...
  • 4 Край

    10 0 Отговор
    Това първия пластмасов човек ли е
  • 5 13675

    1 0 Отговор
    Еее, Аман от ХИБРИДИ