Last news in Fakti

18 Април, 2024 16:15 1 992 13

Юпитер и Уран в съвпад на 20 април - какво ще ни донесе това рядко събитие?

  • юпитер-
  • уран-
  • съвпад-
  • рядко събитие-
  • промяна

Юпитер и Уран са в съвпад на всеки 14 години, като този път ще се „съединят“ на 21 градуса в Телец

Юпитер и Уран в съвпад на 20 април - какво ще ни донесе това рядко събитие? - 1
Снимка: Shutterstock

На 20 април ни очаква рядък, но съдбоносен според западни астролози точен съвпад на Юпитер и Уран. Докато този ден представлява пика на съвпада, това е дълготрайна енергия, която се усеща още от края на 2023 година. Ще продължаваме да я усещаме и през месец май.

Юпитер и Уран са в съвпад на всеки 14 години, като този път ще се „съединят“ на 21 градуса в Телец. Последният съвпад на двете планети беше през 2010 г. между знаците Риби и Овен. Този период продължи необичайно дълго време от май до октомври 2010 г.

Опитайте се да си спомните какви теми са се разгръщали в живота ви през тези месеци през 2010 година. Не че същите неща ще се случат отново, но може да ви помогне да добиете представа за типа енергия, която се разгръща.

За Юпитер е известно, че е планетата на разширяването, изобилието, успеха и богатството, докато Уран е планетата на иновациите. Юпитер се смята за планетата на късмета, която може да ни помогне да се съсредоточим върху по-голямата картина и да се вълнуваме за бъдещето.

От друга страна Уран е и планетата на промяната и пробуждането. Освен това се определя като планетата на бъдещето и управлява неща като технологии и напредък, които могат да ни доведат до нова революция. На по-лично ниво Уран ни помага да предизвикаме чувства на свобода и автентичност. Насърчава ни да нарушаваме правилата, да се освобождаваме от обществените норми и да мислим за себе си.

Тъй като Юпитер е планетата на експанзията, когато е в съвпад с Уран, той ще разшири всички тези качества на Уран, насочвайки ни да покажем повече от нашата автентична същност и да мислим по различен начин за света край нас. Особено по отношение на технологиите може да се случи някакъв напредък.

Когато двете планети са в знака на Телец, лесно можем да разберем кои теми ще са на фокус, преди характеристиките на зодиакалния знак. Телецът управлява парите, земеделието и околната среда.

Докато всички тези ефекти ще се задействат при съвпада на 20 април, можем да мислим за това време като за засяване на семената на бъдещите ни успехи, пише az-jenata.bg.Но това означава, че може да се наложи да изчакаме, докато нещата се развият, преди да можем наистина да видим как работи тази връзка между двете планети.

Какво означава за нас съвпадът на Юпитер с Уран?

На по-лично ниво този съвпад ни насърчава да започнем да насочваме мислите си към успеха и богатството. Уран иска да се освободим от обществените норми. Иска да мислим за себе си и да следваме собственото си истинско автентично призвание. Планетата ни напомня, че сме на свои собствени уникални пътувания и свои собствени времеви линии и не е нужно винаги да се съобразяваме с това, което обществото ни казва.

Планетата на късмета – Юпитер, определено ще ни даде от своята магическа енергия.

Уран може да ни изненада, така че може да получим някои неочаквани новини по това време или може би да изненадаме себе си в това как се чувстваме или мислим за нещо определено. Ако си позволим, можем да отворим умовете и сърцата си за промяна и да видим нещата от нова перспектива.

Тъй като Уран може да бъде разпръсната, непостоянна енергия, някои хора може да се усетят нестабилни. Силната енергия на Уран също е свързана със сеизмична активност, смятат западни астролози.

Независимо дали го усещаме веднага или са ни нужни няколко години, за да го осъзнаем, съвпадът с Юпитер и Уран ще ни промени. Това ще промени начина, по който функционираме като общество и ще промени нашите ценности.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    3 0 Отговор
    Няма ценности! Направих пробив в разчитането на " Ръкописът на Войнич " ! Само на човешкият език , и то донякъде. Написан е на човешки , вампирски , и някакъв трети език , може би извънземен. Надявам се разчитането на човешкият да ми даде ключ за другите два. Накратко разбраното - договор между човеците и вампирите да спре избиването едни на други! И трета страна гарант за изпълнението. Растенията са скрита схема на кръволочещите същества. Приблизително - бронеглав антропофаг ( висш вампир) , харпуноезичест хипнохуманоид ( сковава , и хваща с изстрелване на езика ) , и подобни. И допускането на съществата в бизнеса и управлението. Затова казвам - няма ценности! Мисля че вече са се вградили в управлението на света!

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миризлив пор

    3 1 Отговор
    20 април е хубава дата, рожден ден на чичко Адолф, вече като сме с немците заедно ще може ли да празнуваме?
  • 4 шааа

    2 1 Отговор
    Юпитер и Уран в съвпад на 20 април - какво ще ни донесе това рядко събитие?

    Нищо по-различно или по-необичайно няма да ни донесе. Астрологията е псевдонаука.
  • 5 Ко речи?

    1 1 Отговор
    Какво ли? Ще падне таванът на лятото кино.
  • 6 Хохо Бохо

    0 0 Отговор
    Кво да ви донесе? Пак нищо
  • 7 е-Маг

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маг":

    А за върколаците не пише ли нещо в този "извънземен" ръкопис?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.