Last news in Fakti

18 Април, 2024 16:45 1 261 8

Ивайло Захариев с трогателна изповед за истинската любов

  • ивайло захариев-
  • животът по действителен случай-
  • изповед-
  • любов-
  • зависимости

Актьорът ще гостува в студиото на "Животът по действителен случай"

Тази събота (20 април) от 17:00 ч. в студиото на "Животът по действителен случай" по bTV гостува театрална и кино звезда от ново измерение.

Той е Ивайло Захариев - повелител на дамските сърца, а в същото време и един от най-големите защитници и покровители на хората, страдащи от зависимости. Той е техен мотиватор, ментор, човек, преминал през много изпитания и готов да предаде опита си нататък.

Силно вярващ, Ивайло се кълне в любовта и ще разкаже откровено на зрителите всичко за нея. Ще чуем личната му сърдечна история и в какви отношения е с първата си жена след неочакваната за много хора тяхна раздяла.

Актьорът ще сподели как се ражда любовта в неговото сърце, как е разбрал, че тя приключва и по какво разпознава бъдещата си половинка без да я познава предварително.

В рубриката за промени "Моето ново Аз" ще ви запознаем с пловдивчанката Антония. Тя е само на 18 години, когато забременява и се омъжва за бащата на бебето. Впоследствие се оказва, че мъжът е двуженец и бракът им е анулиран. След това се събират отново, но един ден мъжът излиза до магазина и никога повече не се връща.

Грижите и неприятностите обаче не спират, а напротив - сблъсква се с нови предизвикателства. Днес Антония е взела живота си в свои ръце или по-точно се е доверила на ръцете на специалистите в клиниките. Ще видим до какъв резултат ще доведе преследването на мечтата за нов щастлив живот и привлекателна външност.

В класацията "Топ 10" водещият Филип Буков ще представи десет български звезди, които волно или неволно така са повлияли на половинките си, че са променили техните навици, стил на живот и изобщо са ги превърнали в изцяло нови хора. Кои са тези десет коренно променени знаменитости зрителите ще разберат в събота от 17:00 ч. по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 немо

    12 4 Отговор
    Тази е абсолютно набеден артист и жълтопаветник. Спомням си го на едни протести платени от ГЕРБ в 2014 как се мотаеше напушен след 24.00 "на протести" ,нарамил децата. Не знам от тогава колко "стиниски" любови е отментал, но по-голям артист така и не стана. Рецитира назубрените си реплики и това е! Никакво чувство, интонация, мимика.. Пълна пародия. Не знам кой продължава да му дава роли, но ето че си е намерил ново поприще - да "гостува" в кифленските предавания на свои познати журналистки по телевизията..
  • 2 Цеко сифоня

    7 3 Отговор
    Тоя жълтопаветния некой мъж ли го е зарезал
  • 3 ха, ха

    2 0 Отговор
    Бездарният Ивайло Захариев e повелител само на едно дамско сърце-на втората си съпруга.На всички е писнало от разказа за гОлЕмата им любоФ.Някаква си Антония която се забърква с женен мъж вместо да се учи и да се образова за да си изкарва почтено хляба,че и дете родила си въобразява,че като се подложи на пластино козметични процедури ще си промени живота-да ама не.И ФилипЧо Буков който на всяка манджа мерудия започна да става.Хайде нЕма нужда Босфор тв.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.