Last news in Fakti

19 Април, 2024 07:52 1 267 5

Всичко, което се прави или мисли, се увеличава многократно и се връща при нас

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко

Всичко, което се прави или мисли, се увеличава многократно и се връща при нас - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 06:09 ч. на 21 април.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. Добре ще ви се отрази стоенето в различни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:51 ч.

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Да не се предприемат рисковани дейности. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се върви на дълги разстояния.

Този лунен ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, се увеличава енергийно многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Следва 12 лунен ден от 15:51 ч. на 19 април до 16:53 ч. на 20 април

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят е създаден само за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак поредните простотии

    2 2 Отговор
    ох да ви имам и глупостите … ако беше така половин българия да са милионери вече
  • 2 12343211

    6 2 Отговор
    Само не се залъгвайте,без Бог не става.

    Коментиран от #4

  • 3 За това ли ни смазаха от

    0 1 Отговор
    За това ли ни смазаха от Кражби и Мародерство!
  • 4 Зависи какво разбираш

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "12343211":

    Зависи какво разбираш под "БОГ"!
  • 5 Оля

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­р­­­е­щ­­и­­ ­­м­­­о­м­и­­­ч­­е­­т­­а­­­ ­в­­­и ­­о­ч­­­а­­­к­­­в­а­­т 👉 ­­𝗡­­­­𝗨­­𝟮­­𝟭­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡