Last news in Fakti

20 Април, 2024 13:37 3 740 6

Певицата Киара от "Ергенът" е била гимнастичка (СНИМКИ)

  • киара-
  • киара маджарова-
  • ергенът-
  • художествена гимнастика-
  • певица

Стари снимки на Киара преди корекциите удивиха зрителите на "Ергенът"

В светските среди изплува любопитна тайна за Киара Маджарова, която е определена като една от най-красивите участнички от третия сезон на "Ергенът". Певицата създаде впечатлението, че едва сега прохожда в светските среди и изявите пред публика, но това съвсем не е така.

Появиха се нейни снимки от преди поредицата от корекции, съпътстващи желанието да се слее с фолк гилдията. Феновете на "Ергенът" истински изумени от старите снимки от детството на Киара, които заляха публичното пространство.

Оказа се, че ергенката е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България. Не става ясно защо се е отказала и е решила да залитне към попфолка, пише Шоу Блиц.

Макар че дори участничките я посочват като една от най-красивите в този сезон, Киара не успя да спечели сърцето на Алек Младенов. И макар да е все още в предаването, той не ѝ обръща особено внимание. По случилото се до този момент изглежда, че Алек си пада по по-зрели от него жени, ако съдим по срещите му с Надежда и Магдалена.

В социалните мрежи ври и кипи от положителни коментари за външния вид на Киара преди "Ергенът" и всички съжаляват, че се е отказала от художествената гимнастика.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    14 0 Отговор
    Зрителите на "Ергенът"се удивиха на това колко е елементарна като образование и държание.Била е гимнастичка,вече е чалгарка и не мога да изпитвам емпатия към такива.А на снимката може да е всяка-Голямата дупара, Дара, Мара, Попара-всички са еднакви клонинги.
  • 2 Тв критик

    11 1 Отговор
    Че тази глупост има ли кой да я гледа ,то само жени гледат това пошло шоу. Такива без мозък.
  • 3 💨💨💨💨

    17 0 Отговор
    Да пусне снимки без кит и боя по лицето да се види как изглежда наистина .

    Коментиран от #5

  • 4 Хахаха

    15 0 Отговор
    Гимнастика , ама креватна ! Креватна , ама гимнастичка !
  • 5 хихи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "💨💨💨💨":

    Изглежда !?!? това ли е ергенът....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.