Last news in Fakti

5 Май, 2024 07:00 2 825 0

Дневен хороскоп за 05.05.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 05.05.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е същественото дали точно това е точната дата или не, важното е, че всяка година пролетта възкресява надеждата за нещо красиво, ново, вдъхновяващо.

Телец

Сутринта на Великден се ражда на ново не само новото утрото, но живота, любовта и надеждата. Сподлете чудесата на този празник с любимите си хора.

Близнаци

Всеки един празник сякаш спира времето и дава на човек възможност да се порадва на мига. Бъдете празника, който искате да имате.

Рак

"Значението на Великден е, че може да сложиш истината в гроба, но тя няма да остане там." както казва Кларънс У. Хол. Честит празник и помислете над това.

Лъв

Възкресение Христово, най-светлият празник, време да дадете път на светлината в живота си. Днес малко неща ще зависят от Вас, така че просто приемете съдбата си.

Дева

Другите са важна част от живота, без тях нищо няма да ви се получи. Бъдете толерантни, бъдете отворени за чуждо мнение, Великден е все пак.

Везни

Почивка или не, за целите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата си вътрешна сила, за да се задействате. Нужна ви е малко повече радост, не забравяйте, че е Великден - доброто ще победи.

Скорпион

Христос Воскресе. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как Слънцето и изгрява и на вшата уличка, поканете радостта в живота си.

Стрелец

Намерете време за празнуване, Великден ден. На този ден се случват чудеса, бъдете готови да ги видите.

Козирог

Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниера и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените кое си струва да запазите, какво да възкресите и да подновите.

Водолей

Безценни са майските дни, толкова много живот и надежда носят в себе си. А този ден е Великден, специален и неповторим. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Риби

Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее? Спомнете си точно днес в този Великден.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА