Last news in Fakti

8 Май, 2024 11:58 2 187 6

Николина Чакърдъкова била диагностицирана с рак (ВИДЕО)

  • николина чакърдъкова-
  • певица-
  • диагноза-
  • рак-
  • рак на бъбреците

По време на лечението лекарите ѝ казали, че не трябва да се движи и не трябва да танцува

Николина Чакърдъкова била диагностицирана с рак (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Фолклорната ни звезда Николина Чакърдъкова призна за нещо напълно неочаквано в личния ѝ живот. Певицата била диагностицирана с рак на бъбреците. Болестта била открита след болки в корема, но първоначално не обърнала внимание заради многото работа, която имала покрай предизборна кампания тогава. Това се е случило преди седем години.

"Диагнозата е доста неприятна и шокираща. На първи план даваш всичко от себе си да се събереш и да се пребориш, но на втори план започва да тече една мисъл "колко време имам, това ли беше", разказва за борбата си Николина Чакърдъкова в подкаст на Александър влог.

Фолклорната певица преминала през много операции и интервенции, за да пребори болестта. "Те ми отстраниха всичко, но имах късмета, че не е плъзнало и в други органи", казва тя.

"Физически не можех да бъда на сцена дълго време, но след първата интервенция, докторите ми казаха, че мога да опитам, но без да се движа, без да танцувам. Бях слаба изнемощяла, но много исках да пея", разказва Чакърдъкова. По време на възстановяването си, певицата не спряла с участията си и срещите с публиката.

Към момента Николина Чакърдъкова следи редовно здравословното си състояние. Освен това тя споделя, че сега на концертите си първият ред от началото до края е зает от нейните лекуващи лекари.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    11 1 Отговор
    Кураж госпожо Чакърдъкова
  • 2 Павел пенев

    9 1 Отговор
    Може и да няма такава диагноза. Нашите мародери с Хипократова клетва са решили да и вземат парите за фиктивно лечение. Изроди. Защо публично обявяват лични данни за здравословното и състояние?

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Жената не го е крила

    6 0 Отговор
    И го е споделяла в доста интервюта.
  • 5 Констатираща

    3 0 Отговор
    Прекрасно интервю с най-добрата и известна народна певица Николина Чакърдъкова, което наистина потвърждава незаменимите качества и богата душевност не само на нея, но и на всички известни изпълнители, които са отдали живота си за щастието на своята публика. Те действително притежават уникални качества и възпитание, които определят техния силен дух и всеотдайност. Можем само да се гордеем с тях, да се поучаваме от тяхното отношение към живота и моралните им ценности и да им пожелаем и занапред най-вече здраве, дълъг живот, щастие и още много успехи!!!🍀🌹💖
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.