Last news in Fakti

10 Май, 2024 05:26 1 088 1

Инфлуенсърката Изабел и сладкарят Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen

  • hell’s kitchen-
  • сарамавдов-
  • изабел-
  • шоу

Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и Черните куртки и се простиха с шоуто

Инфлуенсърката Изабел и сладкарят Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen - 1
Снимка: NOVA

Инфлуенсърката и автор на книги Изабел и сладкарят Иван Сарамандов отпаднаха само няколко дни преди финала на най-горещото кулинарно риалити - Hell’s Kitchen, предаде dariknews.bg.

Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и Черните куртки и се простиха с мечтата да запишат имената си със златни букви в историята на Кухнята на Ада.

Денят за Звездите и възпитаниците на шеф Ангелов започна с импровизирана игра, в която всеки един от участниците печелеше продукти, с които да приготви свое авторско ястие. Най-добре със задачата се справиха черните овце в двата отбора - фолк певицата Бони и енергичният Чоткин. Най-неприемливото ястие пък представи командирът на Златните - Гатьо, който се сдоби и с оранжева престилка преди ключовата вечерна резервация.

Несигурността от неясното бъдеще и непрестанните конфликти с Бони смутиха Гатьо и Златните започнаха вечерта колебливо. Грешките се трупаха една след друга, включително и от вечно организираната Изабел. На другия полюс, въпреки установените различия помежду си, Черните куртки се справяха много по-убедително от своите съперници. Единствените проблеми при тях идваха от станция месо и риба, на която оперираше емоционалният Сарамандов. Въпреки забавянията в двете кухни, отборите съумяха да издадат всичките си поръчки и да нахранят своите гости.

Проблемите в двата лагера не останаха незабелязани от зоркото око на шеф Виктор Ангелов и той беше изправен пред трудното решение да избере тримата финалисти от всеки отбор. В крайна сметка грешките на Изабел и Сарамандов се оказаха повече от достатъчни, за да се разделят с куртките си.

Вълнуващите финални епизоди на Hell’s Kitchen 6 предстоят следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    2 5 Отговор
    Такива като тоя ревльо ли са днешните "мъже"...? То не беше сълзи, то сополи.... Интригант и мазник... Ей, богу наистина поколението днес е много странно, лабилно и с едно самочувствие... само, че без покритие..