Last news in Fakti

3 Август, 2020 12:30 5 825 93

Ще останем, докато Гешев, Борисов и Кошлуков не си подадат оставките!

  • орлов мост-
  • оставка-
  • протест

Така започва разказа си художникът Марио Георгиев, един от хората, които от няколко дни са окупирали Орлов мост. "На този протест трябва да се гледа като на ремонт, който се прави стъпка по стъпка", казва той

Ще останем, докато Гешев, Борисов и Кошлуков не си подадат оставките! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Часът е 10 сутринта, започва третият ден на окупацията. Хората вече са излезли от палатките. Някои пият кафе, седнали на асфалта, други закусват около маси. Покрай палатките са струпани храни, плодове и бутилки минерална вода. Цари идилично спокойствие. Говорят си тихо, но внимават кой ги доближава. Откъм университета се чува сирената на линейка. Няколко души веднага се изправят и започват да разчистват пътя ѝ. Други повдигат транспаранта с надпис "Оставка - веднага", окачен между орлите на моста, за да не закачи сигналната лампа на линейката.

Марио е от София. Години наред е работил в някои от най-големите рекламни агенции в България. Сега се опитва да направи собствено студио за графичен дизайн. "Затова съм тук - защото имам граждански дълг, който искам да изпълня. А и искам да имам повече контрол върху политическия и обществения живот. Този контрол може да се упражнява според мен именно по този начин, който демонстрираме сега. Дори и да не изглежда точно контрол, то все пак е някакво напомняне, че тук седят едни хора и много внимателно следят какво вършат политиците и ще им държат сметка за това.  Ние не сме забравили хилядите гафове, които те направиха през годините, а тези гафове продължават всеки ден, до днес."

Марио не е спал през последните 24 часа в протестния палатковия лагер, така е било и в първия ден на окупацията. Но според него е важно хората там да са будни, защото макар да не допускат сериозно напрежение с провокаторите и полицията, все пак си имат "едно наум", че могат да бъдат атакувани. Най-вече през нощта. Малко по-рано в същия ден, протестиращите от палатковия лагер са обсъдили какво да правят, ако бъдат провокирани, както и - че трябва да разположат постове в четирите края на кръстовището. Всички са единодушни, че в палатковия лагер не бива да се пие алкохол. Решението лагерът да бъде обявен за "свободна от алкохол зона" е взето, за да не се спекулира и злоупотребява с намеренията и целите на окупацията. Според протестиращите най-уязвими са нощем, затова и много от тях не спят.

Марио описва средата в лагера като предизвикателна, защото "не е много комфортно да спиш на асфалата или да внимаваш постоянно за провокатори, в същото време има нещо много хубаво в срещите и разговорите с различните хора там".

Не се страхуват от зараза с корона вирус, защото се опитват да спазват същите мерки, каквито биха спазвали и ако не са в палатковия лагер - дистанция и хигиена. "Вчера, докато изхвърлях боклука от лагера, минах покрай един бар наблизо, който беше пълен с хора. Не мисля, че на протеста е по-опасно, отколкото в този бар", разказва Марио.

Говорим си за това, какво вдъхновение може да получи един художник, докато протестира в палатков лагер и каква картина би нарисувал. Марио споделя, че единственото вдъхновение, което е получил тези дни, е било да направи един плакат - най-грозния плакат, написан с черна боя и дебела четка. "Затова е и грозен - защото това чувствам. Черно и грозно е и това, което се случва в политическия ни живот. За да правя изкуство, трябва да се успокоя, а сега блокадата ме напряга и изнервя." 

Кога биха вдигнали блокадата? "Когато Гешев, Борисов и Кошлуков си подадат оставките. Аз разбирам, че сега е много възможно Борисов да бъде жертван, за да може Гешев да се изживява като герой, за да се съхрани като главен прокурор. Възможно е много хора да повярват на този сценарий. Ние обаче няма да се откажем до последната оставка. Въпреки, че изглежда трудно и дори хаотично, на този протест според мен трябва да се гледа като на един ремонт, който се прави стъпка по стъпка. Първо изнасяш мебелите, за да не ти пречат. После се заемаш с другата част. Тя няма да е по-лека. Много работа ни чака и много неща трябва да се променят, но това е началото."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълк

    42 128 Отговор
    Емигрирайте бе боклуци щом не ви харесва

    Коментиран от #7, #34, #69, #77, #93

  • 2 Чочо

    36 86 Отговор
    Аз съм на Созопол,не ми пречат.Тук е като в песента..слънце пече..много е добре...Което и правителство да дойде,все ми е добре...поздрави на асфалтовите плажуващи..

    Коментиран от #15

  • 3 Гоце

    35 76 Отговор
    Аз пък искам Путин да си подаде оставка
  • 4 Лол

    32 70 Отговор
    Шматки
  • 5 СЛЕД ТЯХ И ПЕЕВСКИ И ДОГАН

    76 7 Отговор
    ВСИЧКИ ТИЯ САРАИ , ХОТЕЛИ , МЕДИИ С КАКВИ ПАРИ

    Коментиран от #11, #70

  • 6 Националист

    23 67 Отговор
    Да ги хване корона вируса
  • 7 Пацо

    37 75 Отговор

    До коментар #1 от "Вълк":

    Ами,те емигрираха,ама и от там ги изритаха.За това са се събрали тукс ,да искат постове и пари без работс

    Коментиран от #22

  • 8 Лол

    34 64 Отговор
    Единия художник,а другия графичен дизайн хаха ,много романтици у тая България,липсват само рапер и писател.
  • 9 Герб Победа Завинаги

    34 73 Отговор
    ★Някои пият кафе, седнали на асфалта, други закусват около маси. ★ някои кензат в храстите ,пикаят,боцкат венозно .......

    Коментиран от #66, #79

  • 10 Коментатор

    48 11 Отговор
    Ами значи ще останете forever....

    Коментиран от #78

  • 11 Заядлив

    39 3 Отговор

    До коментар #5 от "СЛЕД ТЯХ И ПЕЕВСКИ И ДОГАН":

    Пропусна и Прокопиев

    Коментиран от #28

  • 12 Доста

    50 13 Отговор
    Доста ще има да стоите там. Абе къде се скри тиквата бе чак взе да ми липсва вече.
  • 13 ВЕЛИК Е БОЙКО,ГЕШЕВ...ВЕЛИКАН

    35 72 Отговор
    МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИТЕ БЕЗРОДНИЦИ, РУСОРОБИ,СОРОСОИДИ И ОЛИГАРСИ-ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ,..БОЙКО,... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!!
  • 14 333

    54 28 Отговор
    Браво! Само така! Ние сме с вас!
  • 15 наслаждавай се на некадърността им

    38 17 Отговор

    До коментар #2 от "Чочо":

    ''Мръсни стаи, счупени шезлонги и кренвирши за закуска в 4-звезден хотел'' - Приятно плажуване , от тези толкова.
  • 16 0808

    54 32 Отговор
    ... Браво!!...Не отстъпвайте и крачка пред тиквата!! Да живей България!!

    Коментиран от #24, #85

  • 17 Мафия с правителство

    49 21 Отговор
    Без думи Герб = партия на бизнесмени наркокартели цигани и престъпници и огромен провал в управлението. = продаване на цялата държава.
  • 18 ЦДГ и нощна група с плаж

    13 26 Отговор
    Опааа не знаех че на Орловеца и при шадравана са отворили вече плажове Кой ги държи Васето ил Радкото..Абе се тая..па и Верка да е ще е пляс оляс.Имало и ОДЗ .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мафия с правителство

    29 18 Отговор
    Без думи Герб = партия на бизнесмени наркокартели цигани и престъпници и огромен провал в управлението. = продаване на цялата държава.
  • 21 русенец

    31 21 Отговор
    Тъй и тъй сте ги подкарали по домовата книга, да вземете да искате и оставката на шефа на Русенската филхармония. Ще платим според тарифата ви!
  • 22 Истина ви казвам

    26 32 Отговор

    До коментар #7 от "Пацо":

    Некадърниците не успяват никъде и винаги търсят вината другаде

    Коментиран от #27

  • 23 Браво Марио ти си един от достойните

    29 21 Отговор
    българи! Народе на бунт и борба за свобода и чиста република!

    Коментиран от #32

  • 24 Бг на червените провали

    17 15 Отговор

    До коментар #16 от "0808":

    трагедия! Бог да прости тоя прост народ!
  • 25 до шашкънин # 8 Лол

    2 0 Отговор
    Чети внимателно,смешко.

    Коментиран от #30

  • 26 ПАТРИОТ

    32 18 Отговор
    ДА ИЗМЕТЕМ БОКЛУКА ОСТАНАЛ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТАНТИ!
  • 27 гоУема мобилизация на гербавите

    9 5 Отговор

    До коментар #22 от "Истина ви казвам":

    Бацко е те така баш , него ли си набелязал.
  • 28 Да добавя

    21 11 Отговор

    До коментар #11 от "Заядлив":

    и ЧеГевара от Дондуков.... а Цв Василев и Черепа в затвора до живот...
  • 29 Панов

    26 15 Отговор
    Искали реформа в съда и за това 8ставка на Гешев.Аве неграмотници,делата се решават от съдиите,от тях зависи всичко.На делото се явяват две страни ,прокурор и адвокат.Съдията решава.
  • 30 Лол

    24 21 Отговор

    До коментар #25 от "до шашкънин # 8 Лол":

    Шматки на буци.Колко пари ви дават да се осмърдите у тия палатки в името на радев и черепа?
  • 31 Гражданин

    32 27 Отговор
    Имаме си законно избран парламент от народа, имаме си законно избрано правителство от парламента, имаме си законно избран главен прокурор от ВСС и с указ на президента, шефа на телевизията също е избран законно от СЕМ. Е как да подмени волята на закона и народа с волята на няколко подсъдими олигарси, които не са доволни от това, че трябва да си плащат. Ясна е връзката между лидерите на протеста с олигарсите, но не е ясна връзката им с народа и закона. 1000 заблудени души на улицата не са нито народа, нито закона.

    Коментиран от #33

  • 32 Народе,.народе ама нали ...видиш..

    24 25 Отговор

    До коментар #23 от "Браво Марио ти си един от достойните":

    30 пияндета Финансирани от ЧЕРЕПАХИН!😂
  • 33 тъй де

    21 8 Отговор

    До коментар #31 от "Гражданин":

    С една дума , имаме си мафия.

    Коментиран от #59

  • 34 Вреден дивеч

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вълк":

    е Вълка и е разрешен за ...?...
  • 35 винкела от Бургас

    12 13 Отговор
    ЛУЗЪРИ, ТИНЯ.
  • 36 Лол

    23 24 Отговор
    Марио бил от София.Баце аз съм роден в София и такива шматки,които да спят на асфалта за радев не познавам.Всеки приятек,който познавал съм питал дали протестират и никой не протестира,тъй че не ги знам тия шматки от къде ги вадите.

    Коментиран от #51

  • 37 А БЕ

    22 19 Отговор
    НЕКАДЪРНИ И МЪРЗЕЛИВИ ХОРИЦА, И ПУТИН ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВИЕ ПАК ЩЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ И НА ПАВАЖА !
  • 38 Лол

    14 19 Отговор
    Марио е от София защото е пил вода 3 пъти от крана в квартирата му у Ст.Град
  • 39 retro

    21 21 Отговор
    Това са дрогирани паразити,който полицията трябва да имете!
  • 40 В.В.П.

    20 15 Отговор
    Белла,ЧАОО!!..Успех.!!! СЪПРОТИВАТА ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ.....ОСЪЗНАХТЕ КЪВ ЕКЗОТИЧЕН ИНДИВИД Е НАЧЕЛО НА РЕПУБЛИКАТА....ТЪП КАТ ГАЛОШ,И КОРУМПИРАН КАТО ТУРСКИ МИТНИЧАР.....И ПСУВА КАТО КАРУЦАР...ХЕХЕХЕ......ЗАБИ ДЪРЖАВАТА С 50 МЛД ЗАЕМИ ... ОПРАВИЯ НЯМА.....АСФАЛТИРА СТАРИТЕ ПЪТИЩА ,НА ТОШО...И ВСИЧКО МУ СЕ РАДВА КАТО ДЕВИЦА НА ХУУУУУ.ЙЙ...НОВИТЕ ПРОПАДНАХА...АЙДЕЕ...ЧАОО
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пълно с тролове

    12 11 Отговор
    С широки халки от управляващите,щом не ви пречи си ги търпете !

    Коментиран от #46, #81

  • 44 Минувач

    17 18 Отговор
    Вчера следобед както си минавах на Орлов мост...покрай една палатка чух,познайте какво? ...Мощно ПЪРДЕНЕ, пърдяха си на воля хорицата...а един колега е чул и ...ПЪШКАНЕ,питам се какво ли са правили в палатката??
  • 45 Човек

    18 17 Отговор
    Абе що се не махнете от улиците бездомници и клошари да не пречите на хората???? Ходете на Бузлуджа качете се на чинията си и си протестирайте цял живот и без това за друго НЕ ставате....Ос..р...е Софето бре галоши.
  • 46 Лол

    17 8 Отговор

    До коментар #43 от "Пълно с тролове":

    Братленце,всеки има право да протестира,не ми пречат мокрите ви сънища.Лично аз никога не съм бил за герб.Ама призиви за комунистически революции?Спали сте много на асфалта и оттам тези мисли.
  • 47 Реалист

    3 20 Отговор
    Айде тиквата само това и чака да подаде оставка, но за Гешев...него не може да го пипнеш. Ще има протести още 3 години
  • 48 Майна

    17 14 Отговор
    Вижда се , че тук,,работят,, гербаджийските тролове, цял ден заработват с плюнки, но им пречат протестите..

    Коментиран от #73

  • 49 jorj

    10 5 Отговор
    Тези протестиращите, докога ви е било убаво в България и кога взе да ви става зле !!!?? ! На този въпрос отговорете ако сте в състояние!!!

    Коментиран от #54

  • 50 Химнът на лумпените

    16 6 Отговор
    Припев: Оставаме, оставаме и нищо, че е есен. Oставаме, оставаме и нищо, че брегът(Орлов мост) е пуст. Оставаме, оставаме понякога така, пред погледа на залеза изпращаме деня. Отива си и лятото, пристъпва есента, отива си понякога и някоя мечта.

    Коментиран от #55

  • 51 Парк Белица

    10 3 Отговор

    До коментар #36 от "Лол":

    От село бе ги влачат като мечки на синджир.гахааааааа
  • 52 сара

    10 18 Отговор
    да сте живи и здрави мили хора от протестите ! Смелостта ви ни държи и крепи ! С вас сме тези, които не можем да дойдем до София. Не се страхувайте, хора ! Стига вече мълчание и униние !
    а тези, които не правят нищо поне не пречете, не мрънкайте, не си чешете езиците, ако друго не можете да правите !
  • 53 Хахахах

    14 9 Отговор
    Абе Марио, плачеш за БТР-а ама кога ли ще им писне и на непротестиращите да ви разритат седянката.
  • 54 кака ти

    10 5 Отговор

    До коментар #49 от "jorj":

    Не, не са в състояние, а в алкохолно опиянение и не им се обяснява на боклуци като тебе.
  • 55 Оставаме...

    15 3 Отговор

    До коментар #50 от "Химнът на лумпените":

    защото ни мързи а тате не ни дава вече пари чичи Васи е пичага дава мило драго за да отърве панделага.
  • 56 ГАЦО КИБИКА

    10 4 Отговор
    Я... НАЙ-ОБИЧАМ А..ЛЕЖИМ,..И А ЯМ!
    АМА..МНОГО! А ЗАБРАВИХ,..И ЧУЖДИТЕ ПАРИ!
    ЛЕЛЕЕЕ...Е ТВА Е ЖИВОТА!
    АБЕ ПИЧУВЕ,...НЕМАТЕ ЛИ НЕКОА ТАКАВА.. РАБОТА,ДЕТ СЕ ВИКА И ЗА МЕНЕ БРЕ? Я МОА А ВИКАМ НОГО СИЛНО..ДЕРЕМ СЕ КАТО.. ХИМАЛАЙСКА МЕЧКА, ДЕТ СЕ ВИКА.
    Ъ?
  • 57 Karosel

    4 7 Отговор
    На блокажа на Орлов мост са се събрали само IT - специалисти, студенти по дигитален маркетинг, инженери, приложни математици....

    Коментиран от #61

  • 58 Пенсионерка

    8 11 Отговор
    Повечето от тези, които са настроени отрицателно към протестиращите това са хора за които лъжата, надцакване и манипулации са норма. Те не вярват, че е възможно да се живее по друг начин. Доста от тях не са лоши хора. Въпросът е как да направим животът в България по-добър. Богаташите обикновено са алчни хора.
  • 59 Гражданин

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "тъй де":

    Да, това е истинската мафия, но интересното е че не произлиза основно от управляващите, което е съгласно класическата теория, а произлиза от незаконно забогателите, обединили се с представителите на геостратегическите интереси, всички вкупом представляваше се за народа. Аз беден и пострадал човек на протестите не виждам. Виждам заблудени хора без житейски опит и купени хора, манипулиращи другите.
  • 60 Петя

    7 12 Отговор
    Мислех,че простотията,цинизмът и пошлостта се ширят само по високите етажи на властта,но вече разбрах,че са присъщи и на обикновените поданици на държавата.Сега разбирам защо езикът на премиера е елементарен и циничен.Явно е предназначен за тези,които го разбират. Останалите,които се срамуват от него,са на барикадите или поне ги подкрепят.Браво на тези,които се борят за всички нас и измиват срама от на нашето овчедушие!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Данко пръча

    10 5 Отговор
    Ба,...они са ге'ю'ве и неф'елници дека не ги ще Никой.
    Ако са специаусти щеа а работат у Силиконовата долина, Фондовете Борси или в престижни Университети а немаше а спат там..дек се'р'ат.
    Гнус'ни нар'ком'анье
  • 63 ДАНС

    2 3 Отговор
    Хора, разберете ние всичките сме родоотсъпници, борим се само и единствено за собствените си интереси, и понеже сме много долнии страхлив ви купуваме със вашите пари, като ви изправяме едни срещу други!!!! ИЗБИВАЙТЕ се здраво, а пък ние ще пълни гушките, направо сме за приличали на пеликани драги българи от капачка!!!

    Коментиран от #65

  • 64 Хахаха

    10 4 Отговор
    Това го казват около 40 човека общо на трите блокирани кръстовища. Информацията е на полициято от брифинга даден днес. До кога нормалните хора ще търпят група декласирани елементи преживяващи хронични личностни кризи да ги тормозят ?
  • 65 Прокопиев, ти ли си ма СОРОСОИД?

    11 0 Отговор

    До коментар #63 от "ДАНС":

    Как па всички милиардери сте все от БКП?!?

    Коментиран от #74

  • 66 Хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Герб Победа Завинаги":

    В тези определения ще разпознаеш и профила на подстрекателите.
  • 67 Го4о

    10 3 Отговор
    Борисов ще си "подава" оставката около края на Марта в сряда, Гешев след 6 години, защото мандата му е 7 годишен, а Кошлуков там има думата СЕМ, защото ТВ е безпартийна и независима. Така, че запасявайте се на протеста със зимнина, буркани, сланина, зеле, крумит, картофи и най-вече РАКИЯ!
  • 68 Byg

    11 4 Отговор
    Сега слушах по 5-6 палатки и по 3-4 шатри с по 7-8 човека на лагер . Тия ли ще определят дневния реди кой ще е на власт , що , шепа човечета с тъпани и зурли , мятащи семки и бонбонки , яйца и свински уши , червена боя и дребни стотинки. Никаква оставка , нехранимайковци , толупи изопнали са на пътя като плужеци локали цяла вечер бира , паразити.
  • 69 Томислав Дончев

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вълк":

    Да емигрират, щом не им харесва ,нали Бойко ги канеше да се връщат,Меркел е силно обезпокоена от протестите в България ,възможно е да се разпространят в Европа и да започне тенденция на Евроскептицизъм, те
    с новата председателка и Макрон не са в състояние да проведът реформи, които да одговарят на изискванията на новите поколения млади хора,Евросъюза се превръща в касичка на мафиите и диктаторите,,предстои нова студена война между великите сили Турция настъпва ,Евролидерите трябва да заемат твърдо позициите си и тези които ще ги следват плътно,ще ни създадат проблеми така е казала за наще протести Меркел,тя държи по някакви неизвестни причини или от страх на Герб, който бе създаден и финансиран от немски фондации,след рухване на Герб тя трябва да създаде подобна организация от силните на деня у нас,, бивши ченгета агенти и комунисти компрометирани бизнесмени и престъпници, които да сменят нейните любимци в Европейската народна партия
  • 70 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "СЛЕД ТЯХ И ПЕЕВСКИ И ДОГАН":

    Не пипаи пеевски и доган че и президенска избори ще има
  • 71 Голем смях

    2 0 Отговор
    Ох,без малко да се разплача от умиление.Мамини сладки ...
  • 72 Но пасаран!

    3 3 Отговор
    Който не е с ГЕРБ, значи е комунист? Тъпчовци провокатори, че има ли друга партия с повече бивши комунисти от ГЕРБ? Само не забравяйте, че такова нещо като бивш комунист няма! В кръвта им е и им личи! Та за какво ги харесвате и им вярвате?
  • 73 Греда

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Майна":

    Ревльо безполов на нормалните просто ни омръзнаха немощните ви писъци и брътвежи пречещи "протестиращи" за жълти стотинки, на хората да се придвижват. Селско бабино комунистче. П.П събра ли стотинки да купиш на дъртата кукумявка холна гарнитура за апартамента подарен й по партийна линия???
  • 74 Румен Петков

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Прокопиев, ти ли си ма СОРОСОИД?":

    Съм бе!!!! Ти не ме ли позна. Да живейе Русия и Америка, аа и Армения де за малко да пропусна. Обещай, че няма да казваш на никой, ще си остане между нас!!!! Айде че трябва да се изпикая тука във един фунтан, че досега пих яко водка!!!
  • 75 възпитаник

    0 3 Отговор
    много герберски подлоги се явиха днес това са само калинките,мисирките и тулупите на милвания от 3папи мафиот
  • 76 ДДД

    2 1 Отговор
    Дрън дрън, 50 чевека.
    Оставете хората да се предвижват спокойно.
  • 77 Лъв

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вълк":

    На протеста два а телевизионния Екип трима не може да се разбере кои протестира
  • 78 Това е

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Коментатор":

    Няма повече наркомани и алкохолици в софия това ще бъдат протестираците
  • 79 Герболин

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Герб Победа Завинаги":

    Други пък на по леки наркотици кротко си взимат лекарството за синозит у палатките и пият бири водки квот има някои от прекалил ите повръщат други колабират като оня от снимката къде те лежеше с бирата до него. Ама на никой явно не му пука че създават неудобство там.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гост

    1 1 Отговор
    Безделници! По цял ден само проблеми създават! Скоро ще въстанем и ще си разчистим кръстовищата сами!!
  • 83 тормоза е от ФИГУРАНТА МЕТЕЖНИК

    2 0 Отговор
    Значи ,ще стоите до март догодина .
    ЗАБРАВЕТЕ ЗА ОСТАВКА!!!!!!!!!!.ОТНОВО ПОБЛИКУВАМЕ ОБЯВАТА,
    ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ:
    НИКАКВА ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА ,ЗАЩОТО НИЕ МИЛОН И ПЛОВИНА ИЗБИРАТЕЛИ НА БОРИСОВ,НЕ МУ РАЗРЕШАВАМЕ ДА Я ПОДАВА!!!!!.
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА МУ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА ОТ НЕГО,ИСКАЙТЕ Я ОТ НАС!!!!!!
    КОГАТО СТАНЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАС И ГЛСУВАТЕ НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ ,ТОГАВА ВИЕ ЩЕ РШАВАТЕ,СЕГА НЕ!!!!!!!!
    А ТОГАВА , БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЩЕ ИМАМЕ БОРИСОв–4

    Коментиран от #84

  • 84 Ронин

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "тормоза е от ФИГУРАНТА МЕТЕЖНИК":

    Брей силни думи ама и верни
  • 85 Офелия

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "0808":

    Оф, уморителни луди само за Карлуково . Романтика, омраза, въображение и глупост . Всички си мислят че ей на сваляме едните идват едни контете умни нахакани и кацата с мед до тях еееее питам кво праят???Европа маха с пръст ако не се изпълнява спират помощите е тогава глад и мизерия Само питам?!
  • 86 Стеф

    3 1 Отговор
    Ще останете докато не ни писне да ви заобикаляме и не решим да минем през вас с джиповете. Аман от изкуфели Дон Кихотовци, потомци на червени усмивки от старите ленти...
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Пенсионер

    2 0 Отговор
    Какви протести? Като някои махленски седянки.
  • 90 А истината е...?

    1 1 Отговор
    Долу,Бойко , долу комунистите , долу продажните уж протестиращи наркомани нападащи бабички. Всички сте боклуци , искате честни хора в управлението но те няма от каде да дойдат , защото всичките сте една продажна измет.
  • 91 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    хахаааа...все американски боклуци!!!!!
  • 92 олеся

    0 0 Отговор
    Много са глупости написани-имате тиквени глави....Всички сте силни за масата,а на дела..п ш и к ....и ви няма.....Браво на стачкуващите-знаят къде е истината....знаят какво искат.... трябва да има ред и справедливост а не грабеж...поддържам ги и се радвам - вдигат главите смелите хора за по-добро бъдеще на децата ни ,за нас че от райското кътче , страната ни стана -буклуджийница заради шепа алчни за пари /бизнесмени/.
  • 93 Зайче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вълк":

    Емигрирай ти бе боклук