Last news in Fakti

3 Август, 2020 09:15 1 599 4

Левски продава капитана си в Белгия

  • иван горанов-
  • футбол-
  • левски

За сума от порядъка между 100-200 хиляди евро

Левски продава капитана си в Белгия - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Иван Горанов почти сигурно ще продължи кариерата си в Белгия. Очаква се в близките часове той да бъде продаден там за сума от порядъка между 100-200 хиляди евро. По време на контролата с Витоша Бистрица треньорът Георги Тодоров също призна, че левият бек е близо до трансфер и това е причината да не разчита на него в контролата с "бистришките тигри".

Раздялата с Горанов не трябва да учудва. Той отказа да преподпише с клуба при новите условия с драстично намаляване на заплатите. Все пак бившият капитан направи жест към "сините" и няма да си тръгне като свободен агент, а ще донесе прилична сума в касата на клуба. 28-годишният бранител е юноша на Левски и това е вторият му престой в клуба. Той се завърна на "Герена" през 2017 година и бе един от най-важните играчи в последните три кампании за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Белгия

    8 1 Отговор
    Ще се прероди човека! Тук в България, тотална диктатура, простащина, мразене на българското...мани мани!

    Коментиран от #2

  • 2 Бен Хур

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "В Белгия":

    Да бе, направо ще задмине Меси и Роналдо..;)
  • 3 Пената от Мировяне

    2 1 Отговор
    Правилно,за ,,А,, Окръжна не им трябва!!!
  • 4 Активист на БКП

    0 0 Отговор
    Ще се отърве от ОНУЙ нещо...