Last news in Fakti

28 Юли, 2022 13:50 1 522 3

Роналдо поискал договорът му с Ман Юнайтед да бъде прекратен

  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • висша лига

Шефовете на Манчестър Юнайтед обаче продължават да се надяват той в крайна сметка да склони да изиграе сезона на „Олд Трафорд”

Роналдо поискал договорът му с Ман Юнайтед да бъде прекратен - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с опитите си да напусне „червените дяволи“ това лято. „Daily Mail“ твърди, че капитанът на Португалия е поискал договорът му да бъде прекратен. Настоящият му контракт изтича догодина, но 37-годишният нападател е поискал да бъде освободен.

Изданието допълва, че Роналдо е готов да се откаже от заплатата си, която възлиза на 360 000 паунда на седмица, за да разтрогне с Ман Юнайтед. Не е тайна, че той отчаяно иска да се присъедини към клуб, състезаващ се в Шампионската лига, но по-рано стана ясно, че „червените дяволи“ са го информирали, че „нямат желание да го продават“.

Роналдо твърдо отказва да промени решението си, но според информациите ще върши задълженията си в тима професионално до края на престоя си в Манчестър.

Шефовете на Манчестър Юнайтед обаче продължават да се надяват той в крайна сметка да склони да изиграе сезона на „Олд Трафорд”, а също така от ръководството продължават да таят надежди, че в крайна сметка не е ясно дали ще се намери тим, който да изпълни желанията на Кристиано.

До този момент отборите на Челси, Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид се дистанцираха от възможността да привлекат Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    5 1 Отговор
    Вместо да остане в МЮ и да допринесе с опита и уменията си за завръщане на отбора там където му е мястото, нарцисът отчаяно се опитва да блести под прожекторите на някой друг клуб. Поредното доказателство, че мисли само за себе си. Би продал душата си за още един миг слава. А не мисли , че оставайки в МЮ и връщайки шампионската слава на отбора това би му донесло статут като на Сър-а - на полубожество. Може само да се получи от Златан Ибрахимович, който преглътна егото си и сложи името на отбора в който играе пред неговото собствено.
  • 2 777

    2 1 Отговор
    Леке в края на кариерата си, яко избива комплески, не струва като човек
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.