Last news in Fakti

24 Март, 2024 08:30 2 274 4

Сабаленка загуби и за първи път си изпусна нервите след голямата трагедия (ВИДЕО)

  • арина сабаленка-
  • маями-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

25-годишната тенисистка от Беларус изля гнева си, след като в мач от третия кръг загуби с 4:6, 6:1, 1:6 от украинката Ангелина Калинина

Сабаленка загуби и за първи път си изпусна нервите след голямата трагедия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Арина Сабаленка, която игра два мача в два поредни дни на турнира в Маями, за първи път си изпусна нервите след трагичната новина за предполагаемото самоубийство на бившия си приятел Константин Колцов.

25-годишната тенисистка от Беларус изля гнева си, след като в мач от третия кръг загуби с 4:6, 6:1, 1:6 от украинката Ангелина Калинина.

След успеха над най-добрата си приятелка Паула Бадоса в предишния ден, Сабаленка изглеждаше физически, психически и емоционално изтощена по време на мача си с Калинина.

Когато ретурът ѝ в аут донесе победата на украинката, Арина Сабаленка наведе глава, направи няколко крачки и след това даде израз на яростта си, разбивайки ракетата си в настилката на централния корт.

След това беларуската тенисистка се обърна, не поздрави Калинина за успеха и след като си събра набързо багажа, се прибра в съблекалнята. В следващия си мач украинската тенисистка ще играе срещу Юлия Путинцева.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ели Енчева

    11 1 Отговор
    Не мисля,че ракетата й е виновна за загубата.

    Коментиран от #2

  • 2 Така е

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ели Енчева":

    Трябваше с ракетата главата на украйнката да гали.
  • 3 Се ла ви

    8 3 Отговор
    Сабаленка много агресивна.Много фасони и претенции- не поздравява,не дава интервю,изключения за нея...излезе й име- занимава се с човек,който оставил 3 деца,че и се самоубил заради нея! Като участва да се държи като хората.Ако е в криза,да се беше оттеглила от турнира.
  • 4 щурецъ

    2 2 Отговор
    Сабальонка много крещи,като играе на корта. Така си изливала напрежението. Не е необходимо да я слушаме цял мач ,как вика и после ударила ракетата в земята. Това означева,че Арина има психопроблеми.