Last news in Fakti

2 Май, 2024 08:30 2 503 3

Съдът в Лондон взе окончателно решение за Борис Бекер и 50-те милиона дългове

  • борис бекер-
  • съд-
  • лондон-
  • тенис-
  • тенис на корт

Съдията обяви, че "Бекер е направил всичко, каквото е могъл" и би било "перверзно" да не приключи случая, като се има предвид усилията, които е направил германецът

Tенис легендата Борис Бекер беше оправдан от съда в Лондон по обвинение за неизплатен кредит в размер на близо 50 милиона паунда.

Съдията обяви, че "Бекер е направил всичко, каквото е могъл" и би било "перверзно" да не приключи случая, като се има предвид усилията, които е направил германецът.

56-годишният Бекер бе върнат в Германия преди две години, след като изкара 8 месеца в затвор в Лондон за незаконно пренасяне на големи суми пари и укриване на 2,5 милиона паунда, след като е обявил фалит през 2017.

Той беше осъден в лондонски съд по четири обвинения по Закона за несъстоятелността, включително отнемане на собственост, укриване на задължения и две обвинения за неразкриване на имущество. Той беше оправдан по 25 други обвинения, включително, че не е предал трофеите си от Големия шлем и своя олимпийски златен медал на синдиците. Бекер беше осъден на 2 години и половина затвор, но бе освободен по-рано по програма за депортиране на чужденци.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дай боже всеки да може да похарчи кредит

    14 1 Отговор
    И да му опростят дълговете
  • 2 Лудница

    5 0 Отговор
    А дали запада не е пълен с перверзии и откачалки.Ще вземеш дълг за милиони ще го похарчиш по урви и дрога и после психично болния съдия ще те оправдае хаххахахха.Закривай Еврогейския съюз и производните му там психари.
  • 3 Наистина

    1 0 Отговор
    Не е никога късно да станеш за резил !