Last news in Fakti

2 Май, 2024 22:22 1 545 5

Вили Вуцов призова хората в Габрово да ходят със сопи на мач

  • вили вуцов-
  • съдийство-
  • съдии-
  • янтра габрово-
  • сопи-
  • мач

"Съдийството този сезон ни уби", заяви Вуцов

Вили Вуцов призова хората в Габрово да ходят със сопи на мач  - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Янтра Габрово – Велислав Вуцов, не изневери на колоритния си и на моменти много хаплив стил на коментар на мачовете на отбора.

След гостуването на ЦСКА 1948 II, завършило 0:0, той каза: „Реален резултат, мъжки футбол, пише dsport.bg.

През първото полувреме тотално доминирахме, работим върху ситуациите, които да ни носят насладата от головете и точките. Нахоках момчетата доста през седмицата, не го крия. Може би един мач в Балчик не беше изигран добре, другите мачове категорично играхме добре. Много фактори пречат, натискат ни цяла година, да са живи и здрави. Всички смятат, че ще има сметки. Сметки няма да има нито със Своге, нито с Марек, ще играем на 100% честно. Беше ми обидно, че след мача с Ловеч започнаха приказки за уредени неща, това няма да се случи в нашия отбор“. Във футбола не се е родил този човек, дето ще ме купи. Същото е и за момчетата, сигурен съм. Моят договор изтича след 20 дни, въпрос на разговори е, евентуално - не мога сам да си говоря. Следващите три мача са атестат кой има място догодина в този отбори кой няма“.

„Съдийството този сезон ни уби, нямам коментари. Имаше мачове, в които имаше разстрел. С Добруджа беше разстрел, безсрамна работа. Добруджа реват, всички реват, че голът във Видин класическа измама, преди това пак гол, който беше измама. Когато минеш наглостта си, не вървят добре нещата. Не искам да правя равносметки на никой“, категоричен бе Вуцов.

Треньорът на Янтра дори открои името на човека, когото смята за виновен за съдийските отсъждания в ущърб на тима му: „Гледаме си нашия двор. Днес с ръководителя на ЦСКА 1948 го питах видя ли какво ни се случва, той каза: "Гледам цяла година, такова нещо не съм виждал". Говорих с ръководителите на няколко отбора, които викат: „Да, прав си“. Тази злоба ли е, не знам? Нарядите, които се правят, се правят от човек, който живее и работи в Габрово - Георги Йорданов се казва. Приканвам всички хора в Габрово, които идват на мача, с тояги и сопи да не го пускат, да го бият, каквото искат да го правят“.

„Това, което се случи с нашия отбор в сюблимни моменти – мачът с Добрич, мачът с Ловеч, тази злоба и омраза, срещу мен я приемам. Не приемам омразата срещу отбора и града. Другите габровски журналисти не ми взимат интервю, защото им казах, че ще изрева и почнаха да се крият. Сега го казвам и ми дреме на шапката. Обиден съм от това, което се случва с отбора. В Радомир ме наказаха, а то не беше дузпа, а дузпище! Така не може да се продължава - да се въртят телефони, да се заканват, не е това пътят. Като удариш спирачките, те удря отзад тирът и те размазва“, завърши той.

Треньорът на ЦСКА 1948 II: Ние сме с най-тарикатския манталитет на Балканите, но не сме интересни (ВИДЕО)

Иван Иванов: Глупаво е, ако Втора лига се раздели на две заради дългите разстояния и липсата на пари (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Източник: dsport.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дупничанин

    6 2 Отговор
    Сега, тва, че приканваш към насилие, щото не са ти издържали нервите, ясно. Ма неясно остава що ти се дава трибуна даже, па наще коментари ги трият. Ега ти двойния стандарт...
  • 3 Aлфа Bълкът

    9 0 Отговор
    На тоя що му викат "Овчата Глава"?
    Защото е меринос или защото е прост?
  • 4 Иван

    3 0 Отговор
    Ама на младите не им се рита, искат - веднага - 2 мобифона и - в мола и да се разкарва като началник.

    Тове много трудно дисциплината.
  • 5 Пено Вуцов

    2 1 Отговор
    Вили Вуцов и Любо Пенев са най-добрите треньори! Който и каквото да говори... С посредствени фтболисти и с малък бюджет винаги затрудняват прехваклените фаворити бутани от съюза, И с купени съдии и разни мигранти ипътешественици, маскирани като футболисти!