Last news in Fakti

4 Май, 2024 14:27 1 473 0

Мъри иска звезда на Берое в Гьозтепе

  • станимир стоилов-
  • гьозтепе-
  • берое-
  • футбол-
  • себастиан вия

Турският клуб вече е сондирал възможността да откупи нападателя, но към днешна дата се чака финално решение около делото на Вия преди да се предприемат конкретни действия

Мъри иска звезда на Берое в Гьозтепе - 1

Турският Гьозтепе, който спечели промоция за елита, е поредният клуб, който има интерес към звездата на Берое, Себастиан Вия, съобщава „Мач Телеграф“. Лично наставникът на „сините“ Станимир Стоилов е набелязал колумбиеца, който показва страхотна класа из родните терени. Турският клуб вече е сондирал възможността да откупи нападателя, но към днешна дата се чака финално решение около делото на Вия преди да се предприемат конкретни действия.

Припомняме, че прокуратурата в Аржентина го разследва за домашно насилие и все още няма окончателно решение по делото. Иначе Гьозтепе може да увеличи и бюджета си за селекция, който няма да е особено голям на фона на тези на турските грандове, за да привлече Себастиан Виа, а и до останат пари за други класни футболисти.

Припомняме, че Берое иска за звездата си впечатляващите за родните стандарти 2 800 000 евро. Сумата е голяма и непосилна за родните тимове, но отговаря напълно на класата на играча.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА