Last news in Fakti

5 Май, 2024 18:28 634 1

Бешикташ иска да привлече Анхел Ди Мария

  • бешикташ-
  • анхел ди мария-
  • футбол-
  • бенфика

36-годишният офанзивен футболист най-вероятно ще напусне Бенфика след края на сезона, тъй като договорът му изтича

 Бешикташ иска да привлече Анхел Ди Мария - 1
Снимка: БГНЕС

Турският гранд Бешикташ изпраща сезон, изпълнен с провали, и вече мисли за новата кампания. "Черните орли" са в търсене на нов треньор, а освен това планират и трансферните си ходове през лятото.

На "Тюпраш" имат сериозен интерес към аржентинския ветеран Анхел Ди Мария и ще предприемат конкретни стъпки за привличането му, твърди TRT Spor. Очаква се това да се случи в следващите дни.

36-годишният офанзивен футболист най-вероятно ще напусне Бенфика след края на сезона, тъй като договорът му изтича. В него има опция да бъде удължен с още един сезон, но това по всяка вероятност няма да се случи.

Ди Мария кара втори престой в португалския гранд. Той се завърна на "Луж" през миналото лято, след като напусна Ювентус. Играл е още за Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и ПСЖ.

Ако се стигне до трансфер на аржентинеца в Бешикташ, това най-вероятно ще е последният му европейски отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    0 1 Отговор
    Какво е "Тюпраш"