Last news in Fakti

6 Май, 2024 19:42 784 3

Славия и Арда Кърджали не успяха да си вкарат (ВИДЕО)

  • славия-
  • арда-
  • футбол

Мачът на стадион "Александър Шаламанов" завърши 0:0 в среща без много положения

Славия и Арда Кърджали не успяха да си вкарат (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Славия и Арда не успяха да се победят в мач от 32-ия кръг в efbet Лига. Мачът на стадион "Александър Шаламанов" завърши 0:0 в среща без много положения.

Срещата започна по-добре за Славия, като футболистите на Загорчич първи достигнаха до първи точен удар в мача. Иван Минчев проби и стреля от средна дистанция, но не успя да затрудни вратаря на Арда.

Славия и Арда Кърджали не успяха да си вкарат (ВИДЕО)

В следващите минути наблюдавахме доста бавен и скучен футбол. Никой от двата отбора не успя да измисли нещо креативно, за да затрудни съперника.

В 30-ата минута "белите" пропуснаха най-добрата възможност за гол в първата част. Исак Соле отне топката в центъра, проби отлично и премина през трима защитници на Арда, след което изведе отлично Мартин Сораков, който обаче стреля високо над напречната греда.

Арда успя да организира добра атака чак в 43-ата минута, след като Станислав Иванов напредна и центрира към Чинонсо Офор, но той не намери целта.

Славия и Арда Кърджали не успяха да си вкарат (ВИДЕО)

И втората част стартира по-добре за Славия. В 48-ата минута Анатолий Господинов направи голяма грешка и Мартин Сораков открадна топката и отправи изстрел към опразнената врата, но стражът на кърджалийци се хвърли и поправи грешката си.

В 51-ата минута Мартин Сораков навлезе в наказателното поле и отправи силен удар към вратата, но Анатолий Господинов показа завиден рефлекс и спаси.

Славия и Арда Кърджали не успяха да си вкарат (ВИДЕО)

В 73-ата минута Кристиян Стоянов сбърка при изчистването на топката и тя се озова при Борис Тютюков. Играчът на Арда шутира към долния ляв ъгъл на вратата, но Светослав Вуцов се справи.

В 82-ата минута Роберто Райчев центрира от корнер към Денислав Александров, който стреля, но не успя да затрудни Господинов с удара си.

Пет минути по-късно Ертан Томбак центрира топката в наказателното поле на Арда, а там Роберто Райчев успя да овладее и отправи изстрел, но в аут.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 едни човек е доволен

    3 0 Отговор
    Чичо Венци е доволен, коефициентът за равен бе 3,50.
  • 3 Разочарован

    3 0 Отговор
    Славия за пореден път доказа, че е тотаджийски отбор. Догодина и 20 човека няма да има на стадиона