Last news in Fakti

7 Май, 2024 20:40 1 631 0

Ливърпул подписа първи професионален договор с един от най-големите таланти в школата си

  • кейлор фигероа-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • договор

17-годишният нападател е част от академията на мърсисайдци от 2018 г., като в момента играе за тима на Ливърпул до 18 години, за който има 3 гола и 2 асистенции в 9 мача

Ливърпул подписа първи професионален договор с един от най-големите таланти в школата си – Кейлор Фигероа, обявиха от клуба.

17-годишният нападател е част от академията на мърсисайдци от 2018 г., като в момента играе за тима на Ливърпул до 18 години, за който има 3 гола и 2 асистенции в 9 мача. Кейлор е син на бившия национал на Хондурас - Мейнор Фигероа, който игра за Уигън и Хъл Сити.

Фигероа е част от юношеския национален отбор на САЩ, като в турнира на КОНКАКАФ до 17 години през 2023 г. вкара 7 гола и отборът му стигна до финала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА