Last news in Fakti

8 Май, 2024 20:20 1 830 0

Байерн умишлено забрави Oливер Кан, но Реал Мадрид го покани на "Бернабеу"

  • оливер кан-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • шампионска лига

Той носеше фланелката на баварския колос в продължение на 14 сезона

Байерн умишлено забрави Oливер Кан, но Реал Мадрид го покани на "Бернабеу" - 1
Снимка:

Оливер Кан е легенда на Байерн. Той носеше фланелката на баварския колос в продължение на 14 сезона. Тази вечер той ще бъде на "Сантяго Бернабеу", за да гледа реванша между любимия му клуб и Реал Мадрид. Въпреки че не получи покана от Байерн.

Според Bild в Реал Мадрид са разбрали и веднага отправили жест към Кан с предложение да види реконструкцията на "Бернабеу" и да гледа мача между двата отбора. Бившият вратар написа в социалните мрежи, че е приел и ще го видим в ложата на стадиона в Мадрид.

"Все още съм в света на футбола - откакто сърцето ми бие за Байерн. Очаквам с нетърпение да присъствам на голям мач тази вечер", написа Кан към снимка с Рау преди мач между Байерн и Реал.

Конфликтът между Кан и Байерн идва от миналата пролет, когато бившият вратар беше уволнен от поста генерален директор. Отношенията очевидно остават напрегнати, като за последната година Кан стъпи само веднъж на "Алианц Арена" - за погребението на Франц Бекенбауер.

Сега може да има напрегната среща в ложата на "Бернабеу" благодарение на намигването на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА