Last news in Fakti

25 Април, 2024 17:21 2 061 5

Нова технология може да позволи по-голяма батерия в Apple Watch

  • apple-
  • apple watch-
  • iphone

Очаква се да видим по-тънка дънна платка

Нова технология може да позволи по-голяма батерия в Apple Watch - 1

След миналогодишните прозрения на анализатора Минг-Чи Куо относно Apple iPhone 17 Pro, последните доклади на Digitimes, базирани на вътрешни източници, предполагат потенциално революционна промяна в Watch на Apple. Според тези източници поне един от предстоящите модели на Apple Watch може да приеме иновацията, като включи дънна платка от мед, покрита със смола (RCC).

На фона на очакванията за очакваната цялостна промяна на Apple Watch X се появяват множество спекулации относно потенциалното приемане на дънна платка RCC. Въпреки че перспективите са примамливи, точните срокове за въвеждането на тази иновация, независимо дали през 2024 г. или 2025 г., остават забулени в несигурност в очакване на официално потвърждение от страна на Apple.

Материалът RCC се отличава с комбинацията си от тънък меден филм, обвит със смола, което представлява обещаващ начин за подобряване на дизайна на часовника. Това нововъведение в материала може да доведе до по-елегантен профил на дънната платка, като по този начин се предлага възможност за увеличаване на вътрешното пространство. Подобна оптимизация на пространството отваря врати за интегриране на по-голяма батерия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айзомби

    5 1 Отговор
    Всички продукти на ейпъл са безполезни и скъпи , но този направо избива рибата .Незнам само часовника или очилата са по-безмислени.

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    Батериите трябва да се минимизират, като паралелно с това се увеличава енергийната им плътност, а тези - слагат по-големи батерии?!?!
  • 3 Мишо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айзомби":

    Ти харесваш Народна република България
  • 4 Тези платки

    0 0 Отговор
    въобще не са новост, а дори отживелица! Тази статия не изглежда читава!
  • 5 Алёна

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­о­­­р­­е­­­щ­и­­ ­м­­­о­­м­и­­ч­е­т­­­а­­ ­в­­и ­­­о­­ч­­а­­­к­­в­­­а­т 👉 ­­­𝗡­­𝗨­­𝟮­­𝟭­­­.­­­𝗙­­­­𝗨­­­𝗡