Last news in Fakti

27 Април, 2024 11:30 2 589 4

Рекламни брошури разкриха всичко около новия смартфон на Google

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8 a

Pixel 8a получава ъпдейти 7 години

Рекламни брошури разкриха всичко около новия смартфон на Google - 1

Изтекоха рекламни материали за предстоящия Pixel 8a, които предлагат поглед към функциите и възможностите на устройството. Pixel 8a ще се захранва от чипсета Tensor G3, като използва усъвършенствана технология за изкуствен интелект за подобряване на различни аспекти на устройството.

В основата на Pixel 8a е неговата "AI-удивителна" система на камерата, разполагаща с функции като Best Take (най-добро заснемане), Audio Magic Eraser (аудио магическо изтриване) и Night Sight (нощно виждане) за фотография при всякакви условия на осветеност. Освен това устройството обещава кристално чисти разговори, дори в шумна среда, благодарение на усъвършенствана технология за обработка на звука.

Рекламни брошури разкриха всичко около новия смартфон на Google

Една от отличителните характеристики на Pixel 8a е ангажиментът му към сигурността и дълготрайността.Подобно на своите предшественици - Pixel 8 и Pixel 8 Pro, Pixel 8a ще получава седемгодишни актуализации на сигурността.

Предвижда се Pixel 8a да се появи на рафтовете на 16 май, само два дни след очакваното му представяне по време на конференцията за разработчици I/O на Google на 14 май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кфкфкф

    4 1 Отговор
    Не е лош телефон, но на този етап трябва да ни ги раздават безплатно, като се има предвид Гугъл колко пари са направили от данните ни.

    Коментиран от #2

  • 2 Джон

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кфкфкф":

    Това важи за всички андроиди. Андроидът е платформа за реклами на Гугъл
  • 3 Експерт

    0 0 Отговор
    За тия пари толкова, кой за каквото си плати
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.