Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Юли, 2022 13:09 3 445 116

Зеленски: Няма да спрем, докато не освободим и последния метър украинска земя

  • зеленски-
  • украйна-
  • плен-
  • свобода-
  • русия

"Защото несамостоятелна и несвободна Украйна не е Украйна."

Зеленски: Няма да спрем, докато не освободим и последния метър украинска земя - 1
Източник: БГНЕС

Украинците ще се борят за своята държавност до последно и няма да спрат, докато не освободят и последния метър от украинската земя.
Това изявление направи президентът на Украйна, Володимир Зеленски, във видеообръщението си по случай Деня на украинската държавност, съобщава кореспондентът на Укринформ.

„За нас животът в плен не е живот. Защото несамостоятелна и несвободна Украйна не е Украйна. Не познаваме думата „робство“. Има го в нашите речници, но не и в главите ни. Ще дадем последната си риза, ще дадем всичко, което имаме, за това, което е в сърцето ни. Затова ще се борим за нашата държавност до последно – до последния дъх, до последния куршум, до последния войник. Не нашите, а на врага“, каза Зеленски.

По думите му украинците ще живеят, за да се борят и ще се бият, за да живеят, и няма да се предадат, докато не изгонят и последния окупатор от дома си.

„Няма да спрем, докато не освободим и последния метър украинска земя. Няма да се успокоим, докато не освободим последното ни село, последната ни къща, последния ни кладенец, последната ни череша, последната ни върба!” отбеляза президентът на Украйна.

Според Зеленски нещата ще бъдат така, защото за украинците и руските окупатори „всичко това има съвсем различни, полярни значения. Мишените за тях са светини за нас. Неизвестните имена на картата за тях са места, познати от детството за нас. Те изпълняват чужди престъпни заповеди, ние изпълняваме своя свещен дълг.

„Борим се за различни неща, така че краят на тази битка ще бъде различен за двете страни. По смисъл. И дори по звука. На руски това е провал на спецоперация. На украински това е победа във войната! Затова ще се случи. Затова нашата държава ще съществува“, подчерта президентът на Украйна.

Зеленски поздрави украинците за Деня на християнството на Киевска Рус-Украйна и Деня на украинската държавност.

„Великите хора на великата страна и великата държава, които съществуват на тази земя от незапомнени времена и от незапомнени времена е имало опити както да я поробят, така и да я унищожат. От много хора и много пъти. Държавата, в която започва историята на християнството в Източна Европа, преди 1034 години от киевския велик княз Владимир. Държавата, в която започна историята на неукротимостта, която сега предизвиква възхищение от цяла Европа и целия свят. Това е нашата държава. Нашата страна. Това е Украйна“, каза Зеленски.

Историята на държавното формиране на Украйна датира от хиляди години. Но едва тази година украинците за първи път отбелязват Деня на украинската държавност. Зеленски подчерта, че украинците нямат нужда нито от фойерверки, нито от помпозност, за да покажат важността на държавността за украинския народ.

„Днес я защитаваме с оръжие в ръце. За 155 поредни дни. Можем да кажем, че за нас Денят на държавността е всеки ден. Всеки ден се борим, така че всички на планетата най-накрая да разберат: ние не сме колония, не сме анклав, не сме протекторат. Нито губерния, нито еялет или земя на короната, нито част от чужди империи, нито „част от земята“, нито съюзна република. Не автономия, не провинция, а свободна, независима, суверенна, неделима и независима държава“, подчерта президентът на Украйна.

Зеленски очерта основните исторически събития, поставили основата на държавността на Украйна, и отбеляза: „Всички етапи от историята на държавността на Украйна, нейната защита и борба за нея могат да бъдат описани с едно изречение: ние съществувахме, съществуваме и ще съществуваме! Ние ще съществуваме, защото нашата държава има невероятни синове и дъщери, които са застанали в нейната защита.”


Поставете оценка:
Оценка 3 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слаба Русия

    27 156 Отговор
    Слава Украйна

    Коментиран от #5, #38

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Реалиста

    131 12 Отговор
    Зеленият е превъртял, но и тези дето му дават и вярват не са на център! Украйна ще ни дава жито, ток, въглища , дава да но не , дава територия и човешки жертви , разрушения и ужас!
  • 4 М да

    110 11 Отговор
    На то му трябва друга терапия.
  • 5 Въпрос на време е Зеленски

    18 114 Отговор

    До коментар #1 от "Слаба Русия":

    Русия вече показва симптоми на слабост и бедност! Щом търсят подкрепа от третия свят Напускат Мир защото нямат пари за ток Нещата вече са ясни Най скъпото нещо на света и като пари е една глупава Война

    Коментиран от #29

  • 6 ТаУмВзе

    100 14 Отговор
    Колумбийчето Пак има бесни халюцинации! Z

    Коментиран от #32

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българка

    24 121 Отговор
    Силни думи! Адмирации за държавника Зеленски! Мисля си за нашите президенти.... Дали за тях важи , че несвободна България не е България? Радев определено може да ни върне в прегръдката/ зависимостта от Русия. Дано греша
  • 9 Голем смех

    21 91 Отговор
    Родните путлераци да започват сега! Първо - за белото. И второ, за непраната фланелка. Почни!

    Коментиран от #15, #89

  • 10 исторически

    95 15 Отговор
    земята изобщо не е ваша,защото през вековете такава държава няма,има една др империя разбила вашата империя,на хазарите,дааа,много те боли,но такава е истината...
  • 11 Зеленски

    93 15 Отговор
    Няма да спра докато съвсем не ми се изпокъса тениската или умра от свръхдоза!
  • 12 Иванушка  🇷🇺

    96 13 Отговор
    Няма да спрете с пародиите и скечовете ли ала Бени Хил ли ? Споко, след два-три месеца га Баба Зима почука на кепенците друга песен ще запееш. На най-чист Руски език ))

    Коментиран от #27

  • 13 Въпрос

    78 6 Отговор
    Зеля я кажи сега кой разписа и даде украинското гражданство на твоя авер Бррееннддо?
  • 14 Еленски

    68 8 Отговор
    Е развален грамофонна плоча
  • 15 Реалност

    58 9 Отговор

    До коментар #9 от "Голем смех":

    Смеха наистина е голям щом дори заразените с маймунска шарка байдънофили си го признават:)
  • 16 Шумен

    68 9 Отговор
    Този е взел вече от хубавата стока, бая го е ударила
  • 17 ами

    71 7 Отговор
    Човечеца вика че ще освободят и последния метър украинска земя....Ми то това е на 40 километра в радиус около Киев....И сега са си ваши....Другото е подаръци......Кажи поне-Ще направим опит да си вземем подаръците които през вековете са ни направили руснаците...
  • 18 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    62 11 Отговор
    Ей браво на Брендо не знам за Кадировците ама с тоя материал дето му го доставя тоя ще затрие завинаги Окрайна , а със санкциите на Европа Путин ще приключи икономически ЕС. Абе в интересни времена живеем.
  • 19 Герой

    64 11 Отговор
    Гледам Zеленски вече изпълнява заповедта на Урсула и се къпе веднъж месечно.
  • 20 Лудо куче

    54 12 Отговор
    Зеленски не го видях да се бие на фронта. Що не вземе да покани Путин да се разберат " Като мъже" Страхливците се крият по дупките и лаят като пинчери. Преди време и Нинова покани Борисов да се разберат като мъже , ама той се скри в Банкя и лае оттом като пинчер.

    Коментиран от #56

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гоуем демократ

    61 8 Отговор
    Божичко, този или е полудял или са му промили мозъка и е загубил връзка с реалността и упорито се прави че не разбира че жертва страната и хората си за да угажда на интересите и пъклените планове на САЩ само и само да отслаби Русия!
  • 23 Заслужават уважение ...

    8 18 Отговор
    А за Ганю Патреотара само презрение...
  • 24 Иванушка  🇷🇺

    49 10 Отговор
    "...Защото несамостоятелна и несвободна Украйна не е Украйна...." - Украйна е Географско, а не политическо или национално понятие бе Зеленчук. Марш в 1-ви клас.

    Коментиран от #52

  • 25 Преминаващ оттук

    26 5 Отговор
    Защо коментиращите под статиите проповядат и защитават нациски възгледи!!!
  • 26 Ако се биеш си фашист...

    16 6 Отговор
    Ако не се биеш си предател...няма угодия за крепостния балкански неандерталец, насила освободен и набеден за европеец.
  • 27 Хахаха

    12 31 Отговор

    До коментар #12 от "Иванушка  🇷🇺":

    Баба Зима е чукала на кепенците вече хиляди години на прозорчето на българина И той все някак е успявал да се стопли без руския газ

    Коментиран от #101

  • 28 Зеленски

    26 8 Отговор
    Слава на Брендо! Слава кокаине!!!
  • 29 Смеее........

    6 11 Отговор

    До коментар #5 от "Въпрос на време е Зеленски":

    шнициии.... паааа....
    лячовцииии...... сте с твоя кумир.

    Коментиран от #49

  • 30 Стоян Александров

    48 6 Отговор
    Споко Зеления, споко. Ти свърши каквото трябваше. Ако твойте Господари не те убият ще живееш добре с няколко милярда. Но Окрайна свърши. Хората там да си се сърдят на себе си. Точно като в България. Като се търпи измамата и глупостта ето до там се стига. САЩ И АНГЛИЯ СЕ НАДСМИВАТ НАД ПРОСТОТИЯТА ВИ.....И НА НАШАТА СЪЩО. Райски места, а бедни като мишоци. Какъв срам, какъв позор....
  • 31 Додо

    45 6 Отговор
    Като си обявил мобилизация за жените, твоята защо не е на фронта,ами вчера прави фотосесия за Вог?
    Разбрахме,че ти е наредено да се биете до последния украинец,после ще избягаш в Полша и оттам в Мучалника.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ненормалник!

    30 6 Отговор
    Краварите пак са забравили да дадат на слугата си ПРАХЧЕТАТА, та този говори несвързано!
  • 34 Дай личен пример

    26 7 Отговор

    До коментар #2 от "СЛАВА АЗОВ, ...СЛАВА ГЕРОЯМ":

    Защо не си на фронта?

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Загрижен

    20 7 Отговор
    Някой да знае куриерска фирма до Киев, да му пратя една тениска, самобръсначка, сапун и туба с вода на човечеца?

    Коментиран от #61

  • 37 След тази война...

    10 38 Отговор
    Украйна ще просперира и бъде пример за икономически възход. Дори и да загуби територии, всеки малоумник с руски паспорт ще се бори и за украинско гражданство !

    Коментиран от #53

  • 38 Пипо

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "Слаба Русия":

    В състава на Русия!

    Коментиран от #42

  • 39 Срещу Русия нямате шанс

    18 9 Отговор
    но може да си извоювате лебенсраум в Полша като използвате опита на Бандера.
  • 40 Еййй Ариел,прахът

    17 5 Отговор
    Не прощава🙋 изпира всичко .От сутринта само вицофеее Абе фъкту вие да не сте сайт за вицоффе!!!! Питам не,че се интересувам .🍌
  • 41 До сега...!

    23 7 Отговор
    Имах съмнения,че тоя е Баш-Комик...!НО!Сега и последните ми съмнения по въпроса категорично отпаднаха...!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 сноу

    20 5 Отговор
    Брей,брей..ой,ой,ой..е ,може и уау,че и бау..много се е престарал сценариста ,а и режисьора доста е добавил.Ама не е минало и без няколко изречения откъм холивуд,че те там с тая новата мета дето с две хапчета направо отлитат към синята комета,могат да те докарат до истински емоционален взрив..
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Бравос

    29 5 Отговор
    Със забранена опозиция, със забранени протести и с 40 милиона долара отгоре за три месеца Зеленски празнувал Денят на държавността??? Хвала на такива герои!
    П.П. Сигурен съм, че украинците ще се доберат до Зеленски преди руснаците.
  • 46 Продължение

    18 6 Отговор

    До коментар #44 от "Руснакия войник е":

    ... и превзе 1/3 от Осрайна за няма и четири месеца:)

    Коментиран от #54

  • 47 Значи вече спира

    17 5 Отговор
    Украинска земя няма. Следователно е освободил цялата (всички метри, не само последния). И не е зле да освободи руската земя, която е заграбил.
  • 48 Иванушка  🇷🇺

    24 7 Отговор
    "...Зеленски: Няма да спрем, докато не..." - не ме вържат в усмирителна рубашка и настанят в лудницата 😁😁😁
    То комай реконтранастъплението на руснаците продължава с пълна сила.Складове със стотици рекламирани HiMars ракети нощес са унищожени заедно със 120 укрофашаги , а Киев, Одеса, Николаев, Харков ударени в "Деня на украинската държавност", ма вие не спирайте, продължавайте с "настъплението" 😁😁
  • 49 Олигарсите са най големите

    19 1 Отговор

    До коментар #29 от "Смеее........":

    Наркомани Само скъпо шампанско и чист кокаин и Ку...ви А такива като тебе бедни мишки им вършат мръсната работа да ги защитават без пари даже
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Раша

    10 4 Отговор
    Факти.бг са му фенове!
  • 52 Я бягай ти

    12 15 Отговор

    До коментар #24 от "Иванушка  🇷🇺":

    Във вкисналата смрадлива дупка от която вече и плъховете бягат с. Името Москва
  • 53 Магелан

    26 6 Отговор

    До коментар #37 от "След тази война...":

    След края на войната светът ще разбере,че всеки държавен ръководител ,който безропотно изпълнява интересите на ингланд и краваристан,ще стане баснословно богат,ще получи слава и потупване поне от двадесет страни,стига да пожертва стотици хиляди свои сънародници,двойно повече осакатени от войната,десетина милиона емигрирали,икономическа разруха и баснословни държавни дългове,които ще плащат децата на тези,които днес гинат в окопите.
  • 54 Хахаха

    12 22 Отговор

    До коментар #46 от "Продължение":

    Украйна си е на мястото Киев си е столица Зеленски си е президент Какво са превзели окрадоха тоалетните чинии защото не могат да свикнат да ги правят и ползват руснаците за сто години вече

    Коментиран от #80, #104, #108

  • 55 стоян георгиев

    11 27 Отговор
    Един дребен на ръст комедиен актьор покацчза на света че е голям Човек с огромен кураж и сърце.успя да организира успешно украйнския народ срещу един от най- големите тирани в световната история.

    Коментиран от #58, #63

  • 56 Куче ...куче...не си лудо а будала кат"

    9 14 Отговор

    До коментар #20 от "Лудо куче":

    КИРО - ПРОСТОТО ! ТОВА СРАВНЕНИЕ СЪС НИНОВА И БОРИСОВ .....НЕ ВЪРВИ !

    Коментиран от #88, #90

  • 57 факт

    15 7 Отговор
    Цялата област Лвов ли ще бъде бъдещата Украйна оли само половината
  • 58 Глупости

    19 6 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    тоя е марионетка на САЩ като нашия Кирчо.

    Коментиран от #95

  • 59 Пипо

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Пипи ела":

    Верное,че съм извратеняк,но не си падам по малолетни трансджендърчета.Пусни си обява.
  • 60 Алито от София

    18 4 Отговор
    Абсолютен малоумник, как ще освободи Украйна като няма войска, като е толкова загрижен за Украйна и народа си, да се разбере с Путин и да се предаде, но да спре да защитава чужди интереси за сметка на народа си, трябва и жертви
  • 61 Северозапад

    12 5 Отговор

    До коментар #36 от "Загрижен":

    Не се хаби, няма нужда! Брендо му е осигурил достатъчно лунен прах, друго не му трябва!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Вярно е

    8 1 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Точно така е
  • 64 И как

    19 5 Отговор
    Ще я освободиш и от какво? Докато я освобождаваш от руснаците вече си се превърнал в роб на щатите!
  • 65 Механик

    16 6 Отговор
    Тоя по-неадекватен и от Бйдън. И двамата не знаят на кой свят се намират. Айде дъртия как да е. Простено му е. Ама тоя съвсем е изветрял от белото.
  • 66 чичо Кърле

    14 5 Отговор
    АМИ ТО ВИЕ И СЕГА ТОВА ПРАВИТЕ! - ОСВОБОЖДАВАТЕ УКРАИНСКАТА ЗЕМЯ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ.
  • 67 Симо

    16 5 Отговор
    Той ще се бори от страниците на Вог! Фотографен герой!
  • 68 Справедлив

    13 7 Отговор
    Стига сте лансирали тоя откачалник Зеленски. С постоянния си коментар за този ненормалник се превръщате в негов двойник
  • 69 ЗА ИНФ.

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "СЛАВА АЗОВ, ...СЛАВА ГЕРОЯМ":

    слава на азов при бандера за винаги
  • 70 Азз

    8 4 Отговор
    Най- доброто преживяване ще е да млъкнеш веднъж завинаги.....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ицо

    10 5 Отговор
    Няма да спрете докато не наторите и последния метър земя
  • 73 Бесен _Язовец

    15 5 Отговор
    Руснаците ще ви избият до крак окраински фашисти.
  • 74 Анонимен

    18 5 Отговор
    Зеленски иска да каже, че още много украинци ще умрат. Това е директивата, спусната му от Вашингтон - да умрат колкото се може повече православни славяни.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бай Манчо

    12 4 Отговор
    Брътвежи на наркоман .ZZZZZ
  • 78 Няма да спрете

    11 5 Отговор
    Докато не остане и един украинец.Празноглавци!
  • 79 ПИЧА-ГА

    10 4 Отговор
    Робство?
    Какви ги дрънка тоя?
    Къде са нашите либерали да му обяснят, че може да е най-много присъствие, а най-добре съжителство?
  • 80 Супер

    10 7 Отговор

    До коментар #54 от "Хахаха":

    Значи признаваш, че Крим, ДНР, ЛНР и Херсон са руски, тогава какъв ви е проблема бе джендърчета:)
  • 81 Истината

    6 5 Отговор
    Вече съм сигурен, че Зеленски работи за Путин, иска да натори бъдещата руска територия с колкото се може повече укри за по добър добив следващата година от руснаците.
  • 82 ШАЛТЕТО

    9 4 Отговор
    Це,ме,ще киевщине иде по дяволите.Слава цоцаina!Клоуне-скоро ще си бум!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Просветен илюминат

    11 3 Отговор
    Войната поражда дълг,който контролира дълга,контролира държавата.
    Кога ще се освободи Украйна според вас?
  • 85 Чета коментарите

    10 6 Отговор
    и не вярвам на очите си.Платен след платен коментар.Толкова промити мозъци не може да има!Ако пишещите срещу Русия не са Българи им е простено.За другите съм сигурен че не са истински Българи!Само Възраждане!Не на соросоидите!!!
  • 86 Дрън дрън та пляс

    7 4 Отговор
    Ще фалира ЕС заради тоя палячо
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Лудо куче

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Куче ...куче...не си лудо а будала кат"":

    Можеш да уголемиш буквите колкото си искаш. Но това не важи за мозъка ти. Къде е Киро , къде е Зеленски, куца ти географията
  • 89 стоян георгиев

    14 4 Отговор

    До коментар #9 от "Голем смех":

    слава на русия наща освободителка, слава на путин ,слава на руската армия!

    само да кажа че защитниците на всичко руско го правим от благодарност към нашата освободителка , напълно безплатно , не сме продажници за жълти центове като краварски духачи и редовно поднасяме цвета на руските паметници, краварски духачи може да занесат нещо на паметника на уния дето са боMбели софия ай да ви е честито дано ваши роднини са били убити от тия краварски бомби вие и майките си ще продадете за някой цент продажници

    Коментиран от #91

  • 90 Лудо куче

    11 2 Отговор

    До коментар #56 от "Куче ...куче...не си лудо а будала кат"":

    Със Зеленски да не сте първи роднини? Много си приличате
  • 91 А бе, пенсийо

    2 6 Отговор

    До коментар #89 от "стоян георгиев":

    Тия лозунги още от комунизъма ли ги помниш? Егати изветрелите типове сте тука.
  • 92 По Шекспир

    1 3 Отговор
    Не метър,а милимунда,пропял Шутът.££££££££££ рангът свой забравил.
  • 93 майор Чëpнобаев

    2 1 Отговор
    да пожелаем повече бели жигулита в azzия !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #58 от "Глупости":

    Марионетките на сащ искат да няма дпс и герб въввластта и в страните дето са се наложили има просреритет.
  • 96 Да бе да

    9 2 Отговор
    Да ви вземат и последния метър ,че да мирнясате най-сетне. Какво се кахърите за земята ,та вие сте я продали вече на американците. Само Русия може да ви я върне обратно.
  • 97 Тома Неверни

    5 2 Отговор
    Голям комик е ,признавам , разсмя ме!
  • 98 5434

    7 2 Отговор
    Аз не мога да разбера и Украйнския народ явно и те са такива идиоти и го държат.
    Трябваше още като виждат че ги въвлича в конфликт сваляйте го махайте правителството вие нормални ли сте виждаш че те въвлича в война и го държат

    Коментиран от #116

  • 99 цитат

    4 2 Отговор
    Още един це герой зе Украйна изкукурига и отиде в по-добрия свят.Тове е летецът майор Кукурига - началник разузнаване на 22-ра бригада.Обучението му на Ф-16 пропадна.Пропаднаха и снимките му за "Вог".
  • 100 Някой си

    4 2 Отговор
    Ако наркоманчето си метне гайтаня. войната одма е спряла. Ама яко се помпи ли, шмърка ли, боде ли....? Он си знае. Подлогата на янките щял да води народа до победа. Чшъ, алоуууу...Айди бегай бе.
  • 101 Хихихи

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    Ма то в 21 в далеч не иде реч само да се сгрееш бе премръзналия.
  • 102 Бай Танас

    4 0 Отговор
    ОСТАВКА КОМУНИСТИ !!! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НЕЗАБАВНО !!!
  • 103 Анонимен

    3 1 Отговор
    Писна ми от тоя идиот и от нашата канадска ливада,аман
  • 104 Дядо Щукар

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Хахаха":

    Силни стимуланти на ЦНС
  • 105 Дядо Щукар

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СЛАВА АЗОВ, ...СЛАВА ГЕРОЯМ":

    Не си просто тъп, вдлъбнат си.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ма вярно тоя

    2 0 Отговор
    слуга америка не прави разлика,от свобода, плен и робство. Че те украинците са си колонизирани от САЩ само дето на ФАЩ не им пука дари ще остане някой от тях жив или не просто са материал за войната която САЩ води с Русия
  • 108 Дядо Щукар

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Хахаха":

    Около 20% от територията и почти отнет излаз на море. За сега. А следва още...
  • 109 нормален

    2 0 Отговор
    Блажени са вярващите
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 КултураМиЯнко

    1 0 Отговор
    От слуга на народа си,се превърна в убиец на народа си ... Ползват ги за пушечно месо
  • 112 Дрън Дрън

    1 0 Отговор
    Това момче тотално е изгубило представа за реалността.
  • 113 Баш бай най

    0 0 Отговор
    издигнете отново знамена с нацистки знаци както в източна Украйна и наистина ще осводите и последния метър украинска земя.буквално.

    Коментиран от #114

  • 114 Баш бай най

    1 1 Отговор

    До коментар #113 от "Баш бай най":

    издигнете отново знамена с нацистки знаци и наистина ще освободите и последния метър украинска земя.буквално.
  • 115 Цитат

    0 0 Отговор
    Останаха още само няколко милиметра да си вземете....
  • 116 Тексас е мексикански

    1 1 Отговор

    До коментар #98 от "5434":

    Световната политическа мафия не дава.Тя доведе хунтата на власт и само тя можеда я свали, ако Путин не му метне въжето.
Новини по държави: