Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 18:20 1 371 3

Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян: ОАЕ са готови да помогнат на Сирия да преодолее земетресението

  • шейх мохамед бин зайед ал нахаян-
  • оае -
  • сирия-
  • земетресението-
  • помощ-
  • башар ал-асад

Президентът на ОАЕ изрази искрените си съболезнования към семействата и близките на стотиците жертви, като подчерта, че страната му е напълно готова да помогне на сирийския народ да преодолее последствията от тази катастрофа

Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян: ОАЕ са готови да помогнат на Сирия да преодолее земетресението - 1
Снимка: САНА

Президентът на Обединените арабски емирства, Негово височество шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян, от името на ръководството и народа на своята страна изрази подкрепа и солидарност с пострадалата от разрушителното земетресение Сирия.

В телефонен разговор с президента Ал-Асад президентът на ОАЕ изрази искрените си съболезнования към семействата и близките на стотиците жертви, като подчерта, че страната му е напълно готова да помогне на сирийския народ да преодолее последствията от тази катастрофа.

Източник: САНА, Дамаск


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    ВСИЧКИ
    сме ХОРА
    на
    ТОЗИ
    СВЯТ
    суров
    и ЖЕСТОК
    ВСЧКИ
    ХОРА
    ЗАСЛУЖАВАТ
    ПОМОЩ
  • 2 Гориил

    6 1 Отговор
    Истинските приятели ще ви помогнат, когато къщата ви изгори. Враговете ще взривят кладенеца и ще отприщят война.
  • 3 Време

    3 0 Отговор
    Алтруизмът и хуманитарната помощ са страхотни цели. Всички сме хора в края на деня. Един друг въпрос имам обаче - защо след като тия шейхове в ОАЕ разполагат с космически финансови ресурси, не инвестират в проекти за настаняване на бежанците от Близкия Изток и Африка при тях, а ги пращат в Европа?! Нали уж говорят един език/ една религия са..