Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Януари, 2024 20:55 6 203 118

Още една държава от НАТО: Настъпи моментът дипломацията да заработи в Украйна

  • украйна-
  • русия-
  • италия-
  • нато-
  • володимр зеленски-
  • гуидо крозето

Миналия месец Италия прие указ, който й позволява да продължи да изпраща военни доставки на Украйна до края на 2024 година

Още една държава от НАТО: Настъпи моментът дипломацията да заработи в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дойде време дипломацията да проправи пътя за мир между Русия и Украйна, заяви италианският министър на отбраната в сряда, добавяйки, че твърдата подкрепа на Запада за Киев е от решаващо значение за осигуряване на сериозни преговори, предава Reuters.

Гуидо Крозето отбеляза пред парламента, че украинската контраофанзива през 2023 г. не е довела до желания резултат и на военната ситуация трябва да се гледа реалистично.

"От тази гледна точка... изглежда, че е дошло времето за решителна дипломация, наред с военна подкрепа, защото има редица важни сигнали, идващи и от двете страни“, заяви Крозето.

Русия постепенно показва готовност да преговаря и да защити икономиката си, докато позицията на Украйна изглежда по-малко безкомпромисна от преди, посочи министърът.

"Всичко това трябва да се вземе предвид по пътя към преговорите за спиране на конфликта и последващия процес на нормализиране на отношенията не само на Русия с Украйна, но и със западните страни“, посочи той.

Русия обяви, че е готова за мирни преговори, ако Украйна вземе предвид "новите реалности", което предполага признание, че Русия контролира около 17,5% от украинската територия.

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли всяка идея, че Москва се интересува от преговори, като каза пред списание Economist този месец, че Русия би се съгласила на пауза в битките само ако има нужда от почивка, за да попълни армията си.

"В Украйна вътрешният фронт изглежда вече не е толкова единен, както в миналото, в подкрепа на политиката на президента Зеленски, което подчертава някои различия в политическия дискурс“, отбеляза още Крозето.

През последните седмици Зеленски предприе поредица от международни пътувания, опитвайки се да засили подкрепата на Запада на фона на предупрежденията, че украинската армия е на изчерпване на оръжията.

Миналия месец Италия прие указ, който ѝ позволява да продължи да изпраща военни доставки на Украйна до края на 2024 г. Правителството на премиера Джорджа Мелони също се съгласи да изпрати на Киев повече материали за укрепване на отбраната му.

Крозето, силен поддръжник на Киев и високопоставен член на партията на Мелони "Италиански братя“, повтори, че всички мирни преговори трябва ясно да признаят агресията на Русия срещу Украйна през февруари 2022 г.

"Пълната териториална цялост и признатите граници на Украйна остават цел на цялата международна общност“, увери той.

Още новини от Украйна


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    95 9 Отговор
    Хахаха..... държавите в НАТО започнаха да вдигат бялото знаме една по една , а още Русия не ги е нападнала !!!

    Коментиран от #89, #98

  • 2 Гост

    82 7 Отговор
    Е нали Русия е на път да загуби войната :D. Каква дипломация, още малко и Съюза ще падне :D. Малко ви остана :D.
  • 3 Мдаа

    93 38 Отговор
    интересно как виждате да се нормализират отношенията между Русия и Украйна, несъмнено през следващите 100 години в Русия ще кънти от украински атентати.

    Коментиран от #25, #56

  • 4 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    63 8 Отговор
    Западният неолиберален англосаксонски див капитализъм е във фалит и все повече държави ще омекват и ще им се наложи да пренастройват икономиките си към социални и социалистически иначе, затъват в блатото на неолиберализма и дивия капитал!
  • 5 Хохо Бохо

    52 7 Отговор
    Това означава зЗелю на някой стълб и Одеса, НАТО през крив макарон и Харков в състава на Русия.....ако последната е благосклонна. А не са благосклонни 404 ще е геогравска област на Русия
  • 6 Град Симитли

    43 6 Отговор
    Ще уврат като паста "ал денте" и останалите шушумиги от ЕС! :))
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВНИМАНИЕ !!!

    72 6 Отговор
    Новите мобилизирани Паси, Тагарев, Атанасов и Роско Плевнята ще обърнат хода на войната!
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 51 Отговор
    Украйна Победи Агресора Путин Ликвидира 1 МИЛИОН Руси и Унищожи Своята Държава

    Коментиран от #38

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 💠🔆♻️

    52 8 Отговор
    Ами, трай коньо за зелена трева, какво ги кара Италианците да мислят че руснака след две години война ще си подпише “капитулацията”, Русия дотук печели войната, как точно ще се случи това да си подпишат капитулацията руснаците след като печелят войната дотук, НАТОто и западните политици да обяснят на каква трева са че и ние да си купим от нея?
  • 12 Точни думи на министъра

    9 32 Отговор
    Русия постепенно показва готовност да преговаря и да защити икономиката си, докато позицията на Украйна изглежда безкомпромисна , посочи министърът.

    Коментиран от #18, #111

  • 13 КГБ

    27 9 Отговор
    ЕВропа винаги е рухвала под натиска на източните империи, Рим, Византия, Древна Македония, Британската империя и както зад презокенаския бивш протекторат на европейските империи като САЩ и Канада, Монголската империя, Персия Османците днешна Турция, Златната орда, Индия , Китай, и Руската империя винаги са били в трън в очите на евро империите на Запада, затова Изтока и до ден днешен е непобедим, САЩ през Първата и Втората световна бяха едвам 17 та сила в света станаха някак куха империя победител заради световната разруха и войната на чужда територия, освен с единствената си голяма победа през Пустинна Бупа през 1991 и то с коалиция о т45 държави срещу малък Ирак с нищо не са значими днес, изостават с културата си и християнството си с имиграция и разширени лгбти идеологии с които Изтока си губи позиции, ЕВропа няма енергийни ресурси, а унищожените ресурси на САЩ и задлъжнялоста им с близо 40 трилиона дълг и спадащ военен арсенал подчертава че в близко бъдеще ще си осигорят бърз разпад и ще подсигурят собственоръчно израстването на ИЗтока като единствената дълго срочна сила на света
  • 14 БАЙ КУРТИ

    34 6 Отговор
    В Украйна ГОВЕДАТА дърпат конците. Италия и Испания са далновидни. За Франция ... ,в момента МАКАРОНА СИ избра ибри...кчия , конкуренция. И прабаба му ще къса билетите когато влезе черният врат в харема. За ФРГ /ШОЛЦ , жив та...к , и той не знае къде се намира. За ингилизите ,почна борбата откакто си избраха СУНАКА/ТОЧКОВАНИЯТ, решил да положи нови пътеки в ЕВРОПА чрез проповядване на......ПАЗИ БОЖЕ ЕС. МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО
  • 15 С.П.

    46 6 Отговор
    Още един изтрезнял....явно руската зелева супа дава ефект...само нашите пътешественици към дъгата от ПП-ДБ, милиционерите от ГЕРБ и евро-атлантиците от Анадола, не изтрезняват...засега...
  • 16 Уиламс Бърнс

    48 5 Отговор
    Директор на ЦРУ пред US сената.
    При война срещу Русия НАТЮ ще се разпадне за 5 минути , като страни, като Германия, Франция, Италия, Гърция, Турция моментално ще излязат от НАТЮ а останалите ще обявят неутралитет ❗
    Реално срещу Русия ще останем Англия и ние ❗
  • 17 Сандо

    37 5 Отговор
    На италианските управляващи май им светна,че ги чакат убийствени икономически проблеми и ще трябва да се вземат мерки.И на други ще им светне,че не са далече и те от италианците.

    Коментиран от #27

  • 18 💠🔆♻️

    6 42 Отговор

    До коментар #12 от "Точни думи на министъра":

    Ами ватата дава сигнали и вече напира за мир защото вдовиците и сираците на тези над милион вати почват да питат и се организират да искат сметка от Кремъл защо синовете и бащите им не са вече между живите и защо животите им са отнети преждевременно?

    Коментиран от #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Потрошенко

    49 7 Отговор
    НАТО склони глава пред Вова. Велик! И за какво трябваше да измират всички тези украинци? За едната им глупост, същата като на ганю
  • 22 Сергей Шойгу мин.на отбраната

    6 38 Отговор
    - Таварищ Путин - разрешете да доложа! В битката с НАТО загубихме 891420 войника, 5701 танка, 6000 БТР-а, 9100 бронирани машини, 508 самолета , 494 хеликоптера , крайцера "Москва" и т.н...
    - А какви са загубите на НАТО?
    - Ми те още не са дошли....
  • 23 Павел пенев

    45 5 Отговор
    Преговори между Русия и Украйна може да има но без участието на страните от НАТО и ЕС, които доказаха че са подли и коварни неонацисти маскирани като либерали.
  • 24 Мчи

    7 2 Отговор
    ко казал Клозету??
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 На жужето не му пука за руските животи

    9 36 Отговор
    Имате ли представа какъв психопат и безумен човек е жужето! Да не се интересува от живота на своите сънародници все едно са безполезни твари! Дори и психопат е меко казано -
    Сергей Наришкин, ръководител на руската служба за външно разузнаване, е заявил на среща с Уилям Бърнс, директор на Централното разузнавателно управление на САЩ, че руският президент Владимир Путин не се интересува от броя на жертвите в армията си.
    Това съобщава изданието The New York Times, позовавайки се на служители във Вашингтон. 
    Изданието съобщава, че по време на срещата си в Турция през ноември Бърнс и Наришкин са се опитали да подновят пряката лична комуникация между Вашингтон и Москва, но тонът ѝ не е бил помирителен. 

    Коментиран от #29

  • 27 Швейк

    4 26 Отговор

    До коментар #17 от "Сандо":

    Копейка, ти въобще даде ли си труд да прочетеш написаното!?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Факт

    7 32 Отговор

    До коментар #26 от "На жужето не му пука за руските животи":

    Уйлям Бърнс директора на ЦРУ е заявил на Наришкин че според данни на службата убитите и осакатени за цял живот руски бойци не са 478 хиляди колкото твърди ТАСС а 987 хиляди убити и осакатени и Наришкин е предал посланието от Путин че това за него няма значение и хора имат предостатъчно! Това е най огромното човекоподобно което е било начело на държава! Потрес

    Коментиран от #37, #114

  • 30 Вата моли за мир..никакъв мир

    6 38 Отговор
    Руснаците в Украйна заслужават напълно да бъдат утилизирани масово! Това е бездуховна, тотално пропаднала нация като цяло... С какъв акъл и морал ще влезеш в чужда държава за да я окупираш и анексираш в 21ви век....? Украинците са тези които ще им осигурят пречистването (катарзиса) за да станат нормални хора ...

    Коментиран от #31

  • 31 Съгласен...бой до последния блатник

    7 33 Отговор

    До коментар #30 от "Вата моли за мир..никакъв мир":

    Като хлебарки са руснаците.Убиеш един и изкачат още 5.Не съществува друга такава държава като Русия,която във всяка война да дава ненужно голям брой жертви,които даже винаги са петкратно повече от противника
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 среднощен

    31 4 Отговор
    "...Дойде време дипломацията да проправи пътя за мир между Русия и Украйна, заяви италианският министър на отбраната в сряда...";

    След две години война в Украйна - "отново дипломация"... Това на езика на дипломацията означава - "ЕС хвърля кърпата"...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 21 Отговор
    Браво УКРАЙНА Победа

    Коментиран от #39

  • 36 Курд Околянов

    27 5 Отговор
    Путин да не спира и украинците да обесят Зеленски с краката нагоре като Бенито Мусолини.
  • 37 Любопитния

    19 4 Отговор

    До коментар #29 от "Факт":

    Това ли ти прати Мама Галя за копи пейст?.За награда ще ти даде ли да си поеиграеш с дългокосместата и персийска маца?
  • 38 дядо поп

    19 3 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Изглежда , че има теч някъде от АЕЦ Козлодуй , тоя истинския е бая облъчен!
  • 39 Стойко

    4 5 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Суссс ,бе мррррршоооо.

    Коментиран от #115

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Из "Световна история"

    31 3 Отговор
    ... как един комик унищожи народ и държава ...
  • 42 Стойко

    15 6 Отговор

    До коментар #40 от "10 г.пред Авдиевка -120 хил.убити вати":

    Суссс ,бе мррррршоооо.
  • 43 Тити

    4 13 Отговор
    Дипломация с диктатор не думай!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Курд Околянов

    22 5 Отговор
    Не се радвайте, че украинците са на изчезване, щото ние ще ги заместим.
  • 46 Тити

    6 4 Отговор

    До коментар #44 от "Факт":

    Ела да те факто сам от заад сладурано.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Значи

    20 4 Отговор
    Що им трябваше да пращат Азов да трепе и да не спазват Минските споразумения ...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Уахаха мууухахаха

    4 22 Отговор
    Тук има копейка военен експерт , направо си мисля, че всеки русофил е военнен експерт при условие, че повечето не могат да пишат правилно! Я като сте такива експерти коментирайте тридневното превземане на Украйна да видим какви сте експерти! От 24.02.2022 до сега точно 3 дни са!Хахахахахахаха! Мушмороци! Втората армия в света а? Хахахаха!

    Коментиран от #68

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ФалУса

    13 3 Отговор
    Най важното е потомът от хохохоли към Сти Пешко и Вечните Ловни Поля да не спира.Колкото повече толкова повече.
  • 53 И тоя дрънка несвързано

    20 2 Отговор
    Как се връзват тия изречения:

    "Дойде време дипломацията да проправи пътя за мир между Русия и Украйна, заяви италианският министър на отбраната в сряда, добавяйки,,,,,,,Русия обяви, че е готова за мирни преговори, ако Украйна вземе предвид "новите реалности", което предполага признание, че Русия контролира около 17,5%(всъщност вече 22%) от украинската територия".,,, с това : ""Пълната териториална цялост и признатите граници на Украйна остават цел на цялата международна общност“, увери той.

    У ред ли е тоя?
  • 54 Блогър от Москва

    5 24 Отговор
    Пропутински медии у нас лъжат за успехи на Кремъл, докато за всеки 48 сантиметра умира войник! Хиляди руснаци гният по полетата

    Лъжи за руски военни успехи бълват български прокремълски медиии, а през това време загиват стотици войници на Москва. През последните 24 часа масирано пропутински медии в България съобщават бодро за настъпателни действия на руската армия, за грандиозни успехи и унищожаване на десетки танкове Леопард и бойни машини на пехотата на украинската армия.

    Цитират руското военно министерство и руски медии като източници на достоверна информация.
     
    Оказва се за пореден път, че всичко това е нагла пропаганда. Според дипломатически източници от руската столица на съвещание в Кремъл президентът Путин е поискал жестоки наказания за висши командири, които не са изпълнили неговата заповед да не се отстъпва нито метър превзета територия. Наказания ще има и за онези, които не изпълнили голямата цел – превземането на цялата територия на Донецка област. Той припомнил, че това е трябвало да стане първо до септември 2022 г., а след това до 1 март 2023 г. Не само това, но руските войски в тези райони от дни отстъпват при пълен хаос. Статистиката показва, че руската армия в момента губи по един войник на всеки отстъпени 48 сантиметра завоювана преди това територия. До момента за изминалото денонощие са унищожени зенитна батарея, а от 46-и полк на специалните сили са се спасили около 30 души.
     
    Загубите в жива сила и военна техника на Москва с

    Коментиран от #71

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хахахаха

    4 16 Отговор

    До коментар #3 от "Мдаа":

    Ами тогава пусин да не е започвал война бе копейка.

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Мдаа

    1 5 Отговор

    До коментар #56 от "Хахахаха":

    объркал си се антикопейка съм.

    Коментиран от #66

  • 59 В.В.П.

    5 17 Отговор
    АЗ ЖИВЕЯ ЗА МИГА КОГАТО СВЕТОВНИЯ КРАЛ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ЩЕ СЛЕЗЕ НА БРЕГА КАКТО ХРИСТО БОТЕВ НА КОЗЛОДУЙСКИЯ БРЯГ И ЩЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ВАРНЕНСКА СВОБОДНА РЕПУБЛИКА КАКТО ДОНЕЦКА В УКРАЙНА. ИМА 360 ХИЛЯДИ ИМОТА НА РУСИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО . ЩЕ ПОИСКАТ АВТОНОМИЯ КАКТО В КРИМ . ПОСЛЕ МОЛБА ДО ПУТИН ЗА ПОМОЩ АКО БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ИМ ПОПРЕЧАТ. ВОЛОДЯ ОБЯВЯВА СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ И ИДВА ТУК И ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ НА РУСНАЦИТЕ И ТЕ ГЛАСУВАТ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ И ТАКА БРАТУШКИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМАТ ИЗЛАЗ НА ЧЕРНО МОРЕ СЛЕД КАТО НЕ МОЖАХА ДА ПРЕВЗЕМАТ ОДЕСА В УКРАЙНА. И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА ДА ОТИДЕМ НА ПОЧИВКА НА МОРЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА РУСИТЕ ЗА ВИЗИ И ТАКСИ. ЖИВЕЯ ЗА ТОЗИ МИГ И ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Сатана Z

    2 23 Отговор
    За съжаление Владимир Путин успя да унижи собствения си руски народ! За година и 11 месеца война, загинаха стотици хиляди руски мъже! Не умират Американци или граждани от страните от ЕС и НАТО а руски войничета! При положение че братска Русия е с най огромните природни богатства в света като нефт и газ и на 2-ро място по питейна вода след Бразилия и на 3-то по добив на дървесина и руда , стандарта да е в пъти по нисък от Европейския е просто ужасно. А и Зеленски с тази проточила се война с всеки ден унижава Русия! Жертви дават Руси и Украинци а не Американци! Положението в Русия не отива на добре!
  • 63 Другари

    8 1 Отговор
    Териториите за които се водят боеве пак ще са си на място и след 1000години. Жалко за загиналите младежи. Кой дава право на някои неосъзнаващи нашето съществуване да отнемат живота на други.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Колко мъка има на тоя свят, Божее

    11 0 Отговор
    Да припоним. че тоя преди дни подхвърли идеята за обща армия на ЕС!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тодор Живков

    20 1 Отговор
    НАТО се оказа едно недоноШче...
  • 68 1111

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Уахаха мууухахаха":

    Ти си неграмотен, бе пумпал!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хммм

    23 2 Отговор

    До коментар #54 от "Блогър от Москва":

    Ние гледаме и западни медии, казват същото, Украйна си отива
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бесен-_ Язовец

    2 24 Отговор
    Русия изгуби тази война, и не само това един комедиен артист направи за смях и опозори "могучая-парадная", да не говорим за ботексното жуже обосрался и криещ се в бункера.
    Един път не отиде до линията на фронта да види карикатурата моГилизиран солдат с гумени ботуши и дамски тампони за юнашки рани.
    Смех и позор.
  • 74 Йон Илиеску мокрия от Лом

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Бай курти 48 год.ерген - 24 г. Ваш Лидер":

    Суссс,бе дрррта пии дии рууго,отнемам ти кожения микрофон.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ПРОСТ ГОВЕДАР

    13 3 Отговор

    До коментар #40 от "10 г.пред Авдиевка -120 хил.убити вати":

    СТОЕНЧО , ВЯТЪР ТЕ ВЕЕ НА ЧЕРЕН КАТЪР .
  • 77 Мнение

    6 4 Отговор
    Вари го печи го,клозета си е клозет!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Механик

    3 17 Отговор
    От 24 февруари когато джудже Путя нахлу в Украйна -
    Президентът на Русия Владимир Путин обяви началото на "специална военна операция" в Донбас. Това се случи в реч, излъчена в телевизионен ефир.

    Той призова украинските войници да се предадат и да се приберат по домовете си и предупреди, че ако това не се случи, Киев ще носи отговорността за по-нататъшни кръвопролития. И столицата на Украйна ще бъде превзета за 3 дни и режима в Киев ще бъде изправен пред Руски трибунал за военни престъпления...
    П.С. И така тези 3 дни станаха вече 733 а 67 километровата Руска колона тръгнала да превзема Киев си остана в Буча и Ирпин, предградия на Киев. Украинските войници не сложиха оръжие, напротив денацифицираха 1 милион и 220 хиляди клети орки изпратени на смърт от джуджето и наторили Украинската земя...

    Коментиран от #87, #118

  • 80 Ауууу

    3 13 Отговор
    Путинсти и копейки! Говорят за мир.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Путин сложи кръста на Русия

    4 16 Отговор
    Съвсем скоро Рашняците ще молят Европа и САЩ да ги спасят от Китай! Китайския народ мрази от дъното на душата си рашняците! Не са забравили жертвите от конфликта за острова, не са забравили че когато тогава още Китайците нямаха ядрено оръжие , Русия поиска от САЩ разрешение да използва ограничен ядрен удар срещу Китай , защото имаха договор между тези страни за неизползване на ядрено оръжие, но Американския президент Ричард Никсън не се съгласи. Китайците скоро ще ги захлупят и денацифицират...Трябва им територия за близо 2 милиарда население а Русия има по голяма а са само 145 милиона...

    Коментиран от #86

  • 83 В.В.П.

    12 0 Отговор
    Диллоцията е преди всичко,после пак ,после отново дипломация ,и накрая лобута..Окраина ще знае за другия път ..Това и е първата и война ,,Зелена като Зеленскийи...Ахаха..
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Значи

    8 1 Отговор

    До коментар #82 от "Путин сложи кръста на Русия":

    Русия победи НАТО и сигурно ще направи реверанс към съюзника си Китай.
  • 87 Така

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Механик":

    Беше.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Късно е либе за китка

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    "твърдата подкрепа на Запада за Киев е от решаващо значение за" - да направи преговорите невъзможни. Шамарите продължават.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Курд Околянов

    13 2 Отговор
    И все пак Русия е непобедима. Слава на победителите и тежка съдба на победените.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Пиночет

    3 9 Отговор
    Лекувам русофили!

    Коментиран от #96

  • 94 мечката

    3 2 Отговор
    хапна кръвчица, май ще им се услади....пуделите не пускат все още...може и да изгори някой
  • 95 Извод

    14 1 Отговор
    НАТО е в краката на непобедимата Русия.

    Коментиран от #99, #104

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Бидон

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Дали някоя държава от НАТО наистина е вярвала че Украйна може да победи… пропаганда за овцете. Идеята беше да се вкара Русия във война за да може армията и вече да не е фактор. Дансе надигне недоволство срещу Путин. Хоп една цвета революция , хоп марионетно правителство на чичо Сам. Набутване на корпорации и точене на ресурси тихомълком. Това не стана… Но другото се получи зависима Европа от САЩ. Без руски газ, без руска техника, без поддръжка на тази техника. Ние сме един от примерите. Нашите реактори от Белене на Зеленски купуваме американски с поддръжка и части. Военна техника с поддръжка и части нашата подарихме. И бате Киро се би в гърдите че ше кара американски газ с танкери хоооппп кой е на далавера не е Русия Украйна и Европа :)

    Коментиран от #101

  • 99 НАТО е по курортите на Южните морета.

    5 12 Отговор

    До коментар #95 от "Извод":

    В Русията палят огньове в междублоковите пространства.

    Коментиран от #106

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Братчед,

    3 9 Отговор

    До коментар #98 от "Бидон":

    Ква таз руска техника,бе?Я разкажи.

    Коментиран от #109

  • 102 Абе аз идвам

    2 11 Отговор

    До коментар #96 от "Мда":

    Ама копейките сте спринтьори.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Извънземен

    5 1 Отговор
    Оглупяхте от омраза и злоба. Чудя се, ако едната страна бъде погубена, другата, какво ли ще прави, без да мрази и злобее? Сепуко?
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 бацето

    7 1 Отговор
    в тоя клюкарник само изтрещялки бацеееееее
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Наша

    11 1 Отговор

    До коментар #101 от "Братчед,":

    Стара но подарена на Украйна, купувана с на вашите данъците.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    16 1 Отговор

    До коментар #12 от "Точни думи на министъра":

    "Безкомпромисна позиция" на Зеленски, защото Бай Издън продължава да го насъсква и да налива пари и оръжия. Но когато това секне, Украйна ще отиде там където й е мястото, а не където искат да бъде САЩ.
  • 112 мариян

    8 0 Отговор
    фашагите си помагат
  • 113 сдф

    11 0 Отговор

    До коментар #61 от "Няма преговори ..трепане на блатни орки":

    Айдееее,фашизъм , нацизъм , Гьобелс , пак прехвърлихте краварските грехове на Путин ... Само безсрамните евроатлантици ,са способни да нарекат руснаците фашисти .
  • 114 Голям праз

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Факт":

    Щом го е казал директорът на ЦРУ, всички требва да вярваме. А сега ще го питаш ли , намери ли химическити оръжия на Садам или още ги търси?
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Йо Несбьо

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Механик":

    Как сериозно звучи! И затова сега 15 млн укро пи@теци са из Европа да си живеят на запад.

    Струва ми се, че ако започне нова вълна мобилизация в Киев, вече няма да има кого да извикат. И последните ще са избягали...
Новини по държави: