Last news in Fakti

10 Май, 2024 11:27 5 783 9

Обрат: Новите Volkswagen-и Golf, Passat и Tiguan ще запазят двигателите с вътрешно горене

  • volkswagen-
  • двг
Обрат: Новите Volkswagen-и Golf, Passat и Tiguan ще запазят двигателите с вътрешно горене - 1

Volkswagen, подобно на някои други производители на автомобили, също започна да забавя развитието и производството на електрически превозни средства поради ниското им търсене.

Според генералния директор на компанията Томас Шефер през следващите няколко години усилията ще бъдат насочени към разработването на плъгин хибридни модули. Тази технология отново става популярна на пазара.

Шейфър вярва, че хибридните автомобили са важен мост между традиционните модели с "гориво" и "чистите" електрически автомобили. Ако първоначално plug-in хибридните версии на Golf, Passat и Tiguan бяха приети зле от потребителите, сега ситуацията се променя.

Компанията ще продължи да актуализира и пуска хибридни версии на тези модели. Усилията ще бъдат насочени към намаляване на разходите и увеличаване на пробега на електрическата тяга.

Volkswagen не планира да продава хибриди на всички пазари. Компанията ще бъде по-"гъвкава" за да може да отговори на търсенето и условията на определен пазар. Или с други думи, ще продължава с развитието на двигателите с вътрешно горене, а заради еко нормите ще добавя и електрическа тяга.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опаааа

    31 3 Отговор
    Добрутро свате.
  • 2 Реконтра

    30 1 Отговор
    ...а Грета Тунберг?
  • 3 Не думай

    43 1 Отговор
    Когато Акио Тойода се опитваше да ви го обясни му се смеехте. Сега изведнъж хибридните автомобили станаха важен мост между традиционните модели с "гориво" и "чистите" електрически автомобили.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Няма

    13 3 Отговор
    Има ли още хора да купуват такива лоши автомобили!
  • 6 Така е

    16 2 Отговор
    Имах го нов, голяма радост беше когато го продадох, авария след авария!
  • 7 Ннжзадав

    6 3 Отговор
    Ако сложат по един генератор на задните части на шефчетата на ВФ и останалите производители, ще могат да произвеждат ток да си разеждат електриките само от въртенето им по темата за въпросните електрички.
  • 8 МЪСК

    1 5 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола, а жената да се разхожда гoлa!
    Продажбите на коли оставете на мен. Вие си правете немските параходи и не се бъркайте в играта на Батко.
  • 9 КОЙЧО

    2 1 Отговор
    НИЩО НЕ СТАВА ОТ ИБАНАТА ВИ КРАДЛИВА ДЪРЖАВА МЕНТЕ