Last news in Fakti

9 Май, 2024 11:22 1 345 43

Лорер: След появата на ПП-ДБ и ГЕРБ, и ДПС разбраха, че ще се наложи реформите да се свършат

  • даниел лорер-
  • пп-дб-
  • герб-
  • дпс-
  • реформи

Според Лорер добрият тон е бил загубен след внасянето на правителство без тяхното съгласие. Това обаче беше резултат, истинската първопричина беше, че и ГЕРБ, и ДПС, отказаха да направят реформите, които ние считаме за ключови, каза още политикът

Лорер: След появата на ПП-ДБ и ГЕРБ, и ДПС разбраха, че ще се наложи реформите да се свършат - 1
Снимка: БГНЕС

Не мисля, че в настоящата ситуация в парламента може да има работещо мнозинство без ГЕРБ, каза при представянето на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ във Варна нейният водач Даниел Лорер, предават от БТА. Той подчерта, че посланията на коалицията остават същите – че е време за реформи в България. По думите на Лорер такива са необходими преди всичко в съдебната система. Според него началото е поставено с промените в Конституцията, сега са нужни такива и в Закона за съдебната власт.

След появата на ПП-ДБ, и ГЕРБ, и ДПС разбраха, че не могат да управляват постарому и ще се наложи реформите да се свършат, каза още Лорер. Според него добрият тон е бил загубен след внасянето на правителство без тяхното съгласие. Това обаче беше резултат, истинската първопричина беше, че и ГЕРБ, и ДПС, отказаха да направят реформите, които ние считаме за ключови, каза още Лорер. Той бе категоричен, че по тази точка ПП-ДБ няма да отстъпят и дори да са в опозиция и нечие друго правителство да предложи реформите, ще ги подкрепят.

Лорер коментира още, че европейските теми стават все по-голяма част от дневния ред, макар нашето общество да не им обръща сериозно внимание. Той призова българите да гласуват за Европейски парламент, защото поне половината от нещата, с които се занимава българското Народно събрание, са законодателство, идващо от Европа. На този фон евроизборите са може би дори по-важни от националните, допълни Лорер.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тодоров

    40 3 Отговор
    Първо се обяснете за фалшифицираните и подправени от Лена Бориславова и Никола Минчев над 40 ОФИЦИАЛНИ документи. Само за един такъв се влиза в затвор до 6 години, съгласно Наказателния кодекс на Република България.
    Ама вече стана норма никой да не спазва закона - професионални крадци от ГЕРБ, некадърни ментарници от ПП, нагли далавераджии от ДПС
  • 3 семантика

    35 3 Отговор
    Знаете ли , че нарицателното МОШЕНИК , произлиза от малкото (лично) име МОШЕ ?

    Коментиран от #34

  • 4 Българин

    32 4 Отговор
    Вече е видима новата стратегия на ПП-ДБ. Докато в миналото уж окачествяваха Борисов като свой враг срещу когото се борят, то сега преминаха към Пеевски. Той е постоянно в устата и на Лорер, и на Петков. А всъщност трите партии са винаги заедно. И, което е по-важно, неизменно послушни на щатските си господари.
  • 5 Иван Грозни

    34 4 Отговор
    Мали какви очички само. И каква устица. Готова да лапа еврозаплата.
  • 6 Ханку Брат

    21 9 Отговор
    Много ще се изкефя ГЕРБ да са първи, да направят правителство и то да не бъде гласувано в НС. Искам да видя физиономията и поредните лакардии на толупа.

    Коментиран от #15

  • 7 Дааа

    28 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Точно така, Лорер нямаше да съществува без 9 май, Израел нямаше да съществува без 9 май, без Съветската армия, Европа щеше да бъде под хитлеристите!!!
    А иначе, всеки нормален трезвомислещ човек, трябва да знае, че ако гласуваш за ГЕРБ, ПП, ДБ, всъщност избираш Пеевски да продължи да вършее Родината!!!
  • 8 Верно ли

    29 4 Отговор
    Щото след появата на ПП и ДБ, Българите разбраха, че има и по голяммо зло от ГЕРБ и ДПС, по големи лъжци и крадци и по вредни за България!
  • 9 Кокорчо и Кирчо вдигнаха пенсиите на два

    5 26 Отговор
    пъти с по 11%. Дъртите русофили сега ще видят такова увеличение на пенсиите през крив макарон.
    Сега ще ни управляват вашите хора!
  • 10 УРА,, УРА

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И ти нямаше да съществуваш!! Радвай се на чудесното си живуркане!

    Коментиран от #13

  • 11 на лов за баламурници

    29 2 Отговор
    Айдее , и еврейското шарлатанче се показа ! Изпълзя (милото) , като гущерче на припек и започна да ръси - лъжи , опорки , лъжи , опорки и така ... до края на света ! Абе , Лорерче , колко кеш завлекохте с жена си от плиткоумните българи , дето се хванаха на голата кука (даже , не кука - бастун) на ПП/ДБ ? Закръглихте ли милиардче или още не сте ? Щом пак си показваш лукавата физиономийка , май не сте . Засега сте само около 900 000 000 , а ? Търсеното на балъци продължава !
  • 12 Предатели не искаме да слушаме

    19 2 Отговор
    Лорер каза, че изявленията на Ганев отговарят на определението за антисемитизъм....... „Обвиняването на еврейските граждани в по-голяма лоялност към Израел или предполагаемите еврейски приоритети по света, отколкото на интересите на собствените им нации е антисемитизъм”.... !!!!!!!!!!......Същата тази кретения беше повторена и от Александър Оскар, президент на Организацията на евреите в България Шалом....

    Коментиран от #16, #17, #21, #26, #33

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГЛУПАКА

    19 1 Отговор
    ВИНАГИ Е САМОВЛЮБЕН И САМОДОВОЛЕН МИСЛЕЙКИ СЕ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН.
  • 15 кефлия

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ханку Брат":

    Малко е рано да се кефиш , ама ако искаш ... !!! То , такива като тебе , колкото по дълбоко им влиза , толкова по се кефят.
  • 16 ДАНС и службите

    23 2 Отговор

    До коментар #12 от "Предатели не искаме да слушаме":

    Сериозно трябва да се занимаят с това ционистко недоразумение Лорер
  • 17 След подобно изявление

    20 1 Отговор

    До коментар #12 от "Предатели не искаме да слушаме":

    Никой нормален българин не би гласувал за Лорер .....
  • 18 И замириса на социализъм

    14 2 Отговор
    Хитър Петър. Въплъщението и същността на Лорер
  • 19 Даниел

    10 3 Отговор
    Корумпираните политици пикаят газ,когато виждат как парите които доскоро крадяха безнаказано сега отиват за увеличение на доходите на народа,и при първа възможност ще ги намалят на 100 лв еднократно например!
    Вота трябва да е поне 75% ,от нас зависи.

    Коментиран от #38

  • 20 Ако действително

    12 0 Отговор
    половината от нещата, с които се занимава българското Народно събрание, са законодателство, идващо от Европа, парламент защо ни е тогава ?
  • 21 Изказванията на Лорер

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Предатели не искаме да слушаме":

    са противоконституционни и противоречат поне на 4 закона в България. Категорично е за съд този неадекватен продажен индивид !
  • 22 А вие и вашата партия господин

    13 1 Отговор
    Лорер продължавате да говорите глупости които нямат нищо общо с истината и затова не се учудвайте какви ще бъдат вашите резултати на изборите.
    Точно както на предходните само надолу.
  • 23 лорка единственната реформа

    13 1 Отговор
    която постигнахте пп и дб е да наредите вашите калинки по митници полиция и най вече родата на хубави постове визирам жена ти мила лорке и тя като теб е на хубав и важен за всички Българи пост ..но мила лорке с шороско потекло вашето време свърши
  • 24 Майора

    10 2 Отговор
    С появата на подмяната нищо добро не се случи! Не стига че спонсорираха Путин и Русия с 7 млд $, правеха навсякъде фалшификации , аферата пудела и пачките и прочие!Да не говорим за дълга от 20 млд лв! За нищо не ставате мошеници!

    Коментиран от #25

  • 25 абе прокъсан редник

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Майора":

    какво викаш спонсорираха Путин хахаха с колко 7 милиарда че много бре и от къде тези милиарди?виж ние спонсорирахме Америка за едно самолети на чертежи там 100% .подлога
  • 26 Човек който твърди

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Предатели не искаме да слушаме":

    Че трябва да има по-голяма лоялност към чужда държава, (в неговият случай към Израел), отколкото към България категорично НЯМА място в българската политика и държавна администрация ! Само луд човек или предател за него би гласувал според мен......
  • 27 Майора

    3 3 Отговор
    До25
    Абе глупендър , ако не знаеш виж и провери че заряди дерогацията на Лукойл и плашенето с оставка от Кокорчо , са тия пари! Така че когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и такива като теб заслепени от лукса!

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 еврейска мутра

    12 0 Отговор
    мръсник и измамник.....

    Коментиран от #37

  • 30 флипп

    5 0 Отговор
    Ако не е машинния вот, директно реден от Козяк, тези твари няма да помиришат парламент, предстои най-голямата изборна измама в новата българска история
  • 31 #идиоти вън

    4 1 Отговор
    И какви реформи ги свършихте, като кучето на нивата!!!! Шарлатани!!!!
  • 32 Павел пенев

    4 0 Отговор
    Този гнусен мошеник ще признае ли Палестинската държава след войната в Газа?
  • 33 Щом Лорер декларира, че

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Предатели не искаме да слушаме":

    трябва да има по-голяма лоялност към чужда държава, (в неговият случай към Израел), отколкото към България ..... трябва да му бъде веднага отнето българското гражданство !
  • 34 Павел пенев

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "семантика":

    Прав си, затова на всички евреи истинското име е мошета.
  • 35 Лорер: ........ А дееее ?

    5 0 Отговор
    Narod. bg пита: Даниел Лорер служил войник в Израел? ...... Дали вечният мераклия за постове и острие на отменената промяна Даниел Лорер е служил войник в Израел? Narod. bg задава въпроса, отправен от директорката на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски” д-р Цветеслава Гълъбова поради една проста причина – нито една медия не посмя да огласи питането й......Основният въпрос е клел ли се е във вярност към чужда държава?

    Коментиран от #36

  • 36 Даааа

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Лорер: ........ А дееее ?":

    ======Западна разузнавателна служба с доклад, че Лорер е станал министър в нарушение на Конституцията. Интересно е, защо ГЕРБ и Бойко Борисов не поставят темата в публичното пространство? В доклада на разузнавачите от западната служба е отбелязано и че под огромен натиск е бил поставен израелският посланик в България, за да издаде документ, с който Лорер да удостовери, че няма израелско гражданство. Според доклада – израелският посланик категорично е отказал, тъй като под натиск е бил каран да извърши незаконно действие. Към момента на встъпването си като министър на иновациите и растежа в правителството на Кирил Петков, Даниел е бил с двойно гражданство – българско и израелско, разкриха специално за АФЕРА източниците ни от западна разузнавателна служба, която не е МОСАД, и която има специален доклад за нарушаването на Конституцията от страна на Лорер.....АФЕРА алармира ДАНС и прокуратурата да осветят и проверят всички детайли по двойното гражданство на Даниел Лорер......когато депутатът беше вербално нападнат от група хора в кафене до Народното събрание какво скандираха и защо ДАНС не се сезира ?
  • 37 НЕ Е еврейска мутра

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "еврейска мутра":

    А израелска! Прави разлика колега
  • 38 Промяна

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Даниел":

    ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ЛЪЖЕШ ЛЪЖЕШЛЪЖЕШ
  • 39 симеоновец

    2 1 Отговор
    Този на снимката е почти толкова смешен, колкото Томка Бикова и Любена Дилова-дъщеря взети заедно.
  • 40 Стилян

    3 0 Отговор
    Лорер-некадъррник като всички останали от. Пасмина та на Пп и Дб.
  • 41 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЛАУРЕЛ : " НЕ СЪМ ТОЧНО ОТ МОСАД ---АЗ СЪМ ОТ Ш.... " !!!!!!!!!!!!!!
  • 42 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЛАУРЕЛ : " НЕ СЪМ ТОЧНО ОТ МОСАД ---АЗ СЪМ ОТ Ш.... " !!!!!!!!!!!!!! . ШИН БЕД - БЕ ...ШЕН БЕД !!!!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове