Last news in Fakti

2 Май, 2024 11:13 2 938 1

Кошмарни дни наближават за 2 зодии

  • хороскоп-
  • астрология-
  • прогноза-
  • зодия-
  • съдба-
  • лош късмет-
  • зодии

Тези представители на зодиака трябва да се подготвят за сериозен удар от съдбата

Кошмарни дни наближават за 2 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често се допитваме до астролозите и техните предупреждения. Сега обаче те отправиха сериозно предупреждение към две зодии.

„За тях идат много неприятни дни“, казаха астролозите и поясниха: „Ще се сблъскат с ужасни събития и всичко това, защото в живота им може да се случи нещо, което ще ги разтърси из основи“.

Това са двете зодии, за които идат ужасни дни и събития:

Овен

Овните са свободолюбиви хора, които нямат нищо против да се отклонят от правилния път, дори и да са във връзка. Ако трябва да бъдем честни, заслужава да се отбележи, че те умело крият своите изневери и правят всичко възможно за партньорите си, за да не изпитват дискомфорт или да подозират нищо, пише jenata.blitz.bg.

Невъзможно е обаче да контролирате абсолютно всичко, така че Овенът може да „изгори“ заради нещо много просто. Най-вероятно след това връзката ви с партньора ви ще приключи. Това може да ви депресира, защото цените близките си, просто нямате достатъчно нови преживявания.

Дева

На Девите се препоръчва да се грижат за здравето си. Астролозите казват, че в близко бъдеще вашите хронични заболявания може да се влошат, ако неглижирате здравето си.

Освен това трябва да сте много внимателни с новите хора, които идват в живота ви. Не всички идват при вас с добри намерения. Ако вярвате сляпо на всички, рискувате да бъдете наранени.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    0 0 Отговор
    Е, най-много вдовицата да ни завари с щерка й на калъп. Но какво пък, "нещото" си остава в къщата й, не съм тръгнал да го пилея навън. А и 26 години бият 51 отвсякъде.