Last news in Fakti

2 Май, 2024 13:33 1 034 5

Бритни Спиърс винаги ще страда заради нараняването от семейството ѝ

  • бритни спиърс-
  • родители-
  • семейство-
  • справедливост-
  • наранявания-
  • взаимоотношения-
  • поп певица

Според певицата не би било безопасно да се срещне с родителите си и да говори на четири очи с тях

Бритни Спиърс винаги ще страда заради нараняването от семейството ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

Американската поп звезда Бритни Спиърс смята, че вероятно никога няма да има справедливост за начина, по който семейството ѝ се е отнесло с нея, пише HotNews.

42-годишната поп икона възвърна контрола върху финансите и имуществото си, както и други аспекти от личния си живот, след като през 2021 г. беше прекратено попечителството върху нея, ръководено от баща ѝ Джейми Спиърс. Но въпреки че наскоро разреши спора си с него за съдебни такси, тя сравни проблемите с роднините си с болки в гърба и ги разкритикува, че никога не са правили нищо, когато тя е страдала.

Бритни написа в Instagram:

„Всъщност бях права за увреждането на нервите в гърба ми. Сега трябва да правя акупунктура всеки ден от живота си. Думите и прекаленото мислене го влошават. Само ако хората знаеха как някога трябваше да пълзя до собствената си врата. Семейството ми ме нарани. Справедливост не е имало и вероятно никога няма да има. Хората, които седяха там и не направиха абсолютно нищо, просто се измъкват.“

Поп изпълнителката сега смята, че не би било "безопасно" да се срещне лично с Джейми и майка ѝ Лин, въпреки че те общуват чрез Instagram и тя копнее да отиде в родния си град Кентуд, Луизана. Но Бритни знае, че не може да се върне.

Тя казва още: „По начина, по който бях възпитана, винаги са ме учили кое е правилно и кое не. Но точно тези двама души, които ме отгледаха с този метод, ме нараниха толкова много. Толкова съм щастлива, че съм тук. Смешно е, защото до ден днешен не съм говорила с тях на четири очи. Публикувам в IG, но честно казано смятам, че няма да е безопасно, ако някога ги видя лице в лице. Детето в мен знае, че ще бъдат унищожени и това е общо взето. Липсва ми домът ми в Луизиана и бих искала да мога да го посетя, но те взеха всичко."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 1 Отговор
    Тя да не е хранениче за да има тази трагедия ???
  • 2 добре де

    6 1 Отговор
    не може ли да си страда вътрешно, а държи да си покаже инфантилността на цял свят? На фона на жестоката смърт на беззащитните хора в Газа, терзанията на лигавата Бритни будят само отвращение от нея.

    Коментиран от #5

  • 3 Празко

    2 1 Отговор
    Тъжен развой на една успешно започнала кариера. Продължава без съответните лица, които след нервния ѝ срив от напрежението и стимулантите добавиха нови травми. Едва ли ще бъдат излекувани изцяло. Сравнително млада, здрава и богата. Да се благодари, че се отърва и да гледа напред.
  • 4 Един

    2 1 Отговор
    Е не, сега си скъсах потника вече! Това е покъртително!
  • 5 разбиха ли ти

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "добре де":

    ивичата Гаza?