Last news in Fakti

9 Май, 2024 15:55 3 170 7

Изтече информация кой ще е победителят в "Dancing Stars"

  • денсинг старс-
  • победител-
  • натали трифонова-
  • танци-
  • танцово шоу

Лице на bTV се очаква да застане на челната позиция в танцовото шоу

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова и партньорът ѝ Димитър се очаква да спечелят първото място в „Dancing Stars“ в първия сезон след възродяването на шоу.

Въпреки че шоуто върви на живо в праймтайма, победителите в него са решени зад кулисите, твърдят източници от продукцията. До момента Трифонова, която е и водеща на предаването „COOLt“ се справя повече от прекрасно на танцовата сцена. Затова първото място, което ѝ е отредено няма да е натрапчиво и нелогично, а и журито е предупредено да не дава най-ниските оценки за тази двойка, пише „Галерия“.

Предаването върви и с гласуване от зрителите, но това няма да е решаващо за избора на големия победител, който съвсем скоро ще разберем официално. В същото време, за да подплатят още по-убедително триумфа си, Натали и Димитър тренират неуморно, за да представят най-доброто от себе си пред аудиторията на „Денсинг Старс“ и така първото място да бъде повече от заслужена победа.

Изборът върху Трифонова за победител не е изненадващ. Все пак красавицата с мерки на модел е дългогодишно лице на bTV. Затова и продуцентите са избрали да заложат на нея, като освен всичко друго, тя се справя прекрасно с различните танци.

Сред фаворитите за големия финал е и водещата д-р Неделя Щонова. Тя е сред явните любимки на зрителите, но няма да грабне първото място, което е предварително обещано на по-младата участничка, шушукат в средите. В челната тройка се очаква да попадне и певицата Дара, която изненада всички с танцовите си умения.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синоптичката е от БТВ, Неделя Щонова

    11 0 Отговор
    водеше предаване в БТВ, Дара участва в журито на Гласът на България по БТВ. Да живее справедливостта!
  • 2 МНЕНИЕ

    1 0 Отговор
    То мнението няма значение, но...не може всички да са първи,ноо... ако е до любимки на публиката
  • 3 Хейт

    9 4 Отговор
    Безспорно Натали е най-бездарната от всички на финала. Камерата обикновено не я дава в краката, за да не се види колко е схваната. А ако е в отдалечен план, обикновено прожекторите мигат, за да не можем да видим какво става на сцената. А журито не престана да я бута. Гледайте си го това шоу сами, защото ние едва ли ще го направим.
  • 4 ами,

    7 4 Отговор
    Дара е най-добрата от останалите на финала.Не ми е любимка като певица и не понасям рекламите и със Стоичков,но тук танцува много по-добре от останалите три жени.Липсва ми мъж на финала.

    Коментиран от #7

  • 5 Тв критик

    2 1 Отговор
    Аз знам кой този който не гледа това ще е победител.
  • 6 Дано

    1 2 Отговор
    Напълно заслужено ще бъде! Тя и Дара са най добрите от ден едно, дори Натали я ощетяваха в оценките си на няколко пъти.
  • 7 живко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ами,":

    докторката над 90 процента вися на подръжки и трябваше да отпадне отдавна.-как да разберем истината за зрителският вот?