Last news in Fakti

2 Май, 2024 12:28 1 985 5

Нова бомба от Англия: Разкриха острите реплики между Клоп и Салах

  • юрген клоп-
  • мохамед салах-
  • футбол-
  • висша лига-
  • уест хам-
  • микаел антонио

Камерите уловиха как двамата разменят остри реплики около тъчлинията и дори Нунес и Гомес трябваше да усмиряват египтянина

Нова бомба от Англия: Разкриха острите реплики между Клоп и Салах - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Уест Хам Микаел Антонио разкри интересни подробности относно причината за разгорещения спор между мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и Мохамед Салах.

Камерите уловиха как двамата разменят остри реплики около тъчлинията и дори Нунес и Гомес трябваше да усмиряват египтянина.

По-късно медиите на Острова се позоваха на специалист по четене на устни, който твърди, че Салах е изкрещял: “Не мога да направя нищо по въпроса”, а след това е добавил “Ще получа, ще получа червен картон след седем години”. Това е било в отговор на упрек от страна на Клоп, че египтянинът се е забавил с подготовката за смяната.

"Първо, това не е някаква вътрешна информация. Просто това разказаха момчетата на тренировъчното игрище. Когато играчите на Ливърпул влизат в игра, Клоп винаги ги прегръща и им пожелава успех. Когато обаче Мо трябваше да го направи, той тръгна в друга посока и започна да си оправя корите и други подобни неща. Клоп протегна ръката си към него, тя остана така известно време и когато Мо спря да прави това, с което се занимаваше, просто плесна ръката на Клоп все едно му направи "Дай пет". Това не се хареса на Клоп, който сякаш искаше да му каже "Искаш ли да си седнеш обратно?", но всъщност му каза "Искаш ли да влезеш?". Никой не ми разкри какво е отговорил Мо", обясни Антонио за Footballer's Football Podcast.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 7 Отговор
    Щом не са си крили устните с длан, значи всичко е по сценарий.

    Коментиран от #4

  • 2 тралала

    0 0 Отговор
    Уест Хам-ам-ам-ам.
  • 3 Сатана Z

    8 2 Отговор
    Юрген направи от Салах играч от световна класа и е редно циганчето да показва малко или много респект към треньора си.
  • 4 От диагонална сонда до футбол

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Всичко зная, всичко разбирам. Кога ще ми дойдат гости, само това не зная.
  • 5 Тото

    1 0 Отговор
    Простотиите са навсякъде.