Last news in Fakti

9 Май, 2024 06:45 1 681 2

Де Лихт: Страничният съдия ми каза, че е сбъркал, това е срам!

  • байерн мюнхен-
  • матайс де лихт-
  • реал мадрид-
  • шампионска лга-
  • футбол

Лесно е да се говори за съдията, но те си го заслужиха

Де Лихт: Страничният съдия ми каза, че е сбъркал, това е срам! - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Байерн Мюнхен - Матайс де Лихт говори след загубата с 1:2 от Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионска лига. Нидерландецът изрази претенции към съдията, който в края на мача свири засада малко преди той да прати топката във врата на Андрий Лунин, а повторенията не убедиха, че такава има.

"Емоциите не са много добри. Преминахме от победа към загуба за десет минути, това е много лоша вечер. Бяхме много близо, но те натискаха, натискаха", коментира Де Лихт.

"Мисля, че всички знаем правилата, ако засадата не е явна, трябва да оставите играта да продължи. Беше жалко. При гола на Хоселу вдигнаха засада, но оставиха играта да продължи. Защо не и при нас? Лесно е да се говори за съдията, но те си го заслужиха", каза още нидерландският защитник.

"Страничният съдия ми каза, че е сбъркал. Това е срам", допълни нидерландецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2004

    21 0 Отговор
    Срам за полския съдия, продал се, така са му наредил да свири

    Коментиран от #2

  • 2 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "2004":

    Типично поведение за поляк,на тях им е такава народопсихологията.