Last news in Fakti

10 Май, 2024 06:05 1 017 3

Изненада: Чарлз Трети посети казарма в графство Хемпшър

  • великобритания-
  • крал чарлз трети-
  • казарма

Кралят се пошегува с войниците, че са го "пуснали да излезе от клетката"

Изненада: Чарлз Трети посети казарма в графство Хемпшър - 1
Снимка: YouTube

Британският крал Чарлз Трети, който се завърна към обществените си ангажименти, направи изненадващо посещение в казарма в графство Хемпшър, предаде БНР.

По време на посещението кралят се пошегува с войниците, че са го "пуснали да излезе от клетката", визирайки доскорошната му изолация след диагностицирането с раково заболяване. Той посети 3-то Кралско училище по военно инженерство в казармите на Гибралтар в Минли.

Училището е създадено през септември 1939 година като боен инженерен център за високи постижения. Училището предоставя курсове на ниво младши и старши инженери, както и курсове за бойни инженери, преподаване на умения като изграждане на мостове, разрушаване на обекти и водоснабдяване.

Посещението на краля идва два дни, след като говорителят на принц Хари каза, че баща му е твърде зает, за да види херцога на Съсекс, докато той е в Лондон, за да присъства на събитие за отбелязване на десетилетието от Игрите Инвиктус (Invictus).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    2 1 Отговор
    Голям майтапчия, ама много гроZeн...

    Коментиран от #3

  • 2 На майка си прилича.

    3 1 Отговор
    Ами къде е 🐫. Тя е по убава. Тя сега си почива, защото много се умори да гледа понита.
  • 3 РЕАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойкот на алчните от О.Л.Х.":

    Те па вашите ШИШИ, Бойко и Главчев са едни красавци, мани мани. Че и на акъл са като " От глупав, по глупав
Новини по държави: