Last news in Fakti

28 Юли, 2022 11:56 3 775 3

Задържаха звезда от "Stranger Things" на летище в САЩ (ВИДЕО)

  • джоузеф куин-
  • стрейнджър тингс-
  • странни неща-
  • stranger things-
  • задържане-
  • имиграционна полиция-
  • летище

Имиграционните не познали актьора и го разпитвали какво прави в Щатите

Задържаха звезда от "Stranger Things" на летище в САЩ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският актьор Джоузеф Куин, който се прочу в цял свят с ролята на бунтара Еди Мънсън от четвъртия сезон на сериала „Странни неща“ (Stranger Things), е бил задържан на летище в САЩ и за малко не му бил отказан достъп в страната, съобщи Variety, позовавайки се на интервюто на Куин за "Вечерното шоу на Джими Фалън".

Служителят от имиграционната служба не познал звездата и го отвел за разпит. „Бях заведен в място, което приличаше на мазе. Накараха ме да чакам там около 20 минути, а после ме извикаха до едно бюро, където един от служителите ме попита: „Какво правите в САЩ, сър?“. Аз отговорих: „Дошъл съм да се срещна с Джими Фалън в неговото шоу“. А те не ми повярваха“, разказва Куин случката и в студиото на Фалън по телевизия NBC, като обяснил, че заради задържането имало опасност да изпусне първото си интервю в ток шоу.

По думите на актьора друг от имиграционните служители обаче го разпознал и наредил „да оставят Еди на мира“. След това му върнали паспорта и все пак му позволили да влезе в страната, като междувременно го разпитвали дали героят му, който загина трагично, ще се появи отново в следващия сезон на „Странни неща“.

Освен в хитовия сериал на Netflix 29-годишният Джоузеф Куин е участвал и в други нашумели тв проекти: „Игра на тронове“, „Хауърдс Енд“, „Клетниците“, „Екатерина Велика“ и т.н. Има и сценични изяви, включително в Кралския национален театър в Лондон.

Една от най-епичните сцени на Куин в хорър сериала на Нетфликс е тази, в която той изпълнява вечния хит на Metallica ot 1986 г - "Master of Puppets". В интернет отрязъка от сцената вече има милиони гледания, а Джоузеф Куин се превърна в истинска кино звезда за една нощ, благодарение на отличното си изпълнение в поредицата, което покори сърцата на милиони зрители пред екраните.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОУайлд

    1 1 Отговор
    "...в която той изпълнява вечния хит на Metallica ot 1984..."
    1986 е, не 1984
  • 2 Соваж бейби

    1 6 Отговор
    А не е вярно Stranger Things не знам колко трябва да ти е скучно ,може би да си на самотен остров и само това да е в наличност за да го гледаш,и пак не е сигурно .Същото важи и за Игра на тронове“, „Хауърдс Енд“, „Клетниците“, „Екатерина Велика“  често си мисля че Netflix и другите им канали с техни филми правят не честен сондаж пише се световен или се брои гласове само на тяхна територия .

    Коментиран от #3

  • 3 А да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Пф глупости говориш, Stranger Things е велик сериал и неслучайно и рейтингът му е толкова висок и добър. Уникален сериал и направо с кеф може да го гледа човек и е факт!