Last news in Fakti

28 Юли, 2022 10:27 1 228 4

Футболистите на Бремер и Шалке 04 ще се къпят със студена вода

  • шалке 04-
  • купа на германия-
  • футбол-
  • дущ

Ясно е, че футболът е занимание, което консумира много енергия, особено при гостувания

Футболистите на Бремер и Шалке 04 ще се къпят със студена вода  - 1

Два отбора от Бремен започват участието си в турнира за купата на Германия този уикенд, но футболистите на само единия от тях ще могат да се насладят на къпане с топла вода след края на срещите, съобщава ДПА.

Завърналият се в Бундеслигата тим на Вердер ще гостува на четвъртодивизионния Енерги Котбус в понеделник и "бременските музиканти" със сигурност са щастливи, че нямат съдбата на градския си съперник Бремер ШФ, който също като Енерги играе в четвъртото ниво на германския футбол.

Бремер се падна да играе с Шалке 04, но тъй като като "Щадион-ам-Панценберг" не отговаря на изискванията, тимът се наложи да домакинства на гелзенкирхенци в Олденбург.

Властите в Олденбург обаче наскоро издадоха заповед в спортните съоръжения да не се топли водата заради задълбочаващата се енергийна криза в Германия и спрените доставки на газ от Русия.

Заради всичко това старши треньорът на Вердер Оле Вернер реши да се пошегува и каза преди визитата в Котбус, че "ще има енергия за сгряване на нашите душове, но се надяваме избегнем студен душ на терена".

"Не съм аз човекът, който да дава оценки, но нашите душове ще бъдат топли за нас. Надявам се, че ще избегнем студения душ в Котбус. Ясно е, че футболът е занимание, което консумира много енергия, особено при гостувания. Но всеки от нас трябва да се огледа и да види какво може да стори без нея", каза Вернер.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    21 0 Отговор
    Като им е толкова акъла! Сигурно и Фон Дер Лаен в имението си ще пести!

    Коментиран от #3

  • 2 Кольо

    12 0 Отговор
    Най-убаво ич да се не къпят... А като си режат ноктите да ги събират за отопление за зимата
  • 3 Буха ха

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Фон дер Говнен трябва да я принудят да рециклира, т.е. да консумира вече използвана веднъж храна.
  • 4 фен на сидеров

    2 0 Отговор
    може и по 2-ма, 3-ма под един душ........