Last news in Fakti

25 Март, 2024 18:29 1 823 10

Стоичков със специален поздрав към Стефка Костадинова

  • спорт

Костадинова е рожденичка

Стоичков със специален поздрав към Стефка Костадинова - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков честити рождения ден на легендарната Стефка Костадинова, която днес навършва 59 години. Нейният световен рекорд във високия скок (209 см) от далечната 1987 г. все още не е подобрен.

Кавалерът на Златна топка написа:

"Високо! Високо! Високо! Колко години изминаха, а никой не може да те надскочи! Рекордът ти остарява, а ти не! Честит рожден ден, Стефка Костадинова! Много здраве, щастие и медали от Париж!", пожела ѝ Камата.

Костадинова е президент на БОК.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Швейцареца

    11 6 Отговор
    Никоя не може да бие рекорда на нашата Стефка, защото вече допинг контрола е много по-строг!

    Коментиран от #4, #10

  • 2 Пешо

    10 3 Отговор
    Какъв допинг имаше преди 30 години, а сега само боклуци ...
  • 3 Ицата

    8 3 Отговор
    отдавна е мераклия на Стефка и преди години се опита да и скочи, но гардовете на Главния го пребиха като куче. Тогава официалната версия с която го лекуваха във ВМА беше че е настъпил електрически кабел в новостроящата се негова къща.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жълт кантарион

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ицата":

    Баце ставай джypналист у жълтите фаxти, че yтепеш конкуренция и без това миcиpите там само голи снимки на инфлyенцърки пускат да дърпат мишлетата.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    6 0 Отговор
    Стефка Костадинова може и да е била отличен спортист, но като ръководител на Българския олимпийски комитет не се справя и това доказват все по-слабите резултати в квалификациите за олимпийските игри. У нас бедата е, че не се гледат резултати и шефът е направо пожизнен, няма значение за каква институция става въпрос. А досега не се е появил нито един българин с висок морал, който да подаде доброволно оставка и да отстъпи мястото на друг кандидат да оправи ситуацията. Излиза, че лаврите - включително и тези на Стефка Костадинова, струват много скъпо на спорта у нас.
  • 9 Локумената Фабрика

    2 0 Отговор
    Няма снимки нищо, а се пишете за професионалисти журналисти!!!!
  • 10 Питанка

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Швейцареца":

    А никой не пита, защо бе Ицо, защо, беден ли си, не ти ли стигат, защо се излагаш са някакви лютеници и хазарти! Ицооо, ковчега джобове няма, имай страх от Бога и уважение към човеците!