Last news in Fakti

9 Май, 2024 16:18 863 0

Неофициалният дебют на новия волейболен селекционер ще е пред родна публика

  • волейбол-
  • джанлоренцо бленджини-
  • дебют-
  • публика-
  • национален отбор

Това ще се случи в приятелска среща с Естония

Неофициалният дебют на новия волейболен селекционер ще е пред родна публика - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на волейбола у нас ще могат да проследят на живо неофициалния дебют на Джанлоренцо Бленджини начело на мъжкия национален отбор. Това ще се случи в приятелска среща с Естония, която ще се проведе на 14 май от 18:00 ч. в зала "Христо Ботев" в София.

Един от най-именитите италиански треньори бе представен от Българска федерация по волейбол официално на поста на 2 май. Вече втора седмица в столицата той води подготовка с "трикольорите" за участието на отбора в Лигата на нациите. Контролата срещу естонците е част от програмата на България.

Срещата в зала "Христо Ботев" ще има вход, като желаещите да присъстват на трибуните ще трябва да заплатят 10 лева. Билети ще се продават на обособена каса на централния вход на залата.

България и Естония ще изиграят две контроли. Втората е на 15 май от 16:30 ч., но тя ще бъде при закрита врата. Първият турнир от шестото издание на VNL е между 21 и 27 май в Анталия, Турция. Отборът заминава на 19 май.

Програма на България за първия турнир от VNL:

21 май от 17:00 ч. срещу Франция
24 май от 14:00 ч. срещу Канада
25 май от 20:00 ч. срещу САЩ
26 май от 20:00 ч. срещу Нидерландия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА