Last news in Fakti

15 Януари, 2024 04:55 3 177 1

Поне 11 са жертвите на проливните дъждове в Рио де Жанейро ВИДЕО

  • бразилия-
  • жертви-
  • дъждове-
  • рио де жанейро

Главните пътища в най-големия бразилски град са наводнени

Поне 11 са жертвите на проливните дъждове в Рио де Жанейро ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Най-малко единадесет души са станали жертва на проливни дъждове в Рио де Жанейро, предаде ТАСС, цитирана от БТА, като се позова на съобщение от вчера на Центъра за оперативно наблюдение към кметството на бразилския мегаполис.

Главните пътища в града са били наводнени, а наземният транспорт и метрото са преустановили дейност.

"Обилните валежи в северния район на Рио де Жанейро и близките предградия причиниха наводнения на главни пътища и парализираха обществения транспорт. Има жертви", гласи докладът на центъра, цитиран от ТАСС. Според ведомството причини за смъртните случаи са свлачища и токови удари от скъсани проводници на електропреносната мрежа.

Градската управа допълва, че продължават дейностите по издирване на пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11 жертви на наводнения

    1 0 Отговор
    в страна, която е над 250 МИЛИОНА.!!!
    Новина?
    Там вчера са.утрепали 20 човека при крупни наркозделки, и още 15 при престрелки между враждуващи банди в Сао Пауло, и Рио. За останалите градове не се води статистика......
Новини по държави: