Last news in Fakti

27 Април, 2024 13:00 1 704 9

Mansory се развихри със старата G-Klasse

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • mansory-
  • тунинг

Компанията предлага промени в типичния си стил

Mansory се развихри със старата G-Klasse - 1

Новият Mercedes G-Klasse вече бе показан, като преди няколко дни дори видяхме и изцяло електрическа версия, но тунинг студиата все още предлагат проекти на базата на модификациите преди фейслифта. Такъв е случая и с Mansory, които показана най-новия си проект с означението G850.

Пакетът G850 на Mansory за Mercedes представлява смела и цялостна трансформация .Самият обхват на модификациите е очевиден от пръв поглед, като се започне с цялостната промяна на предния капак, който включва въглеродни влакна, нова радиаторна решетка. Добавени са още монтиран на покрива спойлер от въглеродни влакна, допълнен с внушителни LED светлинни ленти. Външните подобрения продължават с поставянето на черни джанти, заедно със странични стъпенки и изпускателна система със странично излизащи ауспухови тръби,.В задната част фиксираното задно крило, уникалният дизайн на бронята и карбоновият капак на резервното колело допълнително засилват визуалното въздействие на автомобила.

Mansory се развихри със старата G-Klasse

В салона Mansory издига лукса до нови висоти с бяла кожа, украсяваща седалките, тунела на трансмисията, централната конзола, панелите на вратите, арматурното табло и волана. Контраст внасят искрящите зелени колани. За да се запази хармонията, вентилационните отвори и различните бутони са съобразени цветово с външната боя на автомобила.

Mansory се развихри със старата G-Klasse

За пълната „идилия“ на интериора е допълнително подчертана от включването на зелена шарка от въглеродни влакна върху централната конзола и волана. Под капака също има промени и 4,0-литровият V8 двигател с два турбокомпресора е подложен на цялостно обновяване, генерирайки 900 конски сили и 1200 Нм.

Mansory се развихри със старата G-Klasse


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    10 5 Отговор
    Цигансори с 5 турбота и пак пада позорно на 400метра
  • 2 Циник

    15 3 Отговор
    Добре е, че някои компании продължават да наемат слепи хора на отговорни позиции.
  • 3 То бива

    17 1 Отговор
    цигания и безвкусица, ама тея от Мансори направо къртят!!!
  • 4 ПИТАЩИЯ

    5 10 Отговор
    Да разбирам от "ВЕЩИТЕ В ТОЗИ ЗАНАЯТ "
    които коментират по долу ,че новите
    ЛАДА и МОСКВИЧ са много по - " добри"!
    Както винаги : " гроздето е кисело "!
    Голям смях !

    Коментиран от #5

  • 5 Кьорчо

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПИТАЩИЯ":

    Никой не коменира лада или москвич, а шукаритетния кич на мангансори!
  • 6 оня с коня

    3 7 Отговор
    Редно е все пак Злобните коментиращи тука да осъзнаят че това Произведение на Изкуството не е за тях.И както в миналото беше валидна поговорката че"По дрехите посрещат,по Акъла изпращат",от доста време е актуализацията й че се посреща ПО КОЛАТА.В статията не се споменава Цената,но със Сигурност тя ще впечатли определи бъдещи Бизнес- Партньори на Собственика и ще гарантира ПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТТА и НАДЕЖДНОСТТА му.Така че няма никакво значение Външният вид и Техническите характеристики на МПС-то а преди всичко ЦЕНАТА МУ,за това обаче Гьотверените тука оде да се сетят...

    Коментиран от #7

  • 7 ъхъ

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Ко речи, ко??

    Коментиран от #8

  • 8 оня с коня

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "ъхъ":

    И да го повторя,пак няма го разбереш.Ей,не се научихте на логика бе...

    Коментиран от #9

  • 9 Баща ти

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Цигане,ти ли си бре?!