Last news in Fakti

26 Март, 2024 19:40 4 963 12

Apple разкри недостатъците на старите си "айфони"

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 14-
  • iphone 15

Компанията иска клиентите да се насочат към новите модели

Apple разкри недостатъците на старите си "айфони"  - 1

Продажбите на iPhone 15 не вървят по начина по който компанията иска, което накара Apple да предприеме мерки, като например да предложи значителни отстъпки в Китай и да подчертае големия капацитет за съхранение на новите си телефони. Неотдавна компанията представи на своя уебсайт нова уебстраница, озаглавена "Причини за ъпгрейд", чиято цел е да подчертае предимствата, които собствениците на по-стари iPhone пропускат, като не преминават към iPhone 15.

Първоначално забелязана от MacRumors, тази нова страница предлага по-подробно сравнение от съществуващите инструменти, като позволява на купувачите да сравняват различни модели в рамките на линията iPhone. В момента сравнението е ограничено до серията iPhone 15 спрямо iPhone 11 и iPhone 12. Този фокус вероятно се дължи на факта, че iPhone 14 и iPhone 13 са все още сравнително нови модели, като се има предвид, че средният американски потребител държи телефона си около две години и половина, което намалява вероятността за незабавни ъпгрейди. Забележителните разлики между iPhone 12 и iPhone 11 са подчертани на страницата, като Apple изтъква функции като способността на iPhone 15 да заснема до 4 пъти по-висока резолюция от iPhone 11 и неговия 60% по-бърз графичен процесор.

Освен това iPhone 15 може да се похвали с функции като Dynamic Island и USB-C порт, които отсъстват в iPhone 11 и iPhone 12. Apple изтъква и възможностите на най-новите модели, включително Action mode за стабилни видеоклипове и Cinematic mode, като ги позиционира като едни от най-добрите камерафони на 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 💠🔆♻️

    23 5 Отговор
    Аве тая ябълка не е оная ябълка, всички ай фони след четворката отстъпват, с две думи кочина, така, и кво като процесора бил не нам кво си, за къде толкова бързате?
  • 2 Гост

    20 7 Отговор
    В интерес на истината минах от 12 про на 14 про не съм кой знае колко очарован може би защото не правя толкова снимки и видеа. Но все пак причината поради която съм с продукт на apple последните 6-7 години е операционната система!
  • 3 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    21 8 Отговор
    Още преди доста години iPhone се превърна в iShit...
  • 4 лисицата

    10 11 Отговор
    гроздето е кисело
  • 5 💠🔆♻️

    4 4 Отговор
    Са аз където съм от тоа нема да мръдна по нагоре око ще дами го дават без пари, имам си и една четворка която боготворя нищо че батерията е аут но ми по скъпа от всичко друго, rest in peace Steve Jobs, требва да го канонизираме
    Saint Steve Jobs, Amen.
  • 6 123456

    12 3 Отговор
    Единственият им недостатък е , че са доста евтини!
  • 7 Държи микрофоня!

    7 6 Отговор
    То почти всичко в Айфона е от Самсунг!
  • 8 Селянин

    3 5 Отговор
    Ползвам и двата флагмана на Самсунг и Епъл и за мен Самсунг е по-добрият телефон за работа, Епъл е по-добрият телефон за забавление и свободно време.
  • 9 Е46ца

    7 3 Отговор
    Целия айфон е един недостатък.Дори те самите незнаят с какво айфон 15 е по-добър от 11ката например.УСБ-Ц ,който дори те самите се дърпаха да сложат,но като гледам разликите в скороста на зареждане са минимални , както и всички други неща.Айфона е едно дърво , след джобс не са мръднали ,само глупави и минимални подобрения.

    Коментиран от #10

  • 10 Този

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Е46ца":

    Баце, единствения недостатък тук е сивото ти вещество. Обясни ми как всеки тука плюе, пък те пак първи в продажбите... А от компанията даже и са недоволни от процента си на доминация и знаят, че могат повече... Имаше тук преди едни статистики, има ги и в нета съвсем свободно... В общи линии Апъл продава флагмани около 3-4 пъти повече от всички други...

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Баце Флагманчо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Този":

    Ами то епъл имат по 2-3 модела на година бе а другите по 20.
  • 12 Е46ца

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Този":

    Ти като имаш много сиво вещество отивай и си купувай ,никой не те е спрял.Виждам ,че и им вярваш на рекламките и за високите продажби.Чакай следващия модел , ще е най-великия страхотен и нечуван айфон създаван някога.